Su na to teraz velmi lacne hry ... a chcem z Brachom hrat cez WiFi ... Kedze ma funkciu Game Sharing ... Cize ty mas hru a druhemu PSPcku ju nazdielas a hrate spolu
A GTA VCS ma teraz velmi chytilo.
Momo46 napísal:Nemusi byt velmi zrucny aby si PSP naflashoval .ja som si to robil sam a vsetko funguje..Hranie cez GAme sharing je ppci
podobne tiez som si flashoval sam teraz tam mam nenajaky OpenEditionFW , ale ak mam povedat pravdu tak ani neviem kde to psp mam, nikdy ma to nejak nebavilo a to som si tam mohol davat hry stiahnute z netu .. premna osobne zbytocne vyhodnene peniaze, ale kazdy ma nato iny pohlad
Filipito napísal:shark: pozeral som ceny a za 600sk nezozenies poriadnu hru
Brloh mal teraz akciu GTA VCS 699Sk, GTA LCS 699SK, TOCA Race Driver 3 Challenge 999Sk To su ceny ake nikdy neboli. Ked som dostal PSPcko na vianoce 2004-2005(Nepamatam si kedy presne(stalo 17000Sk)) tak F1 Grand Prix ma vyslo na 1999Sk. Vdaka tomu ze som si PSP na nete regol medzi prvou 1000 tak som dostal Zadara UMD Video Disk SpiderMan 2. A tyzden na to som si kupil WRC v rakusku v AKCII za 1799Sk ... To boli ceny A este k tomu akcie jak svina ... bez akcie pod 2100Sk nesli.
Teraz je tych 999Sk hovno.
Predam teraz este lahsiu a tensiu konzolu PSP slim and lite v 100% stave bez jedineho skrabanca (cely cas bola v ochrannom oblae takze je jak nova) s krabicou zarucnym listom. Dalej pridavam 8GB memory stick pro duo pre vase hry, filmy a hudbu.Dalej pridavam 2 ochranne obaly- jeden tvrdy penovy, druhy makky neoprenovy, AV kabel pomocou ktoreho mozete PSP prepojit si TV a hrat vase hry alebo pozerat filmy na TV. Dalej pridavam umd disk smash tennis court, usb kabel, dvd s filmami a hrami na psp. To vsetko za 6700,-. Ak by ste vsak mali zaujem len o kratu alebo psp tak ceny su indivudualne:
8GB MS: 1700,-
PSP: 4700,-
PSP+ prislusenstvo:5100,-
Predam teraz este lahsiu a tensiu konzolu PSP slim and lite v 100% stave bez jedineho skrabanca (cely cas bola v ochrannom oblae takze je jak nova) s krabicou zarucnym listom. Dalej pridavam 8GB memory stick pro duo pre vase hry, filmy a hudbu.Dalej pridavam 2 ochranne obaly- jeden tvrdy penovy, druhy makky neoprenovy, AV kabel pomocou ktoreho mozete PSP prepojit si TV a hrat vase hry alebo pozerat filmy na TV. Dalej pridavam umd disk smash tennis court, usb kabel, dvd s filmami a hrami na psp. To vsetko za 6700,-. Ak by ste vsak mali zaujem len o kratu alebo psp tak ceny su indivudualne:
8GB MS: 1700,-
PSP: 4700,-
PSP+ prislusenstvo:5100,-
oplatilo by sa to kupit. Ale len ed to ma custom firmware
Hulkm, jasne ze sa to oplati. Je to vyborna cena, ked to mas este aj v zaruke. To, co pise kolega hore, nie je podstatne. Aj keby je tam oficialny firmware, tak sa to oplati. Prerobit to nie je problem. Urcite to robi niekto aj v tvojom okoli.
diky...smola je ze to padlo a bolo to predane niekomu inemu ale neva hladam dalej...je velky rozdile medzi ang verziou psp a verziou co je kupovana na slovensku???alebo vlastne ked sa tam nahodi cfw tak je to to iste???alebo potom treba iny cfw na to???
ja som kupil FAT, podla mna kvalitnejsie spracovane, CF samozrejmost, analog sa meni po case, to sa opotrebuvava, niekedy sa da aj opravit , novy stoji 350 aj s ciapockou(FAT)
kde v BA by mi to vedeli preflashovat na custom FW?? pustil by som sa do toho aj sam ale cital som tusim na pspzone ze na to treba dve PSPcka a nepoznam nikoho kto to ma...