Volant
N!TrO: s tymi pedalmi sa mi to nezda, jasne si pamatam, ze som mal oddelene osi, odkial mas tu informaciu? Ja mam osobnu skusenost 
PS: mal som Formulu FX, ale ta sa pokial viem lisi od EX iba odlisnym pogumovanim a poctom tlacidiel.
Nadeo: G25 je nepochybne skvely volant, ale mne sa zda, ze je predrazeny, tak za 4000 ano, ale teraz ked stoji cez 6000...
PS: mal som Formulu FX, ale ta sa pokial viem lisi od EX iba odlisnym pogumovanim a poctom tlacidiel.
Nadeo: G25 je nepochybne skvely volant, ale mne sa zda, ze je predrazeny, tak za 4000 ano, ale teraz ked stoji cez 6000...
A v com je FF az tak odlisne? Mne sa zda, ze MOMO svojou silou plne postacuje, minule som zapol na 100% a skoro mi notebook spadol zo stojanaNadeo napísal:Ver mi ze sa oplati(to FF je fakt ze .. neporovnatelne z DFP , vlastne zo vsetkymi volantmi , teda okrem takych ako je ECCI , FrexFF volant a pod ...)
No a este je aj ten spominany Frex volant , 1080° otacania, FF uplne ze .. dokonale , cena 30 000 sk~
btw. Frex je postaveny na DFP
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pozri si to . Mozno to na videu nevidis ale prakticky nechava ten volant tocit sa sam (aspon ja to tak robim) ... pri mome si to neviem predstavit ako ides do zakruty driftom , a nechas volant nech sa ti natoci do smeru jazdy sam ...
(Aj ja ked v profileri zapnem jednu vec, tak sa mi vsetko na stole posuva dozadu
)
(Aj ja ked v profileri zapnem jednu vec, tak sa mi vsetko na stole posuva dozadu
a ten prvy genius ? mal si ho alebo aky je ...GothaR napísal:Zaujimave, ze Su-Do ma ten isty a kedysi mi pisal, ze havaroval prave kvoli uvolennej prisavke. Navyse Force Feedback je force feedback, vibration je dobry akurat tak do Need for speed.
PS: skusil si niekedy force feedback?
IMI: nedaj sa nahovorit, radsej priplat za EX
Vsak ja to s MOMOm tak robim, teda robieval som.Nadeo napísal: pozri si to . Mozno to na videu nevidis ale prakticky nechava ten volant tocit sa sam (aspon ja to tak robim) ... pri mome si to neviem predstavit ako ides do zakruty driftom , a nechas volant nech sa ti natoci do smeru jazdy sam ...
(Aj ja ked v profileri zapnem jednu vec, tak sa mi vsetko na stole posuva dozadu)
inak tu vidiet, co ten feedback dokaze:
GothaR osobnu skusenost s force ex nemam takze neviem, mozno mas pravdu
co sa toho ff tyka tak G25 a DFP/Momo je neporovnatelne, vidno to pri vyssich rozsahoch trebars 720°, skusal som drift u nadea s tym a je to daleko vacsi luxus, pri DFP to uz ff nestiha tak rychlo otocit, tam uz musim dost rapidne pomahat tomu ja (viem o com hovorim, mam s tym co to najazdene...)
co sa toho ff tyka tak G25 a DFP/Momo je neporovnatelne, vidno to pri vyssich rozsahoch trebars 720°, skusal som drift u nadea s tym a je to daleko vacsi luxus, pri DFP to uz ff nestiha tak rychlo otocit, tam uz musim dost rapidne pomahat tomu ja (viem o com hovorim, mam s tym co to najazdene...)
To je jasne, ale tu v okoli nikoho s g25 nepoznam a navyse ako sa poznam, tak by som si ho potom mozno aj kupil a momentalne mam peniaze pripravene na uzitocnejsie veciNadeo napísal:Predsa je to len pomale![]()
Musel by si to skusit no ...
IMI: ten Genius som nemal, ani som ho nevidel, ale nezda sa mi ako dobra volba, no moze prekvapit, radsej sa nevyjadrujem k nicomu, o com nemam ani sajnu, ze Filipito
//ved je to jasne napisane, ty si to mozno neuvedomujes, ale mas taky blby zvyk
ok t uz mam.. ale pedale mi nejdu.v driveri neviem nastavit spearovane .. a v hre to nemam
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2008, 21:36 )
uz som to rozbehal .. no ide to bajecne..super proste

//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2008, 14:40 )
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2008, 21:36 )
uz som to rozbehal .. no ide to bajecne..super proste
//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2008, 14:40 )
Gothar: Nevies tu stranku na upravu casti ?GothaR napísal:No ja mam MOMO a musim povedat, ze je fajn, ale po case ma auta trochu omrzeli a teraz by som sa uspokojil aj s volantom Formula EX. Su rovnako pogumovane, force feedback je rovnako silny, EXko je mensie a MOMO ma navyse iba samostatnu radiacu paku a tvrdsi pedal brzdy. Najvacsiu vyhodu vidim v tom, ze MOMO sa da pekne rozobrat a na nete su aj navody na opravy a upravy roznych casti.
//Hm, tak za 2100 je to uz na zvazenie...
No teraz to neviem najst, ale islo o to, ze typek vymenil packy pod volantom za kovove, dal ho precalunit, vymenil cely ten predny panel, vymenil paku...nie je to nic zlozite, chce to len vediet opracovat plasty, pripadne drevo. Nic take ako nove obvody tam nebolo pripajane, vsetko je to iba o premiestnovani tlacidiel
Ja som tak chcel vytiahnut paku von, ale nejak na to nemam cas.
no tu to je .. a kde zohnam tu kozu na volat . myslim nejaky SK eshop.
http://mod.vault9.net/forums/lofiversio ... t8657.html
http://mod.vault9.net/forums/lofiversio ... t8657.html