vsetky free servery su ako hovoris "suxx"... najhorsie je to ze uz aj ofik kazdym novym patchom sa cim dalej tym viac k tomu blizi ale verim ze wotlk to napravi, ma tam byt vela skvelych veci ak to vsetko porobia zas to zabavi na par mesiacov kym nedojde dalsi datac hehe.
Ešte mám poslednú otázku.
Teraz ťahám patch na verziu 2.2.0 a potom další patch mám z 2.2.0.7272 na 2.2.2.7318. Lenže za tým patchom 2.2.0 nieje žiadne to číslo, tak ma zauima či to bude OK ( lebo ten patch 480mb a stahuje mi to z filefront 90ks/s )
Ešte mám poslednú otázku.
Teraz ťahám patch na verziu 2.2.0 a potom další patch mám z 2.2.0.7272 na 2.2.2.7318. Lenže za tým patchom 2.2.0 nieje žiadne to číslo, tak ma zauima či to bude OK ( lebo ten patch 480mb a stahuje mi to z filefront 90ks/s )
kb/s malo by to byt v poriadku, viac buildov 2.2.0 nebolo
-=wolf=- napísal:tak si troska pohni, za 20minut lvl 3 nie je ziadny uspech ale ak to hras prvy krat tak CG ze to tak hras, moj kamos dal za 2 dni lvl 5
20 minut je akurat cas na lvl 3, ale koniec koncov nemam rad speedrun style levelenie...je to onicom
No neviem, najprv som si spravil postavu. Dal som LVL2 ale zistil som že je škaredá, tak som si spravil ešte jednu a tú "vyexipil" na LVL3. Už mam plný invetár oblečenia ktoré neviem prečo nemôžem použiť No zatial sa citim stratený
myslim ze na ofiku sa lahko zhanaju playeri na group q, mas tam LFG/LFM a vela ludi a najdes si niekoho, hovorim aspon podla toho co spoluziak hovoril ze v Nagrande na group q mal za 5 minut 5 ludi, to by som na free zhanal ale hodinu
-=wolf=- napísal:myslim ze na ofiku sa lahko zhanaju playeri na group q, mas tam LFG/LFM a vela ludi a najdes si niekoho, hovorim aspon podla toho co spoluziak hovoril ze v Nagrande na group q mal za 5 minut 5 ludi, to by som na free zhanal ale hodinu
v outlande to je ine, pretoze tam su hraci s rozdielom 10 lvlov, ale v azertothe 60, resp same low levely a 70 lebo ostatni su uz v outlande cize je vacsia sanca ze viac hracov bude robit rovnaky Q a skor ich zozenies
Lord_3D napísal:No neviem, najprv som si spravil postavu. Dal som LVL2 ale zistil som že je škaredá, tak som si spravil ešte jednu a tú "vyexipil" na LVL3. Už mam plný invetár oblečenia ktoré neviem prečo nemôžem použiť No zatial sa citim stratený
sak to uz pocas vytvarania postavy si nadefinuj vzhlad jaky chces