Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

asocial nie je antifasista, ale vacsina antifasistov na mna posobi ako skupina asocialov co len vysedava v parkoch a pije krabicove vino, pripadne sa ide pobit s nackami. Je vsak pravda, ze som nezazil, aby napadli obycajnych ludi, to robia iba nackovia.
To jedno namestie som dal ako priklad, zijem iba v Prahe a na jedno mesto jedno namestie staci, neviem ako to maju ine mesta, ale snad Praha nie je vynimka.
Nackovia + policia - to mas pravdu, ale nie je to tak vzdy.
Nasilie antifasistov voci nackom by som dokazal pochopit, ale nezmyselne nicenie majetku ludi, ktori s tymto konfliktom nemaju nic spolocne, pochopit nedokazem.
/Este som zabudol k biometrii: RFID cipy v pasoch sa daju citat iba na kratku vzdialneost, udajne planuju este nejaku dalsiu ochranu, tak sa nechajme prekvapit.
K slobode slova: to si mozeme povedat o hocicom, proste teraz to plati a vyzera, ze dlho aj platit bude, takze tu problem nevidim.
//ak este nie je vsetko jasne, tak to rychlo zhrniem: nemam rad Fica, nemam rad nacionalistov, nemam rad neofasitov, nemam rad asocialov, radsej pouzivam hotovost a na internete nezverejnujem vela zo svojho osobneho zivota :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

GothaR napísal:asocial nie je antifasista, ale vacsina antifasistov na mna posobi ako skupina asocialov co len vysedava v parkoch a pije krabicove vino, pripadne sa ide pobit s nackami. Je vsak pravda, ze som nezazil, aby napadli obycajnych ludi, to robia iba nackovia.
z par skusenosti co mam viem,ze prave taki "antifasisti" sa do fyzickych stretov hrnu najmenej..
GothaR napísal:To jedno namestie som dal ako priklad, zijem iba v Prahe a na jedno mesto jedno namestie staci, neviem ako to maju ine mesta, ale snad Praha nie je vynimka.
asi si ma nepochopil.chcel som naznacit,ze tak ako na palackeho namesti by to malo fungovat uplne vsade,nie len na nejakom namesti,kde je to nepisanym zvykom
GothaR napísal: Nasilie antifasistov voci nackom by som dokazal pochopit, ale nezmyselne nicenie majetku ludi, ktori s tymto konfliktom nemaju nic spolocne, pochopit nedokazem.
s tymto suhlasim
GothaR napísal: K slobode slova: to si mozeme povedat o hocicom, proste teraz to plati a vyzera, ze dlho aj platit bude, takze tu problem nevidim.
no zober si take USA...pod udajnou hrozbou terorizmu prijali patriotic act,homeland security,... ktore dali bezpecnostnym zlozkam rozsiahle,az protiustavne pravomoci.to iste sa moze stat kludne aj u nas.a prve asltovicky tohto trendu uz aj vidno no to je tema do inej diskusie
GothaR napísal: //ak este nie je vsetko jasne, tak to rychlo zhrniem: nemam rad Fica, nemam rad nacionalistov, nemam rad neofasitov, nemam rad asocialov, radsej pouzivam hotovost a na internete nezverejnujem vela zo svojho osobneho zivota :)
my dvaja sme potom rovnaki :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak nakoniec sme sa jakz takz zhodli :)
Inak na Palackeho namesti je to dane v nariadeni mesta.
S politikou USA vs. terorizmus nesuhlasim, ale vacsinou skodia iba sami sebe, takze ma to nezaujima. Tiez mi je jedno, ze obmedzuju vstup cudzincov do krajiny. U nas sa s podobnymi vecami snazili prist, ale nastastie to nepreslo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes hovorili kamarati v krcme, ze sli po meste a kamarat policajt prave tocil auta na stopke. Stal za slpom a tocil auta. Za pol hodinu co tam stali zastavil len jedno auto, ktore nezastalo. Ked prisiel k autu, tak auto bolo plne nalozene ludmi v ciernych oblekoch. Nakoniec sa dozvedel, ze isli z pohrebu, pretoze im pred par dnami zomrel otec, tak ich pustil bez pokuty. Trosku smutnejsie zastavenie, ale o to lepsie bolo chvilu na to. Videl, ze na stopke stoji Porsche a tak kolega na neho krici: Zastav, porschaka sme este nemali :D ..., a tak ho zastavili, chlapik stiahol okno a hovori: Ja som zastal na stopke..., mno a tak mu len pozrel doklady a pustil ho.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

omg a kde vidis ze napisal mestky policajti ?
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Edward88 »

Pred nejakými rokmi som ešte jazdil na Š120. U policajtov som bol varený - pečený. Hliadka večer alebo v noci ma považovala za isté sústo že niečo zo mňa vytlčú. Dobrovoľne som už vtedy nosil vestu, čerstvá lekárnička, eurotrojuholník, rezerva dokonca vždy nafúkaná, nechápali a boli to veľakrát buzerácie na veľa minút a nič mi nenašli. A to všetko pri všej slušnosti s formulkou "Dobrý večer pán vodič, cestná kontrola, predložte doklady..." Môže človek povedať, že buzerujú? No áno, ale je to ich právo a hlavne povinnosť. Nebudem argumentovať, že vedľa mňa preletelo veľkolitrážne Audi a nech idú buzerovať jeho.
Po čase som si kúpil nové auto. Odvtedy neviem čo je cestná kontrola. Nejazdím podľa predpisov, červenú mám rád a povolená alebo obmedzená rýchlosť mi nič nehovorí. Starám sa len o to, aby nebol v blízkosti radar, alebo policajné auto. Ak ma chytia, nebudem nadávať na nich, že sú to k***i, budem nadávať na seba, že nejazdím podľa predpisov, ale hlavne že ma chytili. Zlodeja netrestajú keď kradne, ale za to, že ho chytia. Neznamená to ale že som pirát ciest bezhlavo jazdiaci po meste, ja vravím, že som na chvoste pirátskeho rebríčka, v prvom rade bezpečnosť druhých.
Čítal som onehdy na nejakom českom fóre ako niekoho policajti chytili za rýchlosť asi o 30 km/h navyše a že ako ich super ukecal, ja neviem 500 alebo 1000. Ako dobre obišiel, to už je verejné ohrozenie a čo bolo najlepšie, maník si sťažoval, že svine policajtské ako sú podplatiteľné namiesto toho aby držal hubu a schoval sa dobre pod posteľ!
Mám vedomosti od známych, že policajti zoberú aj bokom, ale vedia že to je riziko a tak podľa toho kto je ako slušný sa dajú ukecať na pokutu nižšiu ako by si zaslúžili, ale poväčšinu s riadnym blokom. Už asi nechcú riskovať. Ja to uznávam.
Jednej veci som si ale vedomý, že ak natrafím na debila, nepomôže mi nič, a aj takí sú.
Ak má niekto s policajtmi zlé skúsenosti, je mi to ľúto, ale vždy keď ma zastavili, preukázal som im úctu a vystúpil z auta. Zaberá to. Oni sú tiež ľudia a tak ako v praxi pri zoznamovaní sa, 7 prvých sekúnd je rozhodujúcich. Človeka berú úplne inak.
No jasné že nie v prípade keď sa za mnou pustí policajné auto s majákmi, lebo som si to už na červenšiu reznúť nemohol. Tam je to jasné že sú páni a je mi jedno či mali v aute kameru alebo nie.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Dnes mi bratranec hovoril strasnu historku o tom, ako policajti vysrasili jeho mamu, moju tetu. Bratranec ma favoritku ako ja a navyse aj podobnu spz. Ja mam modru a on uz medzicasom namiesto modrej ciernu. No ale k veci. Kedze teraz jazdi na starom passate, facko zatial dal mame. No a ta nedavno isla na aute uz vecer po tme a zrazu ju zacali nahanat policajti. Kedze jazdi predpisovo, nezdalo sa jej to, lebo ju vraj stopli ako z akcneho filmu. Vraj ju vyblokovali, vybehli z auta a s baterkou jej zacali svietit do tvare. Akurat potom hovorila, ze sa zlakol, ked tam zbadal zenu za volantom, ze trosku rozpacito si vypytal doklady a bol zmateny. Pozeral na meno, kontroloval spz a potom sa jej pytal, kedze v dokladoch videl meno bratranca, Martina, ze ci nema druheho syna, Lukasa. Ona ze nema, ale ze synovec je Lukas a ma tiez favo. Policajt jej potom povedal, ze ma kamarata, Lukasa, co ma favorita s spzkou 51 nieco a myslel si ze zastavuje jeho. Cize mi z toho vyplyva, ze si zomna chceli vystrelit a vznikol im z toho vcelku pekny FAIL :D Jedinou zahadou mi vsak ostava kto to bol, pretoze netusim, ktory znamy by to bol a nakolko by ma poznal, ze by si chcel zomna vystrelit :)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

A.C.A.B. a nikdy inak :!: :!: :!:

Fízli jednoducho buzerujú ľudí len za to, že povedzme napľujú na zem, ale keď sa stane nejaký vážny zločin, ťahá sa to celé roky...
a potom ich tu obhajujte. Jasne že sa možno nájdu výnimky, ale je ich v percentách asi toľko, čo scivilizovaných rómov!

Neznášam fízlov, myslia si, že keď majú zbraň a uniformu, sú najväčší páni!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skuliton: Nazor dutej hlavy, co??? Ked ti ukradnu auto, rozbiju okna na dome, ukradnu mobil ci doklady..., tak su policajti dobrymi, ale inak nie, ze???
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

a čo som to napísal? veď oni to vyšetrujú celé roky, a aj tak hovno vyriešia! Ja som nepovedal, že fízli sú dobrí, práve naopak. A je jedno, či by išlo len o napľutie na zem alebo krádež - oni jednoducho buzerujú!

btw: auto nemám
Gothar
Moderátor
Moderátor

Skuliton napísal:a čo som to napísal? veď oni to vyšetrujú celé roky, a aj tak hovno vyriešia! Ja som nepovedal, že fízli sú dobrí, práve naopak. A je jedno, či by išlo len o napľutie na zem alebo krádež - oni jednoducho buzerujú!

btw: auto nemám
Dlho vysetruju iba zlozitejsie pripady(ekonomicka trestna cinnost, rozsiahle pripady suvisiace s podstvetim), bezne nasilnosti a ine trestne ciny vybavia hned.
Ty budes asi jeden z tych mladych pomatenych anarchistov, ktori poznaju akurat svoje sidlisko a myslia si, ze najhorsi precin proti zakonu je pitie na verejnosti a plutie na zem.
Skus si len na minutu predstavit ako by to tu vyzeralo uplne bez pritomnosti policie a ako by sa potom spravali vsetci ti zlodejickovia, vyholene hlavy a anarchisti a potom sa ozvi.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

za kamennej doby fízlov nebolo... :P a nebola tam ani veľá zločinnosť, keďže si všetci všetko vybvili medzi sebou

a nemyslím si, že jediný zločin je naľutie na zem, prakticky si myslím, žže je to úplne normálne, to, že ide o niečo hrozné, si myslia copsi, samozrejme, že ťažké zločiny vyšetrujú dlho, ale prečo? lebo musia vybavoať milión vecí

najlepším policajtom bol Komisár Rex, škoda, že to bola iba seriálová postava
Gothar
Moderátor
Moderátor

Za doby kamennej neboli hlavnym predmetom myslenia ludi peniaze a ludia zili v mensich skupinach, kde sa medzi sebou poznali. Navyse ak medzi sebou take dve skupiny ludi bojovali, tak to bolo na zivot a na smrt. Tebe by sa chcelo ist do obchodu s tym, ze pocas cesty tam a spat budes napadnuty aspon jednym zlodejom, ktory ma zlausk na tvoj nakup a bud zabijes ty jeho alebo on teba?
Vysetruju to dlho preto, lebo spisy maju radovo stovky az tisice stran a kompletizovanie dokumentacie k takymto cinom trva dost dlho. Ale samozrejme trochu to zrdzuju aj sudy, ale to je ta mensia cast.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skuliton: Odplutie na pesej zone, zahodenie cigarety ci zuvacky niekde v strede namestia sa ti zda normalne??? Co je podla teba tazky zlocin??? Napriklad vrazda??? Tak si vezmi priklad, ze v tmavej ulicke niekoho zabiju, nie su svedkovia, nie je nic. Ako sa to ma vysetrit??? Cudujes sa, ze nieco take potom dlho trva a nenajde sa ziadny pachatel, hmm???

Dalsi primitivny nazor mi dosiel v minusovej karme od uzivatela Grim-Reaperka: ,,Ked ti ukradnu auto, hadaju ho rok a nic z toho, ledazeby si mal nejaku special znacku(666BA, 001AZ) ukradnu mobil ci doklady, tak si mozes rovno vybavit nove, ved to je ako hladat ihlu v kope sena"
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

noa, ved stymi dokladmi to je pravda, neviem co by ste od nich chceli zazraky? a od auta zalezi kto vam ho ukradne, niekto je profik, niekto menej profik, policajti nesu dokonali....
k uplutiu: suhlasim ked to dakto flusne do travy stym ze nejako nenapadne (hlieny) ale nesuhlasim stym ako tazky frajerikovia charkaju na zem kazdu sekundu, lebo nahodou by mali v ustach 1ml slin...a potom je zasraty cely chodnik
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

hojko napísal:Dalsi primitivny nazor mi dosiel v minusovej karme od uzivatela Grim-Reaperka: ...ukradnu mobil ci doklady, tak si mozes rovno vybavit nove, ved to je ako hladat ihlu v kope sena"
Grim-Reaperka: byvalemu spoluziakovi na treningu vykradli satnu. Pobrali vsetky cennosti (mobily,peniaze...). Bolo to nahlasene na policii a predstav si - mobil mu po nejakom case nasli v Partizanskom (kradez bola v Nitre). S dokladmi je to horsie. Tam je moznost nalezu policiou skoro nulova.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Hehe, tiez sa mi usla K- s tym, ze vraj mam vela kamosov polisov, co vsetko vybavia :)
Poznam iba jedneho a ten mi v zivote nic nevybavoval, ked som ja nieco riesil na policii, tak to vzdy islo pomerne rychlo a bez problemov, mozno som mal stastie, ale bolo to tak.
Strata dokladov - sanca na najdenie je minimalna lebo su to male karticky a policajti niesu nadludia, pri vybavovani novych je vsak pri kradezi znizeny poplatok za nove.
Ukradnutie auta - staci trosku investovat do zabezpecenia a uz sa sanca na ukradnutie znizuje, staci investovat viac do dialkoveho vyhladavania a sanca na najdenie je takmer 100%na
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

GothaR napísal:..pri vybavovani novych je vsak pri kradezi znizeny poplatok za nove...
Mne nedavno ukradli obciansky a vodicsky ale na policii mi povedali ze nato je paragraf ako na stratu, takze si nove v plnej miere zaplatim
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Diestro napísal:Mne nedavno ukradli obciansky a vodicsky ale na policii mi povedali ze nato je paragraf ako na stratu, takze si nove v plnej miere zaplatim
to je kravina, ak ti ukradnu doklady a mas to nahlasene, teda existuje o tom zaznam na policii, je tam mensi poplatok :wink: policajtovi sa zjavne nechcelo
Napísať odpoveď