"Podľa dnešného oznámenia SkyLink bude vysielať Trojku súčasne a aj po skončení OH aj v SD kvalite. HD kvalita vysielania je zatiaľ plánovaná len počas OH."
To kto vymyslel? Podľa mňa vo väčšine práv nie je nijaký (finančný) rozdiel medzi tým či kupujete HD či SD licenciu, tak nevidím dôvod prečo by nemohli podujatia dostupné v HD v HD aj vysielať... Ostatné by mohli do HD aspoň upscalovať... Či tomu zle rozumiem a 3 bude vysielať v HD, len na SkyLinku sa na to vykašlú?
Takze budem mat STV3, aspon jedna dobra sprava. Inak vsetka ucta nasim komentatorom, su to amateri. Preto by som radsej chcel CT4, lenze tu ORange nezaradil do sportoveho balika. Skoda
PAIN napísal:OMG na co to je....ved ked na STV2 nieje daky sport tak tam bezia totalne kraviny povacsinou archivne "klenoty" stare 20r a STV1 tiez nic moc.....tak naco 3ka? tiez by ma zaujimalo ako to chcu financovat...sak to musi stat tazke love take daco....ci jednoducho zvysia koncesie ?
yazoo napísal:PAIN: Presne tu otazku som si polozil aj ja. Jednotka sa este ako tak da zniest niektore tie programy, na dvojke chodia uplne "vykopavky" tak naco trojka? Nejak tomu nerozumiem...
S čím to porovnávate, že ste došli k takémuto záveru?
Spyx napísal:S čím to porovnávate, že ste došli k takémuto záveru?
No neviem, čo na tej dvojke čakajú nejaké kasové trháky alebo keď im vadia staré slovenské filmy, tak čo by chceli nové??? To by mali odvysielané za pol dňa...
Sagittarius napísal:No neviem, čo na tej dvojke čakajú nejaké kasové trháky alebo keď im vadia staré slovenské filmy, tak čo by chceli nové??? To by mali odvysielané za pol dňa...
Preboha živého, veď je to verejnoprávna televízia, nie súkromná! To ako keby si porovnával Markízu s TA3
celkovo tuto trojku dotuje stat a podje o to ze chcu vysielat iba sport a vsetko okolo toho, neviem etraz ako ale viem ze je to nejako casom odstupnovane ze sa bdue stupnovat pocet hodin ktore budu o slovenskom sporte cize by sme mali vediet viac o sportoch na slovensku, uvidime
neviete co je so strankou 3ky? vysielanie sa nechce pustit caka na licenciu, alebo co, ale vobec sa neda stiahnut. prenos sa sice da pozerat na tej alternativnej stranke ale neda sa hodit na fullscreen.
v telke cez satelit pozerat nemozem