Lord_3D napísal:No neviem, najprv som si spravil postavu. Dal som LVL2 ale zistil som že je škaredá, tak som si spravil ešte jednu a tú "vyexipil" na LVL3. Už mam plný invetár oblečenia ktoré neviem prečo nemôžem použiť No zatial sa citim stratený
no tak lebo napriklad ty si rogue a ty nemozem mail, tu mas rozpysane kto aky druh oblecenia moze mat:
wolf: diky moc
ešte by ma zauimalo ktorý je neaký kvlaitný interface pre wowko. Lebo ten pôvodný čo tam je hrozne neprehľadný a na internete je sú ich kvatná, tak si neviem vybrať..
No mne sa veľmi nezdá. Na interne som ich našiel kvatná a boli delene do kategorii ako Maps, healt bars a tak. Neexistujú ale celé sady ? Ktoré by zmenili všetko ?
samozrejme, že áno napr na wowinterface.com medzi compilations a suites ja som kedysi pouzival spartanui a momentálne sa vraciam k pôvodnému UI kvôli lepšej stabilite používam len potrebné addony...
Lord_3D napísal:No mne sa veľmi nezdá. Na interne som ich našiel kvatná a boli delene do kategorii ako Maps, healt bars a tak. Neexistujú ale celé sady ? Ktoré by zmenili všetko ?
existuju, a odporucam ti Bongos3 + agUnitFrames + Cartographer + QuestHelper, tie prve dve su na sprijemnenie hry a druhe dve ti pomozu v expeni
mam zase taku otazku na peta mam aj trenik body a aj taki level ako treba ale stale sa nechce naucit nova veci neviete co mam spravit aby som ho to mohol naucit??
ak to je len modelka ktoru si najali tak ok ale ak to robi "z presvedcenia" tak to holka asi nema v hlave celkom v poriadku este by ti raz dala kill s enchantovanym kuchynskym nozom (mongoose podla bleskov okolo neho) za to ze ides neskoro domov z roboty