Obsluha v obchodoch

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nedávno som bol v Europe v jednom Textile..značku už neviem..Chcel som jednu mikinu ktorá sa mi páčila no keď som sa pozrel na cenu cca 2200sk tak to reku môžem kašľať..A predavačka si to asi všimla, že po prezretí ceny som stratil záujem a tak prišla kumne a začala..Viete ja vám môžem dať svoju zľavu 10% a ešte neviem čo mi do hlavy tlačila..a začala ma prehovárať..Ja som povedal..No ešte uvidím ..Ešte sa tu zastavím :) A už som neprišiel radšej a kúpil lacnejšiu a lepšiu v inom podobnom obchode :D
Ale počas toho ako som hľadal ešte nejakú mikinu v inom obchode som si chcel jednu skúsiť..tak som ju zložil a šiel do kabínky..V tom sa mi zips pokazil a nešlo to dole somňa..Tak som ansilu ťahal zips a ťahal až kým nepovolil..Potom som to nakoniec rozopol nejak a zavesil naspäť akože nemám záujem :D :D
Vtedy to bol haluzný deň..
Niekedy obsluha je v pohode inde nasratá..Však to je presa len niekedy dosť práca pod psa :) takže sa im nečudujem..
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

v prahe je kopa malych obchodikov zmiesaneho tovaru s celkom prijatelnymi cenami kde vo velkej vacsine pracuju aziati, stalo sa mi ze este som ani neprekrocil prah obchodika uz sa mi zdravil cely personal :lol: co je u nas takmer nemyslitelne, ze sa vobec dakto pozdravi...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

neni to o obchode ale o SAD

isiel som od frajerky domov na skusku s kapelou a autobus mi uz zastavoval som sa postavil dal si tasku natiahol sa po gitaru (bus v tejto chvili zastavil) idem si ju dat na plecie (bus stoji s otvorenymi dverami) a debil sofer po mne asi 6-7 metrov od neho ziape z plneho hrdla "a sedíš jak lepňa kristušát, čo sa nezdvihááááš" absolutne som nezdrzoval ukazkovy vystup z busu...v pravej som mal gitar tak som mu ukazal lavy prostrednik a vystupil ..problem je ze ten debil robi tuto linku stale a tesim sa na nase najblizsie stretko :lol: ak zasa bude sikanovat ja tomu debilovi uz asi vynadam poviem mu co si o jeho pristupe myslim a dam na neho staznost na SAD ...lebo raz debilne spravanie tolerujem kazdemu
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No jo, to su ludia dakedy ze by jeden blil... aspon uz mas na kazdom listku osobne cislo sofera :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

hmm dobra tema :)
my mame tu na sidlisku jeden maly obchodik, je tam uz dlho, ani si nepamatam, ze by tam bolo nieco ine... ale stale sa drzia, lebo maju dobry pristup k zakaznikom a vzdy maju, co chcem kupit :)
ale raz tam mali zatvorene, tak som musel ist o par blokov dalej, do ineho obchodu, a ten sa hrdil nazvom "coop jednota" (ale taka mala), a tam mali tvrde rozky, chlieb snad z predvcerajska a predavacky, co sa vypravali s nejakym znamym a na zakaznika kaslali... a mal som pocit, ako keby som tam bol za sociku, lebo naposledy som tam bol tak pred 10 rokmi a odvtedy sa to tam vobec nezmenilo :roll:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Pinhead napísal: Čo už, pokiaľ sa niektorí ľudia budú správať k druhým ako chrapúni, tak dovtedy na Slovensku nebude dobre.........
Odpusť, ale nedá mi.. Nespomínal si ty, že rád rozbíjaš ľuďom hlavy?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Tak to áno, nebudem klamať a robiť zo seba pokrytca......... Ale keď už si ty povedal A, tak ja poviem aj B.
K ľuďom sa správam neutrálne, pokiaľ sa dotyčný správa normálne, jednám s ním slušne a korektne. A pokiaľ sa niekto chová ako k.k.t, tak sa mu dostane k.k.tského zaobchádzania......
To nie je o tom, čo ja rád robím, to je o tom ako sa dotyčný správa. To čo mu urobím, či už v dobrom, alebo v zlom, to je len moja reakcia na jeho správanie. Ten dotyčný sa aj v jednom aj v druhom prípade odsúdi sám. S tým ja nemám nič. To je voľba jednotlivca, pretože za každú voľbu či rozhodnutie si treba niesť aj dôsledky, nech už sú akékoľvek. Nie som síce veriaci, ale jedno biblické príslovie sa mi veľmi páči:
"Kto s čím zachádza, s tým tiež schádza".......

edit. Gramatika a odstavce
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pinhead:Takýto postoj som mal aj ja donedávna. Mám kamaráta (rasta), ktorý je na ludi velmi dobry a vyžaruje od neho dobra nalada. Všimol som si, že keď na neho niekto reaguje podráždene (predavačka, žena v medickej, ..) on sa sprava pokojne, zažela prijemny deň, podebatuje a nakoniec sa rozlúčia obaja s úsmevom.

Túto vlastnosť sa snažím preberať, hoci nemám tu jeho auru, naozaj je to len o prístupe. Pravda je však, že ked je niekto naozaj chory na city, tak ho prebere len svieži preplesk..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

seth82 napísal:V Hypernove som odvtedy ani raz nebol (je tomu asi 2 roky, co sa to stalo)...
S hypernovou mam podobne skusenosti. jedneho krasneho dna som siel od kamarata a mal som spajkovacku (staru, osarpanu, zjavne poznacenu vekom) a par haraburd v ruksaku. siel som si to ostitkovat, aby som nemal problemy. ostitkovali mi cca prve dve alebo tri veci v ruksaku so slovami "to je dobre". nic som nakoniec nekupoval a siel prec. v tom zacala pipat ta kravina pri pokladniach a dobehli hlavohrudaci a zacali sa pytat, ze co mam v ruksaku. vytiahol som par haraburd, ktore boli ostitkovane a potom padali otazky, ze preco nemam aj zvysok ostitkovany. povedal som, ze "lebo to je dobre ako povedal vas kolega". pozerali sa na prestarlu spajkovacku ako krovaci na iphone. potom ma nastastie pustili.

dalsia krasna prihoda: kaufland. neskutocne neznasam ten obchod. jedneho krasneho dna pri vykonavani velkej potreby som precital letak, ze maju v akcii kreslo. v tom case som chcel kreslo zadovazit. tak som sa siel na to kreslo pozriet osobne. samozrejme, ze ani jedno nebolo rozbalene a vsetko v krabiciach. nikde nikoho, koho by som poprosil o rozbalenie. vhladom na to, ze som sa tam unuval cestovat, som si jedno rozbalil sam a pozrel sa ako to vlastne vyzera. moj zaujem rychlo klesol na nulu. vsetko som zbalil do povodneho stavu a siel prec. v tom sa vyrutili hlavohrudaci a zacali sa ku mne spravat ako by som im vyvrazdil rodinu. prva veta bola "otvor ruksak a vysyp vsetky veci". cakal by som nieco ako "dobry den, mohli by ste nam ukazat obsah ruksaku? dakujem". samozrejme, ze ma to vytocilo. odpovedal som im, ze nemaju pravo ma prehladat a ja som na odchode. vraj zavolaju policiu. nemal som chut sa natahovat este aj s policiou a robit zbytocne problemy. vysypal som ruksak a vsetci sme pozerali ako smo sa pohyboval po obchode. neviem ci si mysleli, ze chcem ukradnut koliesko z kresla alebo co, ale nedavalo mi to vobec zmysel. potom ziadne ospravedlnenie ani nic. proste banda debilov. mal som chut sa ist stazovat. v takom velkom obchode by som taky pristup naozaj necakal.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

musím sa zastať pracovníkov SBS, konkrétne tých, ktorí pracovali v Tesco na Kamennom námestí v Ba pred asi 6 rokmi. Vošiel som do obchoďáku a v batohu som mal knihu, z ktorej pri kúpe nebol demagnetizovaný ten štítok a spustil sa poplach. Pristúpila pracovníčka sbs a kľudným hlasom ma požiadala či ma môže prezrieť tým ich sondovacím zariadením. Samozrejme som súhlasil. Nezapípalo. Tak ma požiadala aby som prešiel vchodom znova - pípal som. Nikoho z nás nenapadlo že by to bola tá kniha v batohu. Opäť ma SLUŠNE poprosila aby som šiel s jej kolegom do skladu a tam ma osobne prezreli plus prezreli batoh a chyba sa našla. Na najbližšej pokladni knihu demagnetizovali a ospravedlnili sa za nepríjemnosti. Všetko je to o prístupe a o ľuďoch. :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Njn ja sa zas musim zastat pokladniciek u nas v kauflande. Raz som siel do tesca a kupil som si ladovy caj, potom som siel s priatelkou do kauflandu lebo tam nieco chcela, na caj som zabudol tak som si tam veselo nakracal aj snim a dalej popijal, potom sla priatelka k pokladni a ja som presiel a sadol si k oknam. Predavacka sa ma spytala "Ten caj co?" vtedy som sa precitol a vravim "Ten som kupil v Tescu." ona na to "Urcite?" a ja uz s jemnym usmevom "Urcite.", a to bolo vsetko. Osobne som cakal trocha vacsi povyk takze u mna maju + :)
Napísať odpoveď