seth82 napísal:V Hypernove som odvtedy ani raz nebol (je tomu asi 2 roky, co sa to stalo)...
S hypernovou mam podobne skusenosti. jedneho krasneho dna som siel od kamarata a mal som spajkovacku (staru, osarpanu, zjavne poznacenu vekom) a par haraburd v ruksaku. siel som si to ostitkovat, aby som nemal problemy. ostitkovali mi cca prve dve alebo tri veci v ruksaku so slovami "to je dobre". nic som nakoniec nekupoval a siel prec. v tom zacala pipat ta kravina pri pokladniach a dobehli hlavohrudaci a zacali sa pytat, ze co mam v ruksaku. vytiahol som par haraburd, ktore boli ostitkovane a potom padali otazky, ze preco nemam aj zvysok ostitkovany. povedal som, ze "lebo to je dobre ako povedal vas kolega". pozerali sa na prestarlu spajkovacku ako krovaci na iphone. potom ma nastastie pustili.
dalsia krasna prihoda: kaufland. neskutocne neznasam ten obchod. jedneho krasneho dna pri vykonavani velkej potreby som precital letak, ze maju v akcii kreslo. v tom case som chcel kreslo zadovazit. tak som sa siel na to kreslo pozriet osobne. samozrejme, ze ani jedno nebolo rozbalene a vsetko v krabiciach. nikde nikoho, koho by som poprosil o rozbalenie. vhladom na to, ze som sa tam unuval cestovat, som si jedno rozbalil sam a pozrel sa ako to vlastne vyzera. moj zaujem rychlo klesol na nulu. vsetko som zbalil do povodneho stavu a siel prec. v tom sa vyrutili hlavohrudaci a zacali sa ku mne spravat ako by som im vyvrazdil rodinu. prva veta bola "otvor ruksak a vysyp vsetky veci". cakal by som nieco ako "dobry den, mohli by ste nam ukazat obsah ruksaku? dakujem". samozrejme, ze ma to vytocilo. odpovedal som im, ze nemaju pravo ma prehladat a ja som na odchode. vraj zavolaju policiu. nemal som chut sa natahovat este aj s policiou a robit zbytocne problemy. vysypal som ruksak a vsetci sme pozerali ako smo sa pohyboval po obchode. neviem ci si mysleli, ze chcem ukradnut koliesko z kresla alebo co, ale nedavalo mi to vobec zmysel. potom ziadne ospravedlnenie ani nic. proste banda debilov. mal som chut sa ist stazovat. v takom velkom obchode by som taky pristup naozaj necakal.