Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

cmuk: Nechapes? Blbe.... Ma to spolocne az velmi vela.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

cmuk: to isté čo si povedal ty jej v podstate.. otočené ;)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

tato tema sa dobre cita :) taky romanik na pokracovanie, kazdy den daco nove :) mohol by si davat castejsie. novinky, pikosky :)
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Mozno sa tema dobre citala, ale uz sa tema asi aj konci a je dobojovane, pre mna vsak s nestatnym koncom.

Posledny cas ako sa urazila to uz nebolo ono, bolo tam citit napatie, upadlo kamaratstvo, cele to bolo divne. Snazil som sa, ale bolo to marne. Cez vikend doslo k dalsej hadke, postarali sa o to kamarati, ktori jej neviem co narozpravali a jej sa nepacilo, ze som sa prave ich pytal na nu. Vedel som o tom, ze bola s inym ked sme sa nebavili, vedel som o tom, ze chodi za nou iny do roboty, ale neriesil som to, pretoze to bolo medzi nami take ake to bolo. Co ma vsak dostalo je, ze o ukoncenie aspon toho dobreho kamaratstva co sme mali sa postarali ini ludia a mrzi ma, ze to tak dopadlo. Skoncilo to tak, ze sme sa pohadali, dal som jej kratky monolog na ktory ledva reagovala, povedala, ze ma uz nechce vidiet a tak to asi skoncilo. Stretli sme sa potom este, ale radsej som svoje pohlady venoval kade tade, pozeral som sa bokom, do zeme, hoci kde len aby som sa nemusel divat na nu.

Po tej hadke som bol trochu nesvoj, bolo mi luto co sa stalo a ako to skoncilo, ale aspon som si otvoril oci a bol som aj rad, ze sa to tak skoncilo. Aspon viem co sa medzi nami dialo, ze by to s nou asi neklapalo a zaslepeny som toleroval jej chybne kroky. Ked si na nu spomeniem, tak je mi z toho este divne, ale zaroven som aj ciastocne trosku rad tomu co sa stalo. Kedze to skoncilo hadkou, tak ma to az tak nemrzi.

Zhodou okolnosti prisla do cesty jedna kamaratka, fajn baba, pekna, zabavna, tak uvidim ci z toho nieco bude.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

je mi to ľúto ale hlavne si z toho zober ponaučenie.. je to presne zhodný príbeh s mojim na 95 %
a vyhľadaj si niekde môj príspevok kde som vravel ako to skončí..
nevadí všetko zlé je na niečo dobré
cmuk55
Expert
Expert

Mozno to bude vyzerat divne, ale cez vikend som siel na diskoteku, mal som dost vypite a hned ako som dosiel, tak som ju stretol. Uz aj skakala ku mne, ze nazdar, ako, nehnevaj sa..., pokecali sme, neskor sme sa zacali bozkavat. Dohodli sme sa, ze pojdeme cez den spolu do mesta pozriet, posedime, este po disco som jej rano SMS poslal a nic, neozvala sa ako sa mala. Ale ani sa nedivim, pretoze bola spita este viacej ako ja :D

Prekvapila ma vsak jej reakcia ako sa ku mne spravala, bola uplne priatelska, mila, povedali sme si co sa stalo, preco sme sa pohadali, zasmiali sme sa a bolo.

Kto vie ci je to dobre alebo nie, pretoze som uz na nu aj zabudal a teraz sa toto stalo :oops:
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

preboha ťa prosím, nezačínaj si s ňou. nemôžeš to takto posrať, keď som si už prečítal celú túto dlhočiznú tému! :D
ver mi, bol to iba alkohol. zasa sa namotáš a nebudeš si všímať iné pekné dievčatá okolo seba.
toto je modelová situácia.
keď si ju nebudeš všímať, tak ju len viacej "vydráždiš". ak ťa teda chce. a potom si už len budeš užívať jej záujem a snahu. ty ale nepohneš ani prstom!!!!

a ak ťa nechce, nič sa ti nestane. lebo nebudeš namotaný a na slovensku je dosť dievčat, s ktorými to stojí za reč.

len ťa fakt "prosím", nechoď za ňou, nepíš jej, nevolaj a nijako inak ani pomocou dymových signálov nekontaktuj!!! :smt018
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

panebože nerooob.. v žiadnom prípade je nepíš smsky ani jej nevolaj..
ja by som aj na tej diskotéke nechal tak aj keby ma ťahalo sa s nou bozkávať (isto je to príjemnejšie ako sedieť na sucho) tak ale máš preboha svoju hrdosť..
nebud jej bábikou, s ktorou sa zahrá ked sa natrtká alebo jej bude smutno..
ona sa ozve sama ked bude chcieť - ak teda bude chcieť
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

triple napísal:panebože nerooob.. v žiadnom prípade je nepíš smsky ani jej nevolaj..
ja by som aj na tej diskotéke nechal tak aj keby ma ťahalo sa s nou bozkávať (isto je to príjemnejšie ako sedieť na sucho) tak ale máš preboha svoju hrdosť..
nebud jej bábikou, s ktorou sa zahrá ked sa natrtká alebo jej bude smutno..
ona sa ozve sama ked bude chcieť - ak teda bude chcieť
chcel som povedat to iste, nechaj ju tak ona sa teraz hra na urazenu ak ta ma fakt rada tak sa urcite ozve. no nechapem preco hra taku hru ked si sa jej viackrat ospravedlnil ,a tiez porozmyslaj ci ti ta baba vobec stoji zato ,lebo tak ako sa sprava no porozmyslaj.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Gigabyt napísal:porozmyslaj ci ti ta baba vobec stoji zato
veľmi pekne povedané a vystihuje to všetko...
jeden chalan čakal na babu viac ako 1,5 roka.. dočkal sa ale potom si uvedomil že to na čo čakal bolo úplne iné.. proste si uvedomil že tá holka nieje taká ako si to vysníval.. 1,5 v pi*i..
fakt porozmýšlaj poriadne - dva krát meraj potom ešte raz a pak strihaj
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

jeden chalan? :D myslim ze to kazdy nieco podobne zazil...napr. cakam na chalana rok a pol..a uz teraz rozmyslam nad tym ze co ked to nebude vlastne to co som ten cely cas chcela?..chapete...clovek si vysniva toho druheho ...taze fakt stoji to zato ?nato musi prist kazdy sam...:)
cmuk55
Expert
Expert

Dobre teda, nebudem jej pisat, volat, budem javit uplny nezaujem aj ked to bude tazke. Pozdravim sa a pojdem dalej. Ak bude vazne chciet, tak sa ozve sama. Este mam taku tazku dilemu, pretoze sa ma ist na chatu a ci tam teda ist, lebo ked sme sa pohadali, tak som si povedal, ze tam nejdem. Teraz ma to tam ale dost laka kvoli nej.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja by som na tu chatu šiel a tam by som jej ukázal že si so mna robiť dobrý den nikto nebude.. normálka čaf .. čaf.. jako? a fasa.. dovii a ku frendom ...
samozrejme šiel by som tam aj s tou nádejou že by sa dačo urovnalo to je samozrejme ale ona musí prísť ku tebe.. a bola by to fasa priučka ked dojde naliata za tebou že sa chce cukrovať ty s nou vonku teda na ten "pokec" pôjdeš a ked ked už už bude chieť od teba aby si je pobozkal a oblyzoval sa s nou možno ju pretiahol tak jej povieš: "vieš čo? NIE.. ja nie som tvoja hračka" postavíš sa a ideš het.. bud pôjde za druhým a tebe bude pak za pár dní fasa že nestálo ti to zato.. alebo s tým nič nespraví a tebe bude zase fasa a bude ti trvať kus dlhšie kým to bude ok.. alebo príde za tebou na chate alebo potom ti tiež bude fasa..
ale to všetko ťa bude stáť mnoho námahy a možno sa ti to nepdarí chce to strašne veľa sebazaprenia..
ja by som tam šiel - test (samozrejme si to tam užívaj čo to ide a nebud kôli nej skleslý to jej len ukážeš ako ťa to sere a tou hračkou i napriek silným slovám si)
som moc zvedavý
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ty sa poznáš najlepšie a vieš ohodnotiť svoj stav, možnosti a to, o čo ti ide. 1. ak tam chceš ísť preto, aby si na ňu niečo skúšal, tak tam nechoď.

2. ak tam chceš ísť preto, aby si sa zabavil s inými kamarátmi, ktorí tam idú (ak tam teda nejakí iní idú... :) ) tak tam choď.

choď ak dokážeš nevyhľadávať jej spoločnosť a správať sa úplne v pohode - t.j. stabilne, bez citových nevyrovnaností, pokojne, neprovokatívne, nezávislo

vyber si z tých možností hore to, čo je pravda, nebudeš predsa klamať samého seba, a máš po rozhodovaní.

Good luck chlape :wink:

/edit: tak tam radšej nechoď. toť môj názor. :)
cmuk55
Expert
Expert

Ak by som tam siel, tak by som tam siel vazne len kvoli nej, kvoli nicomu inemu. S ostatnymi sa mozem zabavit ci opit hocikedy.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

máš tu tri možnosti.. zvyšok je už na tebe
cmuk55
Expert
Expert

Rozhodol som sa, ze tam teda pojdem a idem tam najma kvoli nej. Boli sme teraz posledne dni spolu, sice len par minut, ale bolo fajn, pokecali sme, zasmiali sa a ja som zistil, ze mi to chyba. Hoci sa hovori, ze dvakrat do tej istej rieky nestupis, tak si myslim, ze vstupim a ona vstupi tiez, kedze ta iniciativa sla teraz z jej strany. Dokonca mi povedala, aby som ju prisiel pozriet do roboty.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no ok.. je to tvoje rozhodnutie.. a aj ked si myslím že nesprávne je to tvoj life ale dúfam že si sa poučil a nechceš mať znova zbytočne blbé pocity tak moc nádeje do toho nevkladaj.. najhoršie čo môžeš urobiť je živiť mrtvu nádej..
držím palce
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

Sheep napísal:Chces to vyzehlit rychlo? Posli ju do pi*i a mas pokoj.
toto je asi najvtipnejsia vec na hojku.

inak preco sa mi muzi neurazame. mne tiez niekedy uklzne nejaka blbost, a uz je ticha domacnost. a mne skace pohlave a zasmejem sa.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

napodobne,...jak u debilov :roll: neznasam zenske co sa urazia kvoli kazdej blbosti aj ked vedia ze to myslim len zo srandy a vobec to nieje mierene na nich :roll:
Napísať odpoveď