ano je, v tejto teme je to hadam 100x napisaneCharger napísal:je pravda na tom ze acer su sh*ty???
Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
kupa
cawte, obraciam sa na vas s prosbou o rady
body ku ktorym sa chcem co to dozvediet:
1. v prvom rade aka znacka je naj (nie jedna all dobre)
2. ktorej znacke sa vyhnut a preco
3. Question NAJDE SA NIEKTO KTO MI VYSVETLI PROBLEMATIKU 2-JADROVYCH PROCESOROV ako sa dozviem jeho vykon, aky by mal mat minimalny.
4. NA CO SI DAT POZOR (co ma notebook mat- co mu nema chybat!!!!)
5. Graficke karty ktore su dobre a ktore nekupovat radsej
za notebook chcem dat orientacne 22000 SKK Exclamation Exclamation Exclamation
Budem rad ak mi poslete nejake linky na slusne notebooky v mojej cenovej relacii. A ocenim ak mi poradite nejaky slusny internetovy obchod kde usetrim nejaku tu korunku oproti obchodom
DAKUJEM s pozdravom Filip (Kapacita) Laughing
body ku ktorym sa chcem co to dozvediet:
1. v prvom rade aka znacka je naj (nie jedna all dobre)
3. Question NAJDE SA NIEKTO KTO MI VYSVETLI PROBLEMATIKU 2-JADROVYCH PROCESOROV ako sa dozviem jeho vykon, aky by mal mat minimalny.
za notebook chcem dat orientacne 22000 SKK Exclamation Exclamation Exclamation
Budem rad ak mi poslete nejake linky na slusne notebooky v mojej cenovej relacii. A ocenim ak mi poradite nejaky slusny internetovy obchod kde usetrim nejaku tu korunku oproti obchodom
DAKUJEM s pozdravom Filip (Kapacita) Laughing
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: kupa
1) Medzi spicku by som zaradil IBM, Toshibu, Sony; vyssia trieda rozhodne HP, Dell, mozno Asus a Fujitsu-SiemensKapacitaa napísal:1. v prvom rade aka znacka je naj (nie jedna all dobre)
2) rozhodne by som si nekupil MSI, Acer a z lowendu ani ten Asus. Preco? "Legendarna" kazivost
3) Nieco kolo 1.6GHz na jadro a vyssie ti bude bohate stacit, ak planujes nejaku supervykonnu stanicu, zacal by som na 2GHz (nebrat cokolvek co len zavana slovom Celeron)
4) Baterka, kvalita sasi, leskly/matny displaj (podla preferencie), pocet USB/ich umiestnenie ... doplnte ma niekto
5) Ak neplanujes ziadne 3D hry bohate postaci integorvana X3100 od Intelu - zvysis tym vydrz notebooku, ak planujes hrat tak min. nieco ako Ati HD2600M, nVidia GF8600M; dokladne si prestudovat ako je to so zdielanou pamatou grafickej karty a systemu, min. vlastnej pamate aspon 128MB
kupa
dakujem fakt si mi pomohol aspon som si spravil rozhlad co ano a co nie dikes. ale mam este jednu otazku z toho tvojho textu ma napadla tato vec, aky je rozdiel medzi lesklym a matnym displejom jasne ze jeden a leskne a druhy nie ale ktory je praktickejsi?
este keby osm vas mohol poprosit je tu nejaky cloviecik ktory pozna dobry obchod bud internetovy alebo normal, kde usetrite nejaku tu korunku? som student budem si to platit sam a nemam koruny na rozhadzovanie.... DAKUJEM
este keby osm vas mohol poprosit je tu nejaky cloviecik ktory pozna dobry obchod bud internetovy alebo normal, kde usetrite nejaku tu korunku? som student budem si to platit sam a nemam koruny na rozhadzovanie.... DAKUJEM
kupa
este ak ta mozem poprosit ja sa do toho velmo neviznam.
prosim ta vysvetlis mi ako zistim toto:
dokladne si prestudovat ako je to so zdielanou pamatou grafickej karty a systemu, min. vlastnej pamate aspon 128MB
a este prosim ta aky mas nazor na HP viem napisal si ich medzi dobre ale su en primerne alebo fakt sa oplati ich kupit? ci platim viacej za znacku?
a pri ktoreej znacke sa plati podla teba najmenej za znacku?
napisal som to ako madar ale dufam chapes
a este jedna vec ktore notebooky su rozsirenejsie alebo ktore su prektickejsie s obrazovkou 15.4 alebo tou 17 ?
dokladne si prestudovat ako je to so zdielanou pamatou grafickej karty a systemu, min. vlastnej pamate aspon 128MB
a este prosim ta aky mas nazor na HP viem napisal si ich medzi dobre ale su en primerne alebo fakt sa oplati ich kupit? ci platim viacej za znacku?
napisal som to ako madar ale dufam chapes
a este jedna vec ktore notebooky su rozsirenejsie alebo ktore su prektickejsie s obrazovkou 15.4 alebo tou 17 ?
vidim ze su tu sami odbornici, mohol by mi niekto napisat nazor na tento NTB? je to cisto na pracu pre vysokoskolaka, mozno nejaky film a pod. Hry jedine windows. hehe
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11455446
vopred dakujem za odpoved
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11455446
vopred dakujem za odpoved
este ak ta mozem poprosit ja sa do toho velmo neviznam.
napisal som to ako madar ale dufam chapes Smile
napisal som to ako madar ale dufam chapes Smile
zdravim ...planujem kupit NB do 30 tisic SK prevazne na hry. Takze potrebujem mat dost silnu graficku kartu. Do tejto ceny sa vojde najlepsia asi NVIDIA GeForce 8600M GT 512 MB. Uvazujem hlavne nad tymto modelom od MSI http://www.alza.sk/msi-gx600px-204cz-d94458.htm
Co si o nom myslite?
Viete mi niekto poradit podobne vykonny model za podobnu cenu?
Tento model je prave na alze vypredany a neviem ho najst v ziadnom inom eshope. Ak by ste o nejakom vedeli tak pls napiste mi o nom.
Vdaka
Co si o nom myslite?
Viete mi niekto poradit podobne vykonny model za podobnu cenu?
Tento model je prave na alze vypredany a neviem ho najst v ziadnom inom eshope. Ak by ste o nejakom vedeli tak pls napiste mi o nom.
Vdaka
Ktorý z týchto NB by ste mi odporučili? Hĺadám NB aby bol aj na hry.
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/4 ... -a210-19j/
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/5 ... -502g25mi/
Príp. nejaký iný.
P.S. Ktorá grafika je lepšia? ATI Mobility Radeon HD2600 alebo NVIDIA GeForce 8600M GS
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/4 ... -a210-19j/
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/5 ... -502g25mi/
Príp. nejaký iný.
P.S. Ktorá grafika je lepšia? ATI Mobility Radeon HD2600 alebo NVIDIA GeForce 8600M GS
k tomu aceru, tiež som bol skoro rozhodnutý vziať jeden z najnovších modelov aspire 6920, presne to čo som potreboval, no odradili ma príspevky tuna a aj osobne som sa rozprával s jeným pánom a tiež ma odradil, no aspoň jedna pozitívna vec, acer má servis v brneCharger napísal:1.Acer nekupujte
2.Ti co potrebujete ntb na vysku tak pockajte do konca septembra a za tie peniaze kupite nieco ovela lepsie, ceny pojdu dole
no a tá druhá vec, že za terajšie ceny kúpime dačo oveľa lepšie, je pekná hlúposť.. oveľa lepšie, to je dosť relatívny pojem.. a žeby si kúpil ntb s omnoho väčším výkonom ..? no neviem.. tie ceny dole nepôjdu, práveže by som povedal že to ešte stúpne, malinko, resp. to ostane tak ako to je..čakat 5 tisícové rozdiely v cene behom mesiaca je asi zbytočné..
no mne po prečítaní príspevkov najlepšie sadla asi toshiba, konkrétne toto http://ww.hej.sk/pocitace-pda/obchod/54 ... -a300-15c/
akurát jediná vec čo mi na tom vadí že je to celé lesklé :-/ ešte aj klávesnica, taký ntb som ešte nevidel, celé sa to upatlá, ale oželiem asi.. čo na to poviete? viac sa mi páčila tá stará rada, mala matnú sivú klávesnicu, no tie už nejdu
a ešte jeden odkaz, kto rád študuje, celkom fajn recenzie sú na www.notebookcheck.com