V kratkosti.
Uz 3 mesiace chodim s jednou slecnou, zhodou okolnosti svojou zamestnankynou. Ja mam 23 ona tiez 23. V dobe naseho zoznamenia mala priatela s ktorym chodila 6 rokov. S tymto priatelom sa normalne rozisla, avsak on je velmi zvlastny clovek... stale nevie na nu zabudnut, vypisuje jej SMSky, sem-tam ju rano zavezie do prace . Problem je ten ze ona je neskutocne citlivy clovek a aj preto ju velmi milujem a nikdy by som jej neublizil. Jej ex presne vie co jej ma napisat, aby jej zahral na city a tak na neho stale mysli.... ci je v poriadku, atd..... minule sa len tak bez priciny rozplakala. On ju vzdy velmi miloval a stale ju velmi miluje, ona ho myslim nemiluje, ale citi sa byt za to vinna. A ja neviem co mam uz robit aby na to proste zabudla a zacala sa divat dopredu..... da sa niak vymazat pamat?
Vcera sme boli spolu na veceru, velmi dlho sme sa rozpravali.... az do zaverecnej.... pomaly nas casnici vyhodili:) Prosila ma az sa na to vykaslem, ze ma len trapi, ze to na mne vidi....ja ale nechcem, lebo ju milujem a ako vravim.... je tak neskutocne citliva, ze keby som ju pocuval a cisto teoreticky sa na to aj vykaslal , tak je na tom velmi zle.... po veceri sme potom prezili spolu jednu z najkrajsich noci a milovali sme sa do rana...Normalne spolu fungujeme ako par... s nim urcite nespava.
Ma neskutocne dobre srdce a vzdy v prvom rade mysli na druhych nez na seba.... snazim sa ako to len ide, ale myslim, ze tuto vlastnost asi u nej uz nikdy nezmenim..... stale ju zaujima jej ex ci je v poriadku atd.... asi som debil a vy by ste ju asi nechali co? Alebo som normalny? Zamilovany?
Neviem si s tym uz rady.... vedeli by ste niekto co s tym ?:)