Zvlastny problem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Zvlastny problem

Príspevok od používateľa Tomman »

No nikdy by som nepovedal, ze sa budem obraciat o pomoc v tejto oblasti, ale tak no mam mensi-vacsi problem :roll:

V kratkosti.

Uz 3 mesiace chodim s jednou slecnou, zhodou okolnosti svojou zamestnankynou. Ja mam 23 ona tiez 23. V dobe naseho zoznamenia mala priatela s ktorym chodila 6 rokov. S tymto priatelom sa normalne rozisla, avsak on je velmi zvlastny clovek... stale nevie na nu zabudnut, vypisuje jej SMSky, sem-tam ju rano zavezie do prace . Problem je ten ze ona je neskutocne citlivy clovek a aj preto ju velmi milujem a nikdy by som jej neublizil. Jej ex presne vie co jej ma napisat, aby jej zahral na city a tak na neho stale mysli.... ci je v poriadku, atd..... minule sa len tak bez priciny rozplakala. On ju vzdy velmi miloval a stale ju velmi miluje, ona ho myslim nemiluje, ale citi sa byt za to vinna. A ja neviem co mam uz robit aby na to proste zabudla a zacala sa divat dopredu..... da sa niak vymazat pamat? :)

Vcera sme boli spolu na veceru, velmi dlho sme sa rozpravali.... az do zaverecnej.... pomaly nas casnici vyhodili:) Prosila ma az sa na to vykaslem, ze ma len trapi, ze to na mne vidi....ja ale nechcem, lebo ju milujem a ako vravim.... je tak neskutocne citliva, ze keby som ju pocuval a cisto teoreticky sa na to aj vykaslal , tak je na tom velmi zle.... po veceri sme potom prezili spolu jednu z najkrajsich noci a milovali sme sa do rana...Normalne spolu fungujeme ako par... s nim urcite nespava.

Ma neskutocne dobre srdce a vzdy v prvom rade mysli na druhych nez na seba.... snazim sa ako to len ide, ale myslim, ze tuto vlastnost asi u nej uz nikdy nezmenim..... stale ju zaujima jej ex ci je v poriadku atd.... asi som debil a vy by ste ju asi nechali co? Alebo som normalny? Zamilovany?

Neviem si s tym uz rady.... vedeli by ste niekto co s tym ?:)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak v prvom rade, jej byvali je kvalitny Magor s velkym M. K tomu niet viac co povedat. Lubit a kazit druhy vztah su 2 veci. Osobne poznam tiez pripady ked sa dievcina trapi nad byvalim, horsie o to ,ze on vie ako na nu. Bohuzial ti asi musim oznamit ze stym nic nespravis, mozes to nechat jedine na tvoju priatelku ako sa k tomu postavi. Cim viac do toho budes sprtat tym viac sa bude trapit. Nevidim ziadne spolahlive riesenie. :(
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Odstav toho debila.
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

Gangy napísal:Odstav toho debila.
tiež si myslim...zameraj sa na neho..nech jej už dá pokoj
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Veľmi pekné, že máte k sebe také city, naozaj, ale tento, ako midnight povedal Magor s veľkým M všetko kazí... Myslím si, že tu naozaj nehrozí, aby sa k nemu chcela vrátiť... On je teraz bozkávač zadočka, bude jej doliezať, hovoriť, že bez nej nemôže žiť a ju to určite bude LEN odrádzať, aj keď popri tom, keďže je taká citlivá ju bude bolieť, že chlap trpí..

V prvom rade, ak to chceš riešiť, mal by si si byť istý, že to Tvojej priateľke nebude vadiť. Pretože keby si sa do toho staral a ona by si to neželala, tak by si si to mohol pokaziť u nej, to je Ti ale určite jasné.

Keď sa s Tebou o tom bude baviť, môžeš jej povedať, že ju úplne chápeš a že spoločne prečkáte jeho boľavé obdobie. To magické spojenie "spoločne prečkáme" jej dodá pocit, že má v Tebe oporu, to je mňam..

Ináč je to záležitosť ich dvoch... Môžeš jej povedať, že ten muž sa z toho dostane, len si musí uvedomiť, že svet nie je o vzťahu ale vzťah pomáha životu sa viac rozvíjať... a že on teraz len zúfa po babe, ktorú stratil, lebo v nej videl svoj život. S úsmevom môžeš dodať, že veď Ty si plná života, niet divu, že je teraz mimo z Tvojej straty a podobné drísty... príde na to, že je to ok, bude naďalej zotrvávať vlnám toho tr*ka a možno mu povie, že ju má nechať na pokoji, že už je koniec a hotovo, finish...

Napíš čo a ako, som zvedavý

/edit - k tomu zameraniu na chlapa: Neodporúčam. Jednak by mohlo vzniknúť nepriateľstvo medzi vami a priateľke si myslím, žeby sa nepáčilo, že si to riešite medzi sebou. Mohla by sa na vás oboch nahnevať (ibažeby práve naopak bola veľmi vďačná, keby si mu opvedal na rozum, lebo ona nechce, ale to si nemyslím)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ja by som zase magorom nenazýval. Len chlapec sa nevie nevyrovnať s rozchodom. Ale to si musí vyriešiť sám so sebou. On ju miluje svojím spôsobom, resp. on si myslí, že ju miluje, ale ako to tu už niekto napísal, že to nie je ozajstná láska. Lebo on myslí skôr na seba. A tým, že jej stále píše a hovorí, že ju ľúbi, si práve zmenšuje straty. Ju to síce trápi, ale to je jasné, keďže ako si písal, je citlivá. Takže o to, že ju stratíš sa nemusíš báť:) A možno by bolo dobré vyriešiť si to s ním, ale ako ti už asi neporadím...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

presne podla takychto situacii je natocenych mnozstvo (americkych) dram :_) je to zlozita situacia, ale jedno je iste. ty milujes ju a ona miluje teba. na vasom krasnom vztahu pulzuje jeden obrovsky vred. jej byvaly priatel. nemozme sa tvarit, ze s nim nezazila pekne chvile apod., ale zaklad je to, ze to je jej byvaly. Nevieme o com ste sa rozpravali, viete to len vy dvaja a predpokladam, ze hlavnou temou vasho rozhovoru bol ten vred. Vela stastia, jedine riesenie vidim v rozhovoroch s tvojou milovanou... hold dobra vlastnost moze byt dvojsecnou zbranou

a ceresnicka na torte: je tvojou zamestnankynou. keby ste sa cirou nahodou na niecom nezhodli, tak ju mas este nejaku dobu "na ociach". ale predpokladam, ze pri vzniku tohto nadherneho vztahu ste mysleli aj na toto

ja len ti zelam vela stastia...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Gangy má v podstate pravdu.. ale musíš ho odstrániť z jej života cez ňu, nie cez toho (midnajt nie veké M, ale veľké K :) ) chlapíka.. Lebo by si si to u nej mohol len pokaziť.. Alebo jej polopatisticky vysvetlíš, že mu je dobre, len by ťa chcel s5 a že vie, ako na teba.. a keby ťa ľúbil, tak ti dopraje šťastie, ktoré spolu zažívame.. Neviem, čo viac.. :) A do práce ju zavez ty.. :wink: tak ho odtrhneš od času, ktorý je s ňou.. :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

MimKoRn napísal:Keď sa s Tebou o tom bude baviť, môžeš jej povedať, že ju úplne chápeš a že spoločne prečkáte jeho boľavé obdobie. To magické spojenie "spoločne prečkáme" jej dodá pocit, že má v Tebe oporu, to je mňam..
100 bodov
bol som v podobnej situacii a casom sa to vyriesilo. trapil som sa pomerne dost a pomerne dlho, ale stalo to za to. ked je dievca citlive a dokaze naozaj milovat toho druheho (nie len penazenku), tak samozrejme, ze rozchod nepredycha behom vikendu. ten tzv. magor bohuzial bude stale v ceste, ale casom sa bude dostavat prec. zamysli sa a porozmyslaj, ci by vas vztah mohol mat buducnost alebo ci je to uplne nerealne.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Turtlak.. vzdať sa vzťahu kvôli nejakému debilovi?.. ani by to so mnou nepohlo.. :) proste ho treba odstrániť :wink: :twisted:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ZitePunkom napísal:Turtlak.. vzdať sa vzťahu kvôli nejakému debilovi?.. ani by to so mnou nepohlo.. :) proste ho treba odstrániť :wink: :twisted:
Nech zije ucelove nasilie :!: :smt003
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

chlapci ten debil (ako ste ho vy nazvali) s nou bol 6 rokov, a to nieje mesiac. Ked je clovek s niekym taky dlhy cas, nezabudne na neho behom tyzdna...

Tomman: len vydrz v tom co robis... treba dievca podrzat a stale s nou byt, aby nemyslela na minulost ale na pritomnost a buducnost...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

fizz napísal:Zaujimave, ze sa s nim normalne rozisla po 6 rokoch...ziadny problem, nic...Podla mna az taka citliva nebude
ženy sa len zriedkavo rozchádzajú zo sekundy na sekundu.. je možné, že im to neklapalo dlhšiu dobu, ale ona to nedala najavo. Proste pre muža sa stala súčasťou nábytku a nevenoval jej možno dostatok pozornosti a keďže ženy v tomto smere len zriedkavo povedia DOSŤ, ja s Tebou KONČÍM, tak to možno trvalo dlhšiu dobu. A potom keď už to prišlo, tak sa rozhodla koniec. Čiže sa nerozhodla po šiestich rokoch hneď ale možno po piatich a rok čakala čo ďalej, čo sa vyvinie a keď prišiel "vyvolený", tak vykonala rozhodnutie ;)
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

kup si 9mm vid link :)

http://hobby-army.hyperinzercia.sk/zbra ... nsky-kraj/

chod za nim a trosku mo pohroz :) a hotovo
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Hej, ale ak naozaj tak radšej iba na slepé náboje...ale tak, či tak by to bol trestný čin vyhrážania...

A zase sa nedá sa všetko, resp. vôbec nič by sa nemalo riešiť násilím. To by malo nastať až v krajnom prípade. Ale podľa mňa ten jej bývalý zase nerobí také veci, na ktoré by sa malo použiť násilie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

co tak nech si slecna zmeni cislo? mozno zlozite riesenie, ale funkcne. otazne je, ci nema moznost si ho potom dotycny K, M ci D zohnat. ale minimalne v tomto smere by ste ho odstavili :)
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

moja rada,daj jej čas,ako bolo poznamenané,vzťah trval 6 rokov a ak sa nerozišli ako najväčší nepriatelia,tak to chvíľku potrvá.nie je brnkačka zahodiť za hlavu taký dlhý vzťah.stoj pri nej a ponúkni sa,že pomôžeľ.hocijako.daj na javo,že si s ňou a hlavne sa ju snaž pochopiť.nehovor,že ju chápeš,ak nechápeš,to nenávidíme,povedz,že si pri nej a chceš jej pomôcť.miluješ ju a ona teba,čas to nejako vyrieši,len sa do toho nemiešaj,ak ti nedá najavo,že treba.

a určite nie násilie,tým by si ju od seba doplašila vrátila sa k nemu,hlavne,ak je taká citlivá,ako píšeš.mala by pocit,že ho musí ešte viac chrániť.

držím ti palce
Napísať odpoveď