Program na tvorenie WWW

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Program na tvorenie WWW

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Ahojte, neviete mi prosím niekto poradiť nejaký dobrý program na tvorenie WWW stránok...

Vopred vám všetkym ďakujem...
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Znalost Html + Css a programy: PsPad pod Windowsom, alebo Kate pod linuxom....
Marcos Corvin
Expert
Expert

tomPD napísal:Znalost Html + Css a programy: PsPad pod Windowsom, alebo Kate pod linuxom....
Ďakujem... ten program PsPad sa dá voľne stiahnuť???
jurko.info
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

PSpsd

Príspevok od používateľa jurko.info »

PSPad je free - autor tým chcel povedať, že najlepší program na tvorenie Web stránok je písanie zdrojového kódu v textovom editori a nie jeho zliepanie v pochybných "wyziwing" editoroch, ktoré plodia šialené zdrojáky - pri nich sa správne tvoriť stránky nikdy nenaučíš.

Ja som pred rokmi začínal v obyčajnom poznámkovom bloku vo Windows a s otvorenou stránkou jakpsatweb - tiež ti to doporučujem, ale s PSPadom.

Rozhodne sa vyvaruj niečoho ako Frontpage od MS a podobných špecializovaných vecičiek - kvôli štandardom. A taká brutalita ako uložiť súbor *.doc od MS ako Htm súbor je vrchol ani nenapíšem čoho, aby som neurážal.
Marcos Corvin
Expert
Expert

Re: PSpsd

jurko.info napísal:PSPad je free - autor tým chcel povedať, že najlepší program na tvorenie Web stránok je písanie zdrojového kódu v textovom editori a nie jeho zliepanie v pochybných "wyziwing" editoroch, ktoré plodia šialené zdrojáky - pri nich sa správne tvoriť stránky nikdy nenaučíš.

Ja som pred rokmi začínal v obyčajnom poznámkovom bloku vo Windows a s otvorenou stránkou jakpsatweb - tiež ti to doporučujem, ale s PSPadom.

Rozhodne sa vyvaruj niečoho ako Frontpage od MS a podobných špecializovaných vecičiek - kvôli štandardom. A taká brutalita ako uložiť súbor *.doc od MS ako Htm súbor je vrchol ani nenapíšem čoho, aby som neurážal.
Keď som mal okolo 15-násť rokov tak som robil WWW stránky cez poznámkový blok, ale už všetky tie kody som pozabúdal... chcem sa znova trošku do toho dostať len som nevedel ako správne opäť začať... ďakujem Ti za radu...
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

jurko.info napísal:Rozhodne sa vyvaruj niečoho ako Frontpage od MS a podobných špecializovaných vecičiek - kvôli štandardom. A taká brutalita ako uložiť súbor *.doc od MS ako Htm súbor je vrchol ani nenapíšem čoho, aby som neurážal.
Debility, neschopnosti a neviem coho este 8).

Este ma napadol dobry soft HomeSite, ale ten uz asi free nie je, je taky, ze sa v nom da aj nieco naklikat, s tym som zacinal ja, ale aj tak som si vsetko pisal rucne, ale vtedy som nic lepsie nepoznal...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Mel sem moznost vyzkouset Rapid CSS 2008 a byl sem spokojeny .. muzes v nem delat jak XHTML tak i CSS styl :) Sak si o nem zkus neco vygooglit
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

pouzivam DW tiez som zacinal v notepade :D ale tak DW sa mi paci ze vsetko dobre zviraznuje je to prehladne a pohode...
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

tomPD napísal:Debility, neschopnosti a neviem coho este 8).

Este ma napadol dobry soft HomeSite, ale ten uz asi free nie je, je taky, ze sa v nom da aj nieco naklikat, s tym som zacinal ja, ale aj tak som si vsetko pisal rucne, ale vtedy som nic lepsie nepoznal...
HomeSite sa uz nevyvija, nahradil ho Dreamweaver ktory ma aj kodovy aj WYSIWYG mod :)
Napísať odpoveď