Program na tvorenie WWW
-
Marcos Corvin
Expert
Program na tvorenie WWW
Ahojte, neviete mi prosím niekto poradiť nejaký dobrý program na tvorenie WWW stránok...
Vopred vám všetkym ďakujem...
Vopred vám všetkym ďakujem...
-
Marcos Corvin
Expert
-
jurko.info
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
PSpsd
PSPad je free - autor tým chcel povedať, že najlepší program na tvorenie Web stránok je písanie zdrojového kódu v textovom editori a nie jeho zliepanie v pochybných "wyziwing" editoroch, ktoré plodia šialené zdrojáky - pri nich sa správne tvoriť stránky nikdy nenaučíš.
Ja som pred rokmi začínal v obyčajnom poznámkovom bloku vo Windows a s otvorenou stránkou jakpsatweb - tiež ti to doporučujem, ale s PSPadom.
Rozhodne sa vyvaruj niečoho ako Frontpage od MS a podobných špecializovaných vecičiek - kvôli štandardom. A taká brutalita ako uložiť súbor *.doc od MS ako Htm súbor je vrchol ani nenapíšem čoho, aby som neurážal.
Ja som pred rokmi začínal v obyčajnom poznámkovom bloku vo Windows a s otvorenou stránkou jakpsatweb - tiež ti to doporučujem, ale s PSPadom.
Rozhodne sa vyvaruj niečoho ako Frontpage od MS a podobných špecializovaných vecičiek - kvôli štandardom. A taká brutalita ako uložiť súbor *.doc od MS ako Htm súbor je vrchol ani nenapíšem čoho, aby som neurážal.
-
Marcos Corvin
Expert
Re: PSpsd
Keď som mal okolo 15-násť rokov tak som robil WWW stránky cez poznámkový blok, ale už všetky tie kody som pozabúdal... chcem sa znova trošku do toho dostať len som nevedel ako správne opäť začať... ďakujem Ti za radu...jurko.info napísal:PSPad je free - autor tým chcel povedať, že najlepší program na tvorenie Web stránok je písanie zdrojového kódu v textovom editori a nie jeho zliepanie v pochybných "wyziwing" editoroch, ktoré plodia šialené zdrojáky - pri nich sa správne tvoriť stránky nikdy nenaučíš.
Debility, neschopnosti a neviem coho estejurko.info napísal:Rozhodne sa vyvaruj niečoho ako Frontpage od MS a podobných špecializovaných vecičiek - kvôli štandardom. A taká brutalita ako uložiť súbor *.doc od MS ako Htm súbor je vrchol ani nenapíšem čoho, aby som neurážal.
Este ma napadol dobry soft HomeSite, ale ten uz asi free nie je, je taky, ze sa v nom da aj nieco naklikat, s tym som zacinal ja, ale aj tak som si vsetko pisal rucne, ale vtedy som nic lepsie nepoznal...
HomeSite sa uz nevyvija, nahradil ho Dreamweaver ktory ma aj kodovy aj WYSIWYG modtomPD napísal:Debility, neschopnosti a neviem coho este.
Este ma napadol dobry soft HomeSite, ale ten uz asi free nie je, je taky, ze sa v nom da aj nieco naklikat, s tym som zacinal ja, ale aj tak som si vsetko pisal rucne, ale vtedy som nic lepsie nepoznal...