Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
pzbervwa
Zablokovaný
Zablokovaný

Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie

Príspevok od používateľa pzbervwa »

Prosím Vás, poraďte mi aký program mám použiť na VYTVÁRANIE JEDNODUCHÝCH 3D ANIMÁCII. Mimochodom mám 12 rokov.
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie. Prosííííííí

Príspevok od používateľa moosha »

pzbervwa napísal:Prosím Vás, poraďte mi aký program mám použiť na VYTVÁRANIE JEDNODUCHÝCH 3D ANIMÁCII. Mimochodom mám 12 rokov.
Mimochodom je mi to jedno :D a myslim ze to tu nezaujima nikoho, ani ja nemam 15 ani 14... Ale na animacie potrebujes vediet robit s Photoshopom aby si mal vobec ake obrazky spajat do sekvencii. Potom uz len stahuj.cz, napr. Easy GIF Animator, da ti tam aj pripadne efekty. A 3D animacie? Cinema 4D, Rhino,... (nie som si isty ci prave tie dva, viem ze su na 3D :-D) a to uz je o dost tazsie ako PS-ko.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:Nad takým si neuvažoval? http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_capture
WTF? Mocap? :-D! Vis kolko to stoji, ake tazke je s tym robit a na ake hovno by mu to bolo? :-D Mocap je technologia, snima pohyby tela, nalepia na teba nieco take ako elektrody a ty tam napr. ked robis FIFU, kopes do lopty a ono snima pohyb koncatin a vyhodnocuje udaje ktore potom vyuziju animatori/programatori....
pzbervwa
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa pzbervwa »

moosha napísal:WTF? Mocap? :-D! Vis kolko to stoji, ake tazke je s tym robit a na ake hovno by mu to bolo? :-D
mne staci na JEDNODUCHE JEDNODUCHE JEDNODUCHE. Tak v tom pripade s tebou suhlasim. Ale co mi vsetci davaju 4D Cinema 3DS Max? To je prilis zlozite. No naucit by som sa naucil ale komu sa chce rozmyslat. Prave preto sa pytam VAS!
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Tak si kúp nejaký program určený pre malé deti (napr. niečo takéto).

PS: S tým, že sa ti nechce rozmýšľať to asi ďaleko nedotiahneš. ;)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Heh, to jak "chcem vediet PHP ale ta nechce sa mi rozmyslat...". Proste v programoch ci uz to je Skikár alebo Pascal abo kera chmara, Rhino napriklad rozmyslat musis.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

moosha napísal:WTF? Mocap? :-D! Vis kolko to stoji, ake tazke je s tym robit a na ake hovno by mu to bolo? :-D Mocap je technologia, snima pohyby tela, nalepia na teba nieco take ako elektrody a ty tam napr. ked robis FIFU, kopes do lopty a ono snima pohyb koncatin a vyhodnocuje udaje ktore potom vyuziju animatori/programatori....
Veď ja viem, robím si srandu :D
// :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mozno poprosi mánku (mamku) nech mu kupi nejaky ten mocap domov :-). OT.SRY.
Matusmak
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie. Prosííííííí

Príspevok od používateľa Matusmak »

pzbervwa napísal:Prosím Vás, poraďte mi aký program mám použiť na VYTVÁRANIE JEDNODUCHÝCH 3D ANIMÁCII. Mimochodom mám 12 rokov.
fakt nikoho nezaujima ze mas 12 rokov a najdi si program BLENDER a kup si knihu k nemu a daco sa naucis :pivko:
gabooo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gabooo »

ja mam 16 a co?....a ked sa chces naucit robit 3D tak chod rovno do 3Ds max alebo Maya.:D ...Blender je pre deti :P ..ale zase podla toho co chces vediet robit....inak moj brat ma 10 a robil v maxe takze neni problem :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

gaboo ale Maxko je zlozite.
Ja som kedysi pouzival program Truespace, ale neviem ci ho este vyvijaju, to bolo o dost jednoduchsie ako 3D studio max.
A kdesi som cital, ze aj Google ma nejaku aplikaciu na tvorbu 3D objektov.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

gabooo napísal:ja mam 16 a co?....a ked sa chces naucit robit 3D tak chod rovno do 3Ds max alebo Maya.:D ...Blender je pre deti :P ..ale zase podla toho co chces vediet robit....inak moj brat ma 10 a robil v maxe takze neni problem :lol:
Čo také si urobil v Blender, keď tvrdíš, že je pre deti?

PS: Napr. aj krátky film Big Buck Bunny robili v Blender.
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

A zabudol si na hru Yofrankie: a furry vendeta. A ešte starý film Elephants dream
Blender3d a jeho nová verzia 2.47 ponúkajú naozaj širokú škálu možností. Ak máš 12, tak by si nemal problém sa v nom naučit robit, ale po nejakých tých rokoch by si mohol robiŤ naozaj zložité projekty. A v jeho hlavná výhoda je to ,že je ÚPLNE ZADARMO a je open source. No určite sa budeš potýkat z mnohými problémami, tak ako na iných softoch ale nenechaj sa odradit.

P.S. Aj animáície sa v nom robia dobre a práca z časticami (tráva, vlasy) je jednoduchá, efektívna a efektná
gabooo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gabooo »

ano priznavam max je zlozity......a nee nemyslel som doslovne ze blender je pre deti...je to jednoduchy program..len som povedal ze ked uz tak hned v maxe :P
Napísať odpoveď