Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie
Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie
Prosím Vás, poraďte mi aký program mám použiť na VYTVÁRANIE JEDNODUCHÝCH 3D ANIMÁCII. Mimochodom mám 12 rokov.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie. Prosííííííí
Mimochodom je mi to jednopzbervwa napísal:Prosím Vás, poraďte mi aký program mám použiť na VYTVÁRANIE JEDNODUCHÝCH 3D ANIMÁCII. Mimochodom mám 12 rokov.
Nad takým si neuvažoval? http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_capture
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
WTF? Mocap?alfonz napísal:Nad takým si neuvažoval? http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_capture
mne staci na JEDNODUCHE JEDNODUCHE JEDNODUCHE. Tak v tom pripade s tebou suhlasim. Ale co mi vsetci davaju 4D Cinema 3DS Max? To je prilis zlozite. No naucit by som sa naucil ale komu sa chce rozmyslat. Prave preto sa pytam VAS!moosha napísal:WTF? Mocap?! Vis kolko to stoji, ake tazke je s tym robit a na ake hovno by mu to bolo?
Veď ja viem, robím si srandumoosha napísal:WTF? Mocap?! Vis kolko to stoji, ake tazke je s tym robit a na ake hovno by mu to bolo?
Mocap je technologia, snima pohyby tela, nalepia na teba nieco take ako elektrody a ty tam napr. ked robis FIFU, kopes do lopty a ono snima pohyb koncatin a vyhodnocuje udaje ktore potom vyuziju animatori/programatori....
//
Re: Poraďe mi program na jednoduché 3D animácie. Prosííííííí
fakt nikoho nezaujima ze mas 12 rokov a najdi si program BLENDER a kup si knihu k nemu a daco sa naucispzbervwa napísal:Prosím Vás, poraďte mi aký program mám použiť na VYTVÁRANIE JEDNODUCHÝCH 3D ANIMÁCII. Mimochodom mám 12 rokov.
Čo také si urobil v Blender, keď tvrdíš, že je pre deti?gabooo napísal:ja mam 16 a co?....a ked sa chces naucit robit 3D tak chod rovno do 3Ds max alebo Maya....Blender je pre deti
..ale zase podla toho co chces vediet robit....inak moj brat ma 10 a robil v maxe takze neni problem
PS: Napr. aj krátky film Big Buck Bunny robili v Blender.
A zabudol si na hru Yofrankie: a furry vendeta. A ešte starý film Elephants dream
Blender3d a jeho nová verzia 2.47 ponúkajú naozaj širokú škálu možností. Ak máš 12, tak by si nemal problém sa v nom naučit robit, ale po nejakých tých rokoch by si mohol robiŤ naozaj zložité projekty. A v jeho hlavná výhoda je to ,že je ÚPLNE ZADARMO a je open source. No určite sa budeš potýkat z mnohými problémami, tak ako na iných softoch ale nenechaj sa odradit.
P.S. Aj animáície sa v nom robia dobre a práca z časticami (tráva, vlasy) je jednoduchá, efektívna a efektná
Blender3d a jeho nová verzia 2.47 ponúkajú naozaj širokú škálu možností. Ak máš 12, tak by si nemal problém sa v nom naučit robit, ale po nejakých tých rokoch by si mohol robiŤ naozaj zložité projekty. A v jeho hlavná výhoda je to ,že je ÚPLNE ZADARMO a je open source. No určite sa budeš potýkat z mnohými problémami, tak ako na iných softoch ale nenechaj sa odradit.
P.S. Aj animáície sa v nom robia dobre a práca z časticami (tráva, vlasy) je jednoduchá, efektívna a efektná