SE K800i nabijanie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Santy31
Light Star
Light Star

SE K800i nabijanie

Príspevok od používateľa Santy31 »

Ked pripojim SE k800i k nabijacke tak sa nenabija az ked nabijacku poriadne pritlacim k mobilu. Alebo pri pripojeni sluchatok robi to iste a hudba mi hra len z jedneho sluchatka alebo vobec. Mali ste uz niekto taky problem ?? Co s tym urobi operator pri reklamacii ?
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa T1n0 »

jasne bratranec ma w200i, taký istý port, su len chybne kontakty, a dám ti radu, nepritláčaj to! ešte to dosereš, myslím že tieto SE majú také tie zvláštne šrouby ktoré nedáš dole len tak, je na to také náradie, treba sa dostať pod tú doštičku a napraviť kontakty, možno sú len posunuté alebo tie zlaté pliešky zlomené, treba zistiť, ak sú moc poškodené kúp náhradné diely ale nemali by byť keď ti po protlačení nabíja, a kedže ti hrá iba jedno slúchadlo, znamená že je posunutá iba jedna čast, dešto tých kontaktov tam je viac, možno máš jeden alebo dva zalomené, je ich tam 5 alebo 6 tuším, pozri to...
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

Len ako sa pod to dostanem ?? Nepada tym nahodou zaruka, ked do mobilu budem tak zasahovat ??
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

pada. daj to na reklamaciu
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa T1n0 »

ten mobil mu nereklamujú, je fizicky poškodený, ale ak tam sú blomby záruka padá...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Bezne som toto aj na k750 daval k reklamacii, a nebol problem. Fyzicky nic nevidno, ide o to ze kontakty nedoliehaju.
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Toto je klasicka zavada, kludne to daj na reklamaciu, nemozu ti zrusit zaruku ak na konektore nevidno nejake nasilne preliacenie, alebo ak nieje zoxidovany. ( to mas take zelene zvieratka ). REKLAMACIA :)
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ja mam ten isty problem na k810i ale prepalil som tam software cize zaruku uz asi nemam ze ?
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Jelko4 napísal:ja mam ten isty problem na k810i ale prepalil som tam software cize zaruku uz asi nemam ze ?
Ked si taky sikovny, ze si si prerobil SW, tak nevidim problem si stiahnut flash-ku podla operatora a dat tam taky SW.
Alebo umrtvi SW, proste aby sa nedal zapnut. :roll:
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Ako umrtvim SW?
qwerty-xyz

Re: SE K800i nabijanie

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Santy31 napísal:Ked pripojim SE k800i k nabijacke tak sa nenabija az ked nabijacku poriadne pritlacim k mobilu. Alebo pri pripojeni sluchatok robi to iste a hudba mi hra len z jedneho sluchatka alebo vobec. Mali ste uz niekto taky problem ?? Co s tym urobi operator pri reklamacii ?
:P Jo robila to aj K750 tka aj moja k 800 vka. Poriesil som to velmi jednoducho. Ked nabijam telefon tak dam cez neho gumicku taku tenku a je to v pohode. Gumicku mam furt na nabijacke takze neriesim.

:lol: Inak ja mam problem ze men sa telefon nabija mimovolne. Normalne mi ukazuje aj ked nie je v nabijacke ze sa nabija a on sa aj nabije za dve hodiny mi ukaze ze sa nabil a potom sa vybije (samozrejme sa nenabil vobec ale mne hlasil ze hej) :lol:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

staci ked tie kontakty raz za dva tyzdne trochu oskrabete ihlou a vsetko pojde tak ako ma... takisto to mam zoxidovane a robim to takto uz rok a nikde ziadny problem...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

uplne staci ked tie kontakty prebehnes tycinkou do ucha namocenou v alkohole abo vo vonavke.. mne smrdi cely telefon od alpy ale vsetko ide ako ma :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no mne raz na SEcku nedoliehal USB kabel, potom som ho flesol a vsetko bavilo ako malo :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Point napísal:uplne staci ked tie kontakty prebehnes tycinkou do ucha namocenou v alkohole abo vo vonavke.. mne smrdi cely telefon od alpy ale vsetko ide ako ma :D
:lol: ja som s vonavkou dakedy cistil displej. teraz to robim tym pripravkom co mam na LCD televozory a monitory.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

OT: kde si kupil a za kolko? bo mam dost okaslany monitor, skoro zeleny je :D
Jelko4
Light Professional
Light Professional

kupis to v kazdom obchode kde predavaju pc
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: SE K800i nabijanie

Príspevok od používateľa PONGO94 »

Santy31 napísal:Ked pripojim SE k800i k nabijacke tak sa nenabija az ked nabijacku poriadne pritlacim k mobilu. Alebo pri pripojeni sluchatok robi to iste a hudba mi hra len z jedneho sluchatka alebo vobec. Mali ste uz niekto taky problem ?? Co s
tym urobi operator pri reklamacii ?
skus z nozikom oskrabat kontakty /nudzove riesenie / a naslinit nabijacku pripdne sluchadka/nudzove riesenie/ :idea: :P
Napísať odpoveď