SE K800i nabijanie
SE K800i nabijanie
Ked pripojim SE k800i k nabijacke tak sa nenabija az ked nabijacku poriadne pritlacim k mobilu. Alebo pri pripojeni sluchatok robi to iste a hudba mi hra len z jedneho sluchatka alebo vobec. Mali ste uz niekto taky problem ?? Co s tym urobi operator pri reklamacii ?
jasne bratranec ma w200i, taký istý port, su len chybne kontakty, a dám ti radu, nepritláčaj to! ešte to dosereš, myslím že tieto SE majú také tie zvláštne šrouby ktoré nedáš dole len tak, je na to také náradie, treba sa dostať pod tú doštičku a napraviť kontakty, možno sú len posunuté alebo tie zlaté pliešky zlomené, treba zistiť, ak sú moc poškodené kúp náhradné diely ale nemali by byť keď ti po protlačení nabíja, a kedže ti hrá iba jedno slúchadlo, znamená že je posunutá iba jedna čast, dešto tých kontaktov tam je viac, možno máš jeden alebo dva zalomené, je ich tam 5 alebo 6 tuším, pozri to...
-
qwerty-xyz
Re: SE K800i nabijanie
Santy31 napísal:Ked pripojim SE k800i k nabijacke tak sa nenabija az ked nabijacku poriadne pritlacim k mobilu. Alebo pri pripojeni sluchatok robi to iste a hudba mi hra len z jedneho sluchatka alebo vobec. Mali ste uz niekto taky problem ?? Co s tym urobi operator pri reklamacii ?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
qwerty-xyz
Re: SE K800i nabijanie
skus z nozikom oskrabat kontakty /nudzove riesenie / a naslinit nabijacku pripdne sluchadka/nudzove riesenie/Santy31 napísal:Ked pripojim SE k800i k nabijacke tak sa nenabija az ked nabijacku poriadne pritlacim k mobilu. Alebo pri pripojeni sluchatok robi to iste a hudba mi hra len z jedneho sluchatka alebo vobec. Mali ste uz niekto taky problem ?? Co s
tym urobi operator pri reklamacii ?