vcera sa mi stalo take, ze mi pisalo u verzie 3.0 - nepodarilo sa aktualizovat, system odkazoval na neaktualizovany AV. No a v com bol skutocne problem? Len v tom, ze posledna aktualizacia pre nod v tom case bola z predosleho dna (novsia nebola) a NOD je asi zvyknuty, ze kazdy den ich bezpodmienecne musi byt niekolko. Ale inac mi to fici nadalej uplne vpohode.
Nuz ale ked niekomu vypisuje posledny datum aktualizacie niekolko dni dozadu, tak to nie je tento pripad. Nech sa pozrie sem: http://www.eset.sk/virus-info/aktualizacie a spontroluje si kedy bola posledna aktualizacia.
už ma riadne sere že asi 6 dni som bez updatu... dpc... ale vraj je to tím že pri väčšejšejších updatoch to ide najprv registrovaným užívateľom a neplatiči sú dočasne bloknutý... a až keď sú platiči "vybavený" tak sa na rad dostanú "30 dňoví užívatelia"... nasrať na taký systém...
no krucifix. 2.5 ku mam posledny update 27.7. System tvrdi ze je out of date a nod tvrdi ze aktualizacia nieje potrabna lebo databaza je uplne nova. fakt zvazujem original. uz som dost stary na to aby som podporil trh
kedze som nemal chut bojovat s updatom presiel som vcera na ESS. pomocou dakych ruskych zaplat aktualizacia funguje bez problemov, pravidelne kazde 3 hodiny
mne to uz dlho nejde...ma to uz stve...keby som si dal aj tu verziu 3.0 aj tak by to frcalo zle vsak??
co by ste navrhovali??
asi najlepsie si kupit original a mam pokoj nie?
Fero270 napísal:mne to uz dlho nejde...ma to uz stve...keby som si dal aj tu verziu 3.0 aj tak by to frcalo zle vsak??
co by ste navrhovali??
asi najlepsie si kupit original a mam pokoj nie?
Stiahni si trial na 30 dní. Bude sa ti aktualizovať pravidelne. Po 30 dňoch odinštaluj a nainštaluj znova a máš ďalších 30 dní aktualizácie. Alebo si kúp licenciu a máš pokoj.