ESET NOD 32 (verzia 2.7)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

To mate nejake cracknute verzie, alebo ako?
Mne to stale pekne aktualizuje.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vcera sa mi stalo take, ze mi pisalo u verzie 3.0 - nepodarilo sa aktualizovat, system odkazoval na neaktualizovany AV. No a v com bol skutocne problem? Len v tom, ze posledna aktualizacia pre nod v tom case bola z predosleho dna (novsia nebola) a NOD je asi zvyknuty, ze kazdy den ich bezpodmienecne musi byt niekolko. Ale inac mi to fici nadalej uplne vpohode.

Nuz ale ked niekomu vypisuje posledny datum aktualizacie niekolko dni dozadu, tak to nie je tento pripad. Nech sa pozrie sem: http://www.eset.sk/virus-info/aktualizacie a spontroluje si kedy bola posledna aktualizacia.
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

už ma riadne sere že asi 6 dni som bez updatu... dpc... ale vraj je to tím že pri väčšejšejších updatoch to ide najprv registrovaným užívateľom a neplatiči sú dočasne bloknutý... a až keď sú platiči "vybavený" tak sa na rad dostanú "30 dňoví užívatelia"... nasrať na taký systém... :smt019
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

a ako by mi frcalo ESET NOD32 (verzia 3.0) tiez to by slo tak zle?ci to by sa mi uz v pohode aktualizovalo??ci tiez ako tato stara verzia..(2.7)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Enemy22 - Odkial mas tu informaciu, ze najskor platicov a potom free aktualizuje? Ono tie aktualizacie nejdu ani o tretej v noci.
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

heker napísal:Enemy22 - Odkial mas tu informaciu, ze najskor platicov a potom free aktualizuje? Ono tie aktualizacie nejdu ani o tretej v noci.
neboj nevycucal som si ju z prsta... vieš čo... pokecaj s ujom googlom a niečo sa určite dovíš... :roll:

// btw. napísal som VRAJ je to tak... nenapísal som že určite to tak je... ok?

// heker - samoška čekni SS... btw už aktualizovalo aj mne... :P
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Hladal som asi 20 minut a nepodarilo sa mi to najst. Mozes mi dat prosim ta presny odkaz na stranku kde to je napisane?

Inak prave mi aktualizuje, je to zo servera 89.202.157.135 :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

no krucifix. 2.5 ku mam posledny update 27.7. System tvrdi ze je out of date a nod tvrdi ze aktualizacia nieje potrabna lebo databaza je uplne nova. fakt zvazujem original. uz som dost stary na to aby som podporil trh :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kedze som nemal chut bojovat s updatom presiel som vcera na ESS. pomocou dakych ruskych zaplat aktualizacia funguje bez problemov, pravidelne kazde 3 hodiny
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

mne to uz dlho nejde...ma to uz stve...keby som si dal aj tu verziu 3.0 aj tak by to frcalo zle vsak??
co by ste navrhovali??
asi najlepsie si kupit original a mam pokoj nie?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Fero270 napísal:mne to uz dlho nejde...ma to uz stve...keby som si dal aj tu verziu 3.0 aj tak by to frcalo zle vsak??
co by ste navrhovali??
asi najlepsie si kupit original a mam pokoj nie?
Stiahni si trial na 30 dní. Bude sa ti aktualizovať pravidelne. Po 30 dňoch odinštaluj a nainštaluj znova a máš ďalších 30 dní aktualizácie. Alebo si kúp licenciu a máš pokoj.
Napísať odpoveď