Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Lewis napísal:dakujem za pochvalu.
inak k tomu spojleru- mam uplne taky isty nazor ako ty ze sa nehodi na toto auto... ja uz pol roka hladam dajaky taky mensi decentny ktory by vyrazne nebil do oci ale len kozmeticky dotvaral sportovy vzhlad auta. zatial vsak marne. :(
Podla mna spojler mozes nechat ten, ktory tam je (teda ak sa to da nazvat spojlerom :) ) Podla vyzera velmi dobre.
brm: no ved tam toho tolko nie je, akurat predny naraznik, podbehy a rozdvojeny vyfuk, k tomu tie uzasne disky...
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

brm napísal:Táto generácia Leonu je posledným pekným autom, ktoré kedy Seat vyrobil.. :)

Tento konkrétny kúsok je na môj vkus až príliš vyčančaný, ale aj tak klobúk dolu..

;)
hmm tiez mi neni jasne co presne je tam take vycackane. mohol by si byt konkretnejsi aby sme s GothaR boli v obraze co konkretne sa ti tam nepaci.
GothaR napísal:Podla mna spojler mozes nechat ten, ktory tam je (teda ak sa to da nazvat spojlerom :) ) Podla vyzera velmi dobre.
brm: no ved tam toho tolko nie je, akurat predny naraznik, podbehy a rozdvojeny vyfuk, k tomu tie uzasne disky...
neni tam ziadny spojler je tam len to seriovo na leony montovane predlzernie strechy.
a je tam toho vymeneneho trosku viac ako si napisal, je tam meneny aj zadny naraznik, spetne zrkadla, pruziny(ale to mozno takto z fotky nieje tak dobre vidiet) , zadne svetla, ale aj tak rozhodne to na mna neposobi vycackanym dojmom.

pridam este jednu fotku kde je ho trosku lespie vidiet aj odzadu.
Prílohy
auto 069.jpg
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

takze kedze sme predali nivu tak sme hladali nejake ine SUV....
skoncili sme pri opel frontera rv 10.2000 2.2dti 16v RS velmi pekne to ide sportova uprava podvozok+sedacky recaro auto je velmi tichucke vo vnutri aj pri vysokych rychlostiach.
mne stale ostala moja nexia je mi ju luto predat za par korun je to dobre auticko
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Opravujem predchádzajúce tvrdenie "až príliš vyčačkané".. na "trochu vyčačkané".. ;)

Lewis.. nepáčia sa mi presne tie veci, ktoré vypísal Gothar. Som v tomto smere dosť konzervatívny.. skôr sa mi páčia elegantné autá ako športové vytunené.. ale veď každý je na niečo iné.. ;)

Jedno obdobie som strašne často chodieval okolo jedného obyčajného Leona v tmavosivej metalíze.. nuž nevedel som sa na neho vynadívať. Žiaľ priateľka už presťahovaná, takže ho už nevídavam.. :oops:

btw.. aký motor máš pod kapotou? :)
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

krasny Leon.A Brm to je tvoj subjektivny nazor ze to bolo posledne pekne auto od seatu :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Jelko4.. krása sa nikdy nedá hodnotiť objektívne, pretože krása sa nedá zmerať.. vždy je to o subjektívnych pocitoch.. ;)
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jelko4 napísal:krasny Leon.A Brm to je tvoj subjektivny nazor ze to bolo posledne pekne auto od seatu :wink:
videl si napr novu ibizu?...ako uznavam ten model leona sa aj mne sialene paci ale ked som videl novu ibizu som nanej nechal oci...myslim ze vela veci odkukali z mazdy
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Opravujem predchádzajúce tvrdenie "až príliš vyčačkané".. na "trochu vyčačkané".. ;)

Lewis.. nepáčia sa mi presne tie veci, ktoré vypísal Gothar. Som v tomto smere dosť konzervatívny.. skôr sa mi páčia elegantné autá ako športové vytunené.. ale veď každý je na niečo iné.. ;)

Jedno obdobie som strašne často chodieval okolo jedného obyčajného Leona v tmavosivej metalíze.. nuž nevedel som sa na neho vynadívať. Žiaľ priateľka už presťahovaná, takže ho už nevídavam.. :oops:

btw.. aký motor máš pod kapotou? :)
aha uz rozumiem mas proste iny vkus to sa da pochopit teraz uz...:)

motor je jedina da sa povedat slabina mojho auta. je to 1.6i 16V 83kW/113PS , nevravim ze to ide zle, hlavne ked sa prihliadne ze je to v podstate "nove" auto je to 2005 a ma 58 000km takze je akurat tak idealne zabehnute:)

ale istotne motor nezodpoveda tomu co clovek ocakava po zhliadnuti auta. kazdy si mysli ze je to cupra, zial nieje.
v kazdom pripade ho predavam aj ked mi ho bude velmi luto a preto pojde iba do dobrych ruk :) , ale na slovensku sa uz dlho nezdrzim takze by bolo pre neho velke utrpenie keby musel stat v garazi.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jasan21 napísal:ked som videl novu ibizu som nanej nechal oci...myslim ze vela veci odkukali z mazdy
no mne sa napriklad ta nova ibiza maximalne napaci... predchadzajuce verzie boli fakt pekne kusky, ale tento novy hybrid spanielskeho city lexusu ma neohuruje :P

k tomu leonu - nevyzera zle, ale mne sa tie kolotrony nelubia vseobecne a teda ani na tomto aute a keby nebolo auto cierne, aj tie zadne svetla na nom vyzneju horsie, ale takto je to fajn, aj ked radsej mam crystal version :P ale auto inak krasne, bral by som hned :smt007
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Za kolko ho predavas? Bohuzial na neho urcite nemam, ale chcem si spravit obraz o cenach. A kolko stali tie disky?
Inak 113 koni je v pohode, hlavne v dnesnych casoch tuzingu, ked auta vyzeraju 5x agresivnejsie ako tvoje a maju polovicny vykon :)
Ja osobne ani nieco silnejsie ako 130 koni nechcem. Idealne vidim nieco okolo 100ky.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

unas v KE lieta jeden biely leon snehovo biely :) krasne auticko jediny tuning ktory ma su mracitka na prednych svetlach vyzera to uzasne a tie elektrooody pfuuu...tiez snehovo biele viaclucove nadhera...
myslim ze to je TDi 103Kw...neblazni sa s nim ale zvonku SHOWCAR :) nic specialne klasika len trosku podpichnuty :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

GothaR napísal:Za kolko ho predavas?
http://seat-leon.autobazar.eu/1-6i-16v- ... 38831.html fesanda :wink:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Za kolko ho predavas? Bohuzial na neho urcite nemam, ale chcem si spravit obraz o cenach. A kolko stali tie disky?
Inak 113 koni je v pohode, hlavne v dnesnych casoch tuzingu, ked auta vyzeraju 5x agresivnejsie ako tvoje a maju polovicny vykon :)
Ja osobne ani nieco silnejsie ako 130 koni nechcem. Idealne vidim nieco okolo 100ky.
no tie disky ma vysli 20 000sk +-par drobnych, pred necelymi 3 mesiacmi. plus samozrejme nove pneu dalsich skoro 20 000sk.
komplet auto ako je aj s hudbou teda myslim tym zosik,kapacitor plus subac 1200W (tieto tri veci vysli vlani v lete na 25litrov, takze to robi naozaj slusny randal, hlavne ked leon ma v zakladnej vybave 8 repracikov ktore sami o sebe hraju velmi slusne) plus kozenne sedacky- polokozenne MAD TUNING na mieru robene co je mimochodom asi jedna z najkrajsich veci na auto co ma hned ocarilo, ale spet k cene tak cena takto komplet 410 000sk. viem ze dost slusna cena ale ked si vezmes ze leony s tymto motorom rocnikovy blizke k 2005 maju skoro vzdy kilometrov viac robil som si prieskum takze mam prehlad a ceny mavaju od 260 000 do 315 000 s tym ze je to v tej vybave zakladnej alebo strednej.
auto vo vybave mojej tak okolo 300 000 a ked sa zamyslis ze na mojom aute je tuning za asi 180 000 tak ta cena ktoru zan chcem rozhodne nieje zla. plus samozrejme k autu su vsetky original diely vsetky prakticky nepouzivane plus sezonne prezutie 195/65 r15 , kludne vydrzia este asi tak 2-3 zimy zalezi od stylu jazdy...
dohodnut sa da ale samozrejme ze osobne ak by si mal zaujem auto si treba najskor pozriet a vyskusat ale to je ti asi jasne :)

inak auto je v super stave a navyse pravidelne servisovane v seat servisoch a je na nom urobena kompletna 60 000km kontrola to znamena ze do 90 000km okrem vymeny oleja a filtrov netreba robit nic.

hej hej si sikovny nasiel si ho... tam ale je cena uvedena bez diskov a hudby.
Kibo napísal: k tomu leonu - nevyzera zle, ale mne sa tie kolotrony nelubia vseobecne a teda ani na tomto aute a keby nebolo auto cierne, aj tie zadne svetla na nom vyzneju horsie, ale takto je to fajn, aj ked radsej mam crystal version :P ale auto inak krasne, bral by som hned :smt007
tie svetla tam take praveze boli dane iba koli tomu ze auto je cierne.
si inak asi prvy ktoremu sa tie disky nepacia.
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

ja mám fabiu, 1.2 47kW. som ju zdedil od otca. má 4 roky a šlape ako hodinky 8) 8)
lucash99
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lucash99 »

skoda superb 2.0 TDI chipnuty na 125kw a 395 Nm
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

Mercedes Benz E 220 CDi ale rok vyroby 1998. oco to ce vymenit za skodu superb ja tomu nechapem
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja mam favorit 135 lux :D pre mňa optimálne auto :) Časom možno keď bude stabilnejší príjem príde aj niečo pohodlnejšie :)
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

smej sa favo ma neznicitelny motor :) ale zase kasna je rakovina :D som mal oplastovaneho a ked som robil falce som plakal jaky rak tam je...
no motor isiel vzdy az na ten zvuk startera ktory som vyriesil starterom z feldy
edimontana
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa edimontana »

ja mam fiat stilo jtd 1.9 115kw ... plna vybava spokojny som velmi ..ale chcem to predat a kupit audi a5 novu
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ja mam Kia Rio Sporty 75,3 KW 96 Koni
Vybava : 6xAirbag,Palubny pocitac,ABS,ESP,EBD,4 kotucove brzdy,aktivne opierky hlav,4x el. okna, El. ovladatelne spätne zrkadla,vyhrievane spätne zrkadla, ATD... :)
Napísať odpoveď