GothaR napísal:Za kolko ho predavas? Bohuzial na neho urcite nemam, ale chcem si spravit obraz o cenach. A kolko stali tie disky?
Inak 113 koni je v pohode, hlavne v dnesnych casoch tuzingu, ked auta vyzeraju 5x agresivnejsie ako tvoje a maju polovicny vykon

Ja osobne ani nieco silnejsie ako 130 koni nechcem. Idealne vidim nieco okolo 100ky.
no tie disky ma vysli 20 000sk +-par drobnych, pred necelymi 3 mesiacmi. plus samozrejme nove pneu dalsich skoro 20 000sk.
komplet auto ako je aj s hudbou teda myslim tym zosik,kapacitor plus subac 1200W (tieto tri veci vysli vlani v lete na 25litrov, takze to robi naozaj slusny randal, hlavne ked leon ma v zakladnej vybave 8 repracikov ktore sami o sebe hraju velmi slusne) plus kozenne sedacky- polokozenne MAD TUNING na mieru robene co je mimochodom asi jedna z najkrajsich veci na auto co ma hned ocarilo, ale spet k cene tak cena takto komplet 410 000sk. viem ze dost slusna cena ale ked si vezmes ze leony s tymto motorom rocnikovy blizke k 2005 maju skoro vzdy kilometrov viac robil som si prieskum takze mam prehlad a ceny mavaju od 260 000 do 315 000 s tym ze je to v tej vybave zakladnej alebo strednej.
auto vo vybave mojej tak okolo 300 000 a ked sa zamyslis ze na mojom aute je tuning za asi 180 000 tak ta cena ktoru zan chcem rozhodne nieje zla. plus samozrejme k autu su vsetky original diely vsetky prakticky nepouzivane plus sezonne prezutie 195/65 r15 , kludne vydrzia este asi tak 2-3 zimy zalezi od stylu jazdy...
dohodnut sa da ale samozrejme ze osobne ak by si mal zaujem auto si treba najskor pozriet a vyskusat ale to je ti asi jasne
inak auto je v super stave a navyse pravidelne servisovane v seat servisoch a je na nom urobena kompletna 60 000km kontrola to znamena ze do 90 000km okrem vymeny oleja a filtrov netreba robit nic.
hej hej si sikovny nasiel si ho... tam ale je cena uvedena bez diskov a hudby.
Kibo napísal:
k tomu leonu - nevyzera zle, ale mne sa tie kolotrony nelubia vseobecne a teda ani na tomto aute a keby nebolo auto cierne, aj tie zadne svetla na nom vyzneju horsie, ale takto je to fajn, aj ked radsej mam crystal version

ale auto inak krasne, bral by som hned

tie svetla tam take praveze boli dane iba koli tomu ze auto je cierne.
si inak asi prvy ktoremu sa tie disky nepacia.