Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
FreeRiDeR
Novice
Novice

Príspevok od používateľa FreeRiDeR »

FreeRiDeR napísal:zdravim ...planujem kupit NB do 30 tisic SK prevazne na hry. Takze potrebujem mat dost silnu graficku kartu. Do tejto ceny sa vojde najlepsia asi NVIDIA GeForce 8600M GT 512 MB. Uvazujem hlavne nad tymto modelom od MSI http://www.alza.sk/msi-gx600px-204cz-d94458.htm
Co si o nom myslite?
Viete mi niekto poradit podobne vykonny model za podobnu cenu?
Tento model je prave na alze vypredany a neviem ho najst v ziadnom inom eshope. Ak by ste o nejakom vedeli tak pls napiste mi o nom.
Vdaka
ludia to fakt nikto nevie poradit?

btw myslim ze v septembri tie ceny nepojdu az tak rapidne dole. Radsej kupit teraz a zabavit sa na nom aj cez prazdniny :)
Black.Raven
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

pomôžte

Príspevok od používateľa Black.Raven »

Zháňam nejaký notas do 15 litrov. Budem ho potrebovať väčši na prácu s textovými súbormy. Nieje podmienkou nejaká super extra grafika. ako vysokoškolák veľa času na hry mať nebudem. jedinou podmienkou je asi 2GB RAM, nech to nieje pomalé. a taktiež výdrž batérie. Viem že v takomto cenovom rozsahu nejaku špičkovu mašinu nekupim. prosím pomôžte, lebo ja sa v tom nevyznám.
vendetta9
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vendetta9 »

pls nemohli by ste mi tu dat cisla stran kde tu ludia pisu ake problemy mali s Acermi????......preca len citat 45 stran postupne zaberie dost casu ....dik :?
a velmi som rozmyslal ze vezmem prave Acer :cry:
thomik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa thomik »

vendetta9 napísal:pls nemohli by ste mi tu dat cisla stran kde tu ludia pisu ake problemy mali s Acermi????......preca len citat 45 stran postupne zaberie dost casu ....dik :?
a velmi som rozmyslal ze vezmem prave Acer :cry:
ja som bol na tom rovnako, už skoro rozhodnutý že vezmem acer aspire 6920, no odradilo ma vela veci, hlavne príspevky tuna, a aj ludia osobne, takže zase tápam a hladám nejaký vhodný model :), ale asi toshiba
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Chcel by som sa spytat aka je cena Notebooku HP PRESARIO V6500 Je tam myslim 2gb ramka, dvojjadro. no nikde to nemozem najst, ze kolko stoji novy
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

preco vsetky notebooky predavaju s OS (s vistou), sak nie kazdy chce prave ten operacny system za ktory musi zaplatit... :?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nie vsetky sa predavaju s OS ;-) no ak ces XP tak moze byt problem s drivermi, a predavaju to asi tak pretoze im je vyhodnejsie predat NB +OS ako len NB a OS si ten clovek doma sitahne :lol:
Kapacitaa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kapacitaa »

Intel Core2 Duo
Intel Core Duo

vysvetli mi niekto rozdiel medzi tymito dvoma procesormi?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kapacitaa napísal:Intel Core2 Duo
Intel Core Duo

vysvetli mi niekto rozdiel medzi tymito dvoma procesormi?
. http://tech.yahoo.com/blogs/null/8263?c ... t_count=20
v skratke: su skoro rovnake, ale Core 2 Duo ma vylepsenu architekturu, ktora mu pridava na vykone (udajne az 30%)
richard88888
Expert
Expert

notebok kupa poradte

Príspevok od používateľa richard88888 »

prosim vas potrebujem si kupit notebok do skoly viete mi prosim vas poradit ? mal by som zaujem o tento

ACER ASPIRE 6920G-6A3G25BN

Kód: Vybrať všetko

http://www.magazinultau.ro/acer-aspire-6920g6a3g25bn-core2-duo-t5750-3-gb-ram-250gb-hdd-p-52536.html
tu mam o tom viac napisane pre tych co nechce sa im hladat prosim poradte alebo ak je tu este cosi lepsie tak napiste mi dakujem velmi pekne za pomoc

cenova hranica tak aby bol dobry a moze aj do 30000 tisic ako stal ten ale jasne ze aj menej to zalezi zase od toho aky
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

omg uprav si nazov temy a nie ahooj .. a uprestni cenovu hranicu ... 8)

//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 18:58 )
no kedze si si to napravil a poziadal ma o radu tak v tejto cenovej hranici je toho nehorazne vela ale ked tak asi tento :

http://www.predajpc.com/notebook/produc ... 0%20-%2017

a dovod je jednoduchy a to ten ze tochto modelu by sa ku mne malo dostat vecsie mnozstvo cena by bola o cca 30 az 40% lacnejsia ako cena na nete .... len to musim este dohodnut ked to bude aktualne a budem ich mat v rukach tak to hodim do bazaru .... hlavne co musim doriesit je ako to bude zo zarukou kedze budu nove ....

//audiotrack: témy spojené
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Lord ANAKIN napísal:
http://www.predajpc.com/notebook/produc ... 0%20-%2017

a dovod je jednoduchy a to ten ze tochto modelu by sa ku mne malo dostat vecsie mnozstvo cena by bola o cca 30 az 40% lacnejsia ako cena na nete .... len to musim este dohodnut ked to bude aktualne a budem ich mat v rukach tak to hodim do bazaru .... hlavne co musim doriesit je ako to bude zo zarukou kedze budu nove ....
Tie notebooky so 40% zlavou, ktoré neskor plánuješ predávať su fajn. Akurát ma zarazila správa o tých ich nepodarkoch zo strany materialu pre GPU, ktorý sa po čase rozpadne. Týka sa to aj modelu DV9000, čo už až také fajn nie je. :(
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

oplati sa mi kupit tento notebook za 22132Sk??? : AMILO Xa 2529, 17" WXGA+ širokoúhlý displej s technologií BrilliantView, 1440 x 900, AMD Turion 64 X2 TL-68 (2,4 GHz, 1 MB L2), 2048 MB DDR2 667 MHz, 2x 250 GB SATA 5400 rpm, Nvidia GeForce 8600M GS 256MB DDR2, DVD DL, Bluetooth, WLAN a/b/g/n, GLAN, modem, 1x Express card, ctecka karet 4v1, 3x USB 2.0, 1x IEEE1394, 1x S-Video, 1x DVI-I, 1x vstup pro mikrofon, 1x výstup pro sluchátka sdílený s výstupem S/PDIF, 1x linkový vstup, reproduktory (2x 2 W) + subwoofer (3 W), webová kamera (1,3 megapixelu) + vestavený duální mikrofon, Windows Vista Home Premium MULI, hmotnost 4,0 kg
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

aka je najlepsia notasova grafika s tychto?

ATI® Mobility™ Radeon® HD 3470 XT 256MB VRAM
Vidia GeForce 9600M-GT 512MB DDR3
NVidia GeForce 9500M-GS 512MB
GeForce 9300M-GS 256MB
TI Mobility Radeon HD 3470 Hybrid X2 256 MB a až 1920 MB
GeForce 9600M-GT 512MB DDR3
GeForce 9500M 512MB VRAM / 1204 HyperMemory
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

Zdravim!
Poradte mi prosim nejaky kvalitny notebook. Asus, Acer a FS nechcem. Mal by mat od 14 do 15.4 palca displej. 2jadrovy AMD procesor minimalne 1.8GHz, minimum 1024MB RAM + volny aspon 1 slot na rozsirenie, 256MB grafu(256MB nezdielanej a 256 moze byt zdielanej cize 512MB) najlepsie NVidia, dual layer napalovacku, WIFI b,g, a dobre by bolo aj n, HDD minimalne 120GB a 7400otackovy, zvuk 5.1, bluetooth 2.0, vydrz aspon 3 hodiny a cena 15000-18000
Babo rad! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

mobiloman napísal:...
ved vsetky parametre vies! Tak nebud lenivy a prehladaj pekne internetove katalogy, ked za tu cenu nenajdes, tak skus VBI.
Hossa1881: podla mna GeForce 9600M-GT 512MB DDR3
mobiloman
Light Star
Light Star

GothaR napísal:ved vsetky parametre vies! Tak nebud lenivy a prehladaj pekne internetove katalogy, ked za tu cenu nenajdes, tak skus VBI.
Hossa1881: podla mna GeForce 9600M-GT 512MB DDR3
ale ja sa pytam tu, nato to tu je, VBI mi kamarat vravel ze susedovi sa 3 krat do**al a to s nim nic nezvycajne nerobil, ja by som najradsej TOSHIBU len tu za tie love a s takymi parameetrami nezozeniem
Gothar
Moderátor
Moderátor

mobiloman napísal:ale ja sa pytam tu, nato to tu je, VBI mi kamarat vravel ze susedovi sa 3 krat do**al a to s nim nic nezvycajne nerobil, ja by som najradsej TOSHIBU len tu za tie love a s takymi parameetrami nezozeniem
Na to si ako prisiel? Toto tu je akurat na rady, nie na to, aby za teba niekto prehladaval desiatky ponuk, hlavne vtedy, ked mas vsetky dolezite parametre zvolene a staci len pouzit filter na strankach. Podla mna je zas Toshiba shit, to uz radsej zober MSI. Na VBI nedam dopustit.
mobiloman
Light Star
Light Star

GothaR napísal:Na to si ako prisiel? Toto tu je akurat na rady, nie na to, aby za teba niekto prehladaval desiatky ponuk, hlavne vtedy, ked mas vsetky dolezite parametre zvolene a staci len pouzit filter na strankach. Podla mna je zas Toshiba shit, to uz radsej zober MSI. Na VBI nedam dopustit.
A VBI nesplna k tomu este moju podmienku ze procak AMD, MSi nie je zly ale ak tvrdis ze toshiba je shit tak sa nemam s tebou o com dalej bavit. toshiba je mozno tak neumerne draha ale shit to urcite nie je.
Nazov temy je potrebujete poradit pri kupe NB? toto je podla mna rada takze asi tolko. Ale aj tak dik za reakciu.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mobiloman, ty v prvom rade porozmyslaj nad tym co pozadujes a za aku cenu, nehovorim, ze sa neda taka zostava spravit, mozno aj za tu cenu, ale pokial chces nieco poriadne tak tych 20 000 minimalne
uz len taky detail, kolko NB za 15-18 ma 7200 rpm disk? asi ich vela nebude, ak neratam skladacky ako je vbi
ale je to o tom, ze nieco za nieco
Napísať odpoveď