Problem s windowsom xp profesional
Problem s windowsom xp profesional
Mi z PC vychadzat cudny zvuk (nie pipanie) a zrazu naskoci nejaka modra obrazovka a tam pise ze dumping psychical memory......a potom musim dat reset.......robilo mi to uz skor a potom sa uz dokola win resetoval pri nabehovani na prihlasovanie.....a tak som naistaloval novy win na druhy hdd....ale stary som ete neodistaloval tak mam 2 winy ale zapinam stale len ten novy ......ale zacina aj v tom novom uz to robit.....nwte kde je chyba? mam odistalovat stary a uz prestane ....vopred dik za radu
Re: Problem s windowsom xp profesional
Jednoduchšie by bolo ten starý HDD naformátovať, pretože Windows z neho neodinštaluješ.. Ak Ti to ale hádže death screeny, može to byť skôr hardwarový problém..Jebko napísal:Mi z PC vychadzat cudny zvuk (nie pipanie) a zrazu naskoci nejaka modra obrazovka a tam pise ze dumping psychical memory......a potom musim dat reset.......robilo mi to uz skor a potom sa uz dokola win resetoval pri nabehovani na prihlasovanie.....a tak som naistaloval novy win na druhy hdd....ale stary som ete neodistaloval tak mam 2 winy ale zapinam stale len ten novy ......ale zacina aj v tom novom uz to robit.....nwte kde je chyba? mam odistalovat stary a uz prestane ....vopred dik za radu
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám ten istý problém od včerajška mi začal tento to problém z ničoho nič j*b a modrá obrazovka s tymi nápismi. No vo windowse mám celkom bordel a takťiež mávam veľa vecí zapnutých, ale nevyužívam ani 50% processora, tak to by nemal byť problém a len sa chcem spýtať môže to byť softwérová chyba??
Lebo dúfam, že to nebude žiaden problém s HDD
nechcel by som kupovať nový.
Lebo dúfam, že to nebude žiaden problém s HDD