Nejde tu prave o jeho prehnanu reakciu? ; )krija napísal:tym ale neobhajujem jeho prehnanu reakciu.
F1 2009
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie. lebo reakciu kazdy videl. tak isto, vacsina si je vedoma, ze takto sa to riesit nema.Tomasito napísal:Nejde tu prave o jeho prehnanu reakciu? ; )
v prvom rade ide o to, ci reakcia kimiho bola opravnena, alebo nie. a podla mna cahier klamal o tom, ze sa kimiho tasky nedotkol.
kimi a mark arnall (ten s tym dazdnikom) videli pravy opak.
Mark Arnall je samozrejme uplne nahodou Kimiho dlhorocny fyzioterapeut... a vsetci ostatni priami svedkovia incidentu hnusni klamari, ktori sa Kimimu rozhodli ublizitkrija napísal:nie. lebo reakciu kazdy videl. tak isto, vacsina si je vedoma, ze takto sa to riesit nema.
v prvom rade ide o to, ci reakcia kimiho bola opravnena, alebo nie. a podla mna cahier klamal o tom, ze sa kimiho tasky nedotkol.
kimi a mark arnall (ten s tym dazdnikom) videli pravy opak.
- jedna skupina sa moze pridat na stranu Kimiho a jeho fyzioterapeuta, druha skupina na stranu ostatnych ocitych svedkov (... a spekulovat az do bezvedomia, kedze nikto z nas nebol ocitym svedkom a z toho videa sa v ziadnom pripade neda potvrdit ani jedna z verzii). To podstatne je, ze Kimi to so svojou reakciou jednoducho posral (vsetko ostatne je uz len nasledkom).
-
krija
VIP
ale iste
. vsetci sa tam bezali pozerat na kimiho tasku
. iba ich dvoch (kimiho a marka) ta taska zaujimala. aj z videa je jasne, ze mark dokonca reagoval na pohyb cahiera skor ako samotny kimi.
- to, ze je mark dlhorocnym fyzioterapeutom kimiho z neho slepeho nerobi!
"pozor na veci..."maybe this video will tell u what happened…
http://www.mediafire.com/?oj1yy3me2xg
cca 25 mb
u can listen that Mark Arnall has said “Mind the stuff…”
- to, ze je mark dlhorocnym fyzioterapeutom kimiho z neho slepeho nerobi!
-
t0m4s3
Admin
Dobra taktika McLarenu, aj ked dobre mi stiskalo ci to neposrali s tym SC, ale evidentne nie. No a co predviedol Piquet, potazmo tim Renault, tak to no comment - ocividne zavrel hubu dost vela ludom 
1 Lewis Hamilton 58
2 Felipe Massa 54
3 Kimi Räikkönen 51
4 Robert Kubica 48
5 Nick Heidfeld 41
6 Heikki Kovalainen 28
7 Jarno Trulli 20
8 Mark Webber 18
9 Fernando 13
10 Rubens Barrichello 11
1 Ferrari 105
2 BMW Sauber 89
3 McLaren-Mercedes 86
4 Toyota 25
5 Red Bull-Renault 24
6 Renault 23
7 Williams-Toyota 16
8 Honda 14
9 STR-Ferrari 8
10 Force India-Ferrari 0
11 Super Aguri-Honda 0
1 Lewis Hamilton 58
2 Felipe Massa 54
3 Kimi Räikkönen 51
4 Robert Kubica 48
5 Nick Heidfeld 41
6 Heikki Kovalainen 28
7 Jarno Trulli 20
8 Mark Webber 18
9 Fernando 13
10 Rubens Barrichello 11
1 Ferrari 105
2 BMW Sauber 89
3 McLaren-Mercedes 86
4 Toyota 25
5 Red Bull-Renault 24
6 Renault 23
7 Williams-Toyota 16
8 Honda 14
9 STR-Ferrari 8
10 Force India-Ferrari 0
11 Super Aguri-Honda 0
-
Mateq
Medium Professional
Oni to s tým SC posrali...t0m4s3 napísal:Dobra taktika McLarenu, aj ked dobre mi stiskalo ci to neposrali s tym SC, ale evidentne nie. No a co predviedol Piquet, potazmo tim Renault, tak to no comment - ocividne zavrel hubu dost vela ludom
"Když vyjel safety car, ptal jsem se týmu, zdali mám zajet. Jejich rozhodnutí jsem věřil. Příliš to nevyšlo, ale měli jsme rychlost a já musím poděkovat Heikkimu, který si uvědomil moji rychlost. Poté jsem musel dostat Nelsona." (L.Hamilton)
Pokašlali to, ale Hamilton bol dostatočne rýchly, aby tú chybu tímu napravil. Klobúk dole, že sa predbiehalo aj na trati, nie v boxoch...
Piquet
Alonso dnes slabo, ale zaujala ma situácia pri prejazde bielej čiary z boxov. Tímy majú možnosť vysielačkou spojiť sa z FIA (resp. stewardami / s Charliem W.). Alonso okamžite (čo bolo aj v TV) urgoval svoj tím, že ho Vettel vytlačil. Podľa mňa tam potom došlo aj k nejakej komunikácii smerom Renault -> Stewardi a nakoniec sa to obišlo bez penalizácie (zohrala rolu Alonsova (respektíve Renaulťácka) skúsenosť, že vyviazli bez penalizácie? Pokiaľ by to nechali tak (McLaren?
Inak podľa mňa je to že vyviazli bez trestu, v poriadku, (možno netrestali aj preto že sa Alonso za tú čiaru ešte vrátil) ale určite tu má niekto aj iný názor...
Opäť ma naštval Coulthard
-
krija
VIP
ty si ma s niekym pletiesheker napísal:Krija cakam na to ako napises, ze Hamilton vytlacil Massu
O tomto case uz len k SC a predbiehaciemu manevru Lewis vs. Felipe... Strategiu pri SC McL naozaj nezvladol najlepsie (tesne pred odovzdavanim cien bolo pocut, ako sa za to Haug Lewisovi ospravedlnoval), no napokopn to Lewis zvladol fantasticky (PP, rychlost, po SC faze potrebne predbiehania, absencia jazdeckych chyb,...). Ak Lewis Massu vytlacil, tak potom v tej zakrute vytlacal kazdy kazdeho. Problem bol skor v tom, ze Massa bol v najazde do tej zakruty az prekvapujuco pasivny- neviem ci si Massa uvedomoval, ze Lewis je rychlejsi a nechcel riskovat koliziu, kazdopadne Lewisovi situaciu svojim uvolnenim idealnej stopy pri najazde do zakruty vyrazne ulahcil (miesto toho, aby si udrzal pravu stranu a prinutil Lewisa stiahnut sa, uhol mu).
-
Kibo
Hardcore addict
neuraz sa, ale to je dobra kravina hentak kukat VCMP4-23 napísal:odteraz kukam vse az do konca clovek vazne nevie co kedy sa stane...
-
t0m4s3
Admin
F1 som nesledoval, iba par sprav cez icq do busu od hojka, ked som videl co sa stalo Hamiltonovi tak ma polial pot, nastastie to uhral aspon na piate miesto a chvalabohu Ferrari zradil motor - congratz Heikki! V Pohari konstrukterov zacina byt opat dusno, chcelo by to nejaku aferu McLaren uz dycha cervenym na chrbat 
Podla mna vcerajsie zlyhanie motora u Massu nebola nahoda. Spomenme si, kolko Ferrari stracalo na McL na VC Nemecka. Mam pocit, ze aby Ferrari McL dobehlo, zariskovali a vyladili motor na maximalny vykon (krutaci moment), co sa im v tomto pripade u Massu vypomstilo. To by vysvetlovalo aj to, preco Kimi napriek crtajucemu sa utoku na Glocka, okamzite po Maasovej poruche spomalil- pokial som si dobre vysimol, v priebehu predposledneho kola stratil cez 6 sekund.
Gratulacia Kovimu k prvemu vitazstvu v kariere, ako aj Alonsovi, ktory za sebou 2/3 preteku udrzal inak cajoveho Kimiho ; )
Gratulacia Kovimu k prvemu vitazstvu v kariere, ako aj Alonsovi, ktory za sebou 2/3 preteku udrzal inak cajoveho Kimiho ; )
-
jukaza
Medium Expert
To je sice pravda ale myslim si ze Kimiho spomalenie bolo dosledkom toho ze ked uz prides o jedneho z jazcov tak ides na istotu a aspon mas nejake body.....a to ze ci doladili krutiak si myslim ze na Massov motor mohlo a nemuselo mat vpliv.Staci ked sa pozries na poslednych 15 kol Kimiho..vytacal auto do dost vysokych hodnot takze pri jeho jazde by auto malo vypovedat a nestalo a Massa nepretazoval auto takmer vobec..tak si to porovnaj..