WnW+d900i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WnW+d900i

Príspevok od používateľa RoQa »

zdravim,mam spominamy telefon a cez wnw od t-mobile sa mi neda prihlasit do travianu, stranku nacita ale dalsiu login uz nie. co s tym? dik
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: WnW+d900i

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Joxxo napísal:zdravim,mam spominamy telefon a cez wnw od t-mobile sa mi neda prihlasit do travianu, stranku nacita ale dalsiu login uz nie. co s tym? dik
Neni Travian zalozeny na Flashe? Neviem, nehram to, ale keby hej, tak D900i nepodporuje Flash Lite vo webe.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fuf to netusim ci je travian flash. :? citujem z ich stranky:travian je hra pre ktoru staci mat obycajny prehliadac.
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

mam tiez d900i a tak ma sere, obcas sa mi napriklad sam vypne neviem preco alebo ked dovoloam tak mi vypadne signal uplne neda sa mi volat nic proste chore neviem cim to je preco mu tak drbe robi to aj tebe?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ja ho mam cca tyzden ale zatial som velmi spokojny az na ten wnw. postrehol som mnoho funkcii ktore su velmi zaujimave a ine znacky ich nemaju. mam len problem do neho napchat software dokonca uz mi telefon nechce nacitat pc ale idem kupit pam. kartu ci mi ho nacita aspon ako velkokapacitne zariadenie. joxxo :wink:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Joxxo napísal:fuf to netusim ci je travian flash. :? citujem z ich stranky:travian je hra pre ktoru staci mat obycajny prehliadac.
Internetové hry vyžadujú flash, čiže si skončil. Myslím... Lebo obyčajný internetový prehliadač je asi myslené desktopový, nie WnW
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

Joxxo napísal:no ja ho mam cca tyzden ale zatial som velmi spokojny az na ten wnw. postrehol som mnoho funkcii ktore su velmi zaujimave a ine znacky ich nemaju. mam len problem do neho napchat software dokonca uz mi telefon nechce nacitat pc ale idem kupit pam. kartu ci mi ho nacita aspon ako velkokapacitne zariadenie. joxxo :wink:
načita ti ale v televone si musis nastavit mass storage v usb settings aby ti naslo kartu a pracovalo s nou
Napísať odpoveď