WnW+d900i
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: WnW+d900i
Neni Travian zalozeny na Flashe? Neviem, nehram to, ale keby hej, tak D900i nepodporuje Flash Lite vo webe.Joxxo napísal:zdravim,mam spominamy telefon a cez wnw od t-mobile sa mi neda prihlasit do travianu, stranku nacita ale dalsiu login uz nie. co s tym? dik
-
RoQa
Darca
no ja ho mam cca tyzden ale zatial som velmi spokojny az na ten wnw. postrehol som mnoho funkcii ktore su velmi zaujimave a ine znacky ich nemaju. mam len problem do neho napchat software dokonca uz mi telefon nechce nacitat pc ale idem kupit pam. kartu ci mi ho nacita aspon ako velkokapacitne zariadenie. joxxo 
-
jacko
Medium Expert
načita ti ale v televone si musis nastavit mass storage v usb settings aby ti naslo kartu a pracovalo s nouJoxxo napísal:no ja ho mam cca tyzden ale zatial som velmi spokojny az na ten wnw. postrehol som mnoho funkcii ktore su velmi zaujimave a ine znacky ich nemaju. mam len problem do neho napchat software dokonca uz mi telefon nechce nacitat pc ale idem kupit pam. kartu ci mi ho nacita aspon ako velkokapacitne zariadenie. joxxo