Tricko - problem?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tricko - problem?

Príspevok od používateľa D3m1 »

Mohol by som mat probelemy z toho keby som nosil toto tricko??? ako myslim od policie ... tak ze fetaci a tak to nevadi

Kód: Vybrať všetko

http://www.ns88.com/shop/product_info.php?products_id=211
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Ja zdieľam názor, že by mala byť sloboda prejavu v rovnakej miere ako v USA (tam si môžeš nosiť čokoľvek..... aj kompletnú uniformu SS, ak sa ti to páči).
Lenže na SVK to tak nie je, a to tričko čo je tam vyobrazené je jednoznačne na paragraf.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

môžete ma oboznámiť, že vlastne o čo ide, som taký nevzdelaný, že netuším, čo ten terror combat znamená
Pinhead
King
King

Combat 18 - terror machine je názov neonacistickej organizácie. Niektorí hovoria, že je to dokonca teroristická organizácia. Už nie je tak aktívna ako kedysi (80. - 90. roky), ale stále funguje.
A čo sa týka zákona....... Tak je to podpora a propagácia hnutí smerujúcich potláčaniu ľudských práv........ či je ten zákon dobrý alebo zlý, o tom polemizovať nebudem, ale proste to tak je.......
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

To neviem ani ja ale combat 18 je uz jasne. 1 ako prve pismeno abecedy a 8 ako osme a hadaj koho inicialy to su :wink:

Pinhead: dik za infosku
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nvm niekto mi dal zlu karmu ze vraj som nacista ale vobec nim nesom ani to nepodporujem proste sa mi paci ten napis Terror Machine ....

Nacisti su hlupaci ktory si zbytocne robia problemy a ked si myslia ze si vyholia hlavy tak mozu mlatit hocikoho... A pritom su posrany a utoci len v skupinkach ....
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Ak mas trosku inteligencie tak to tricko neries, myslim ze je kopec inych peknych a zaujimavych veci...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak sa ti paci ten napis Terror Machine, tak si take tricko daj spravit, ale bez toho podtitulu Combat 18, to by uz malo byt v pohode.
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ja by som radsej ako fizlom robil radost plesatym kktom s tazkymi cizmickami...tieto tricka by som riadne cel...a k teme ak by si od fizlou nemal problemi tak aspon blbe pohlady alebo pindy podla mna...ak sa mylim tak sa kludne necham opravit...
Prílohy
34[3].jpg
31[3].jpg
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

D3m1: niečo ti pošlem.. nie som žiaden nácek. A nechcem týmto videom podporovať nacizmus, ani nijaké potláčanie práv. Chcem ťa len odstrašiť od kúpy takého trička.. http://www.youtube.com/watch?v=lpTK45OjDCI
Dám ti radu, daj pokoj takým veciam. Je to teroristická nacistická organizácia. Veľmi dobre prepojená, organizovaná a hlavne ozbrojená. V rusku combat 18 popravil nejakých ľudí. Daj im pokoj..
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

to cislo 18 je fasistycke takisto ako 88...88 je v abecede ako hh-heil hitler a 18 je ah-adolf hitler...takze bud si fasista alebo lol...a dotaz...preco chces prave taketo tricko?/odpovedaj iba ak niesi fasista/
Prílohy
f_45304418_9d6e19f0479adedf620f29a4ca53a7ba.jpg
n10.jpg
mf_113408864_1b3be069fee4f1ea6e3279b5652b5d2b.jpg
mf_113408900_347fafb2b3958616b637c144a78e05ef.jpg
f_114829538_740e2b9c391d3a596452beeb3ff8e433.gif
(6.84 KiB) 349 stiahnutí
f_16280595_0b6112516594585b857237c10b354596.png
f_16280594_95997d7ae5c2b898fee2640496a5ad2a.png
Pinhead
King
King

Ale tiež to netreba hnať až do extrému, kto má aké čísla....... aby to nakoniec neskončilo tak, že 18 roční mladíci a 88 roční dedovia si pôjdu na rok posedeť do basy za podporu a propagáciu hnutí smerujúcich k potláčaniu ľudských práv.......

Sú to len čísla.......... ako som sa už vyjadril, som zástanca slobody prejavu a je mi jedno, kto čo nosí, ja sa dívam čo robí, nie čo nosí.

A keď už sme u toho...... značky Thor Steinar a Grassel nosím vo voľnom čase aj ja. A dokonca mám aj holú hlavu. Ale žiadnu politiku nech nikto za tým nehľadá, lebo za tým ani žiadna nie je.....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

boborko napísal:dotaz...preco chces prave taketo tricko?/odpovedaj iba ak niesi fasista/
D3m1 napísal:nvm niekto mi dal zlu karmu ze vraj som nacista ale vobec nim nesom ani to nepodporujem proste sa mi paci ten napis Terror Machine ....
Inak podobne tema tu uz je
http://www.hojko.com/zakazane-znaky-t41098.html
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Pinhead napísal:A keď už sme u toho...... značky Thor Steinar a Grassel nosím vo voľnom čase aj ja. A dokonca mám aj holú hlavu. Ale žiadnu politiku nech nikto za tým nehľadá, lebo za tým ani žiadna nie je.....
jaaj cize ty mas vyholenu hlavu iba nahodou a tie znacky nosis len preto ze sa ti pacia a nackov neznasas co?
Pinhead
King
King

Čakal som takú nejakú reakciu......... Moje politické postoje sú irelevantné.... ale ak by ťa to zaujímalo....... som zástanca tradičných občianskych práv a slobôd....... a tam nespochybniteľne patrí aj právo na slobodu prejavu..... To znamená, tolerujem nacistov, komunistov, náboženských fanatikov, kapitalistov, anarchistov, maoistov, pacifistov, militaristov a podobne. To, že sa nestotožňujem ani s jedným z vyššie spomínaných hnutí je druhá vec....... nech si kto chce hovorí a hlása, čo chce, ak sa mu to páči...... A pokiaľ siaha tá tolerancia???? Tá siaha po tú mieru, že ak príslušník/ci akéhokoľvek spomínaného hnutia príde hociakým spôsobom škodiť mojím blízkym alebo mne, tak potom nastupuje ďalšie tradičné občianske právo....... a síce právo na použitie zbrane........

K tej holej hlave........ Holú hlavu nosím od 16 rokov (to už je pár rokov) a je to proste môj style.......

Ozaj a pre tých čo súdia ľudí podľa výzoru a oblečenia, taká otázočka.......
Pokiaľ mám na sebe na mieru šité sako a hodvábnu košeľu, tak som iný človek ako keď si vo voľnom čase dám tričko Grassel a na to mikinu Thor Steinar?????

Z toho čo píšete mi to potom vychádza tak, že aj Rytmus a Miki Mora sú asi nacisti, keď nosia Thor Steinar.......
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Pinhead napísal:Čakal som takú nejakú reakciu......... Moje politické postoje sú irelevantné.... ale ak by ťa to zaujímalo....... som zástanca tradičných občianskych práv a slobôd....... a tam nespochybniteľne patrí aj právo na slobodu prejavu..... To znamená, tolerujem nacistov, komunistov, náboženských fanatikov, kapitalistov, anarchistov, maoistov, pacifistov, militaristov a podobne. To, že sa nestotožňujem ani s jedným z vyššie spomínaných hnutí je druhá vec....... nech si kto chce hovorí a hlása, čo chce, ak sa mu to páči...... A pokiaľ siaha tá tolerancia???? Tá siaha po tú mieru, že ak príslušník/ci akéhokoľvek spomínaného hnutia príde hociakým spôsobom škodiť mojím blízkym alebo mne, tak potom nastupuje ďalšie tradičné občianske právo....... a síce právo na použitie zbrane........
to je samozrejme ved je demokracia nie komunizmus ale podporovat hnutie ktore chladnokrvne vrazdilo miliony ludi je myslim chore

Pinhead napísal:Z toho čo píšete mi to potom vychádza tak, že aj Rytmus a Miki Mora sú asi nacisti, keď nosia Thor Steinar.......
rytmusa myslim ze netreba riesit ten by na seba dal aj tricko s hakovym krizom a myslel by si ze je to boss :-D a o mikimu som nevedel ale ked si zoberiem jeho vyzor + mikina thor steinar tak vyzera dost drsne ti poviem :-D
Pinhead
King
King

Pozor, osobne nepodporujem nič a nikoho......... Keď niekto chce podporovať a páči sa mu to, budiž...... ale ako som sa dosť jasne vyjadril, tolerancia sa končí tam, kde začína pokus o akúkoľvek škodu či ublíženie (je jedno či na zdraví, či majetku)....... V tomto uznávam USA (aj keď ich nemám rád, ale slobodu prejavu a právo na obranu majú vymyslené perfektne)......

edit. gramatika
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Pinhead napísal: Pokiaľ mám na sebe na mieru šité sako a hodvábnu košeľu, tak som iný človek ako keď si vo voľnom čase dám tričko Grassel a na to mikinu Thor Steinar?
no vo vnútry ani nie, ale rozdiel je hlavne v tom, že keď si kúpiš hodvábnu košeľu, tak vačšinou tým nepodporíš nemeckých neonacistov :roll:
Osobne som nikdy nepochopil prečo si takéto značky niekto kupuje..to oblečenie nemá ani nejakú prvotriednu kvalitu, je predražené a tie kolekcie čo majú sú naozaj taký priemer, oveľa lepšie veci má Ben Sherman, Fred Perry a pod..
Pinhead
King
King

Ja som zas čítal veci, že ono tam ide hlavne o obchod, nie o politické veci...... Zisk je zisk......
Niektoré veci od TS vyzerajú fakt dobre, sedia mi a preto som ich kúpil. Grassel rovnako. Nedá sa povedať, že by som bol na tú značku špeciálne zaťažený, ale keď sa mi niečo páči, tak si to kúpim. Ale v každom prípade ostávam verný aj komerčným značkám ako je Umbro a Adidas (napr. minule som vyvalil veľa peňazí za nové tenisky Adidas a pozerám, kde sú vyrobené a made in Vietnam, takže kúpou Adidas podporujem nemeckých kapitalistov a vietnamských komunistov) ..... K tej podpore nacistov, aj napr. Hugo Boss a jeho firma zase šila uniformy Wehrmachtu. A nikto ich za to dnes nenapáda.

Takže debata o tom kto koho podporuje či nepodporuje mi príde vzhľadom k celkovej globalizácii a výrobe väčšiny tovarov v Ázii ako dosť nezmyselná.....

Najrozumnejšie by asi bolo to, že si začneme odevy šiť sami a potom budeme všetci spokojní, a podporovať nebudeme žiadny režim len svoju šikovnosť a zručnosť..... 8)

edit. doplnenie a gramatika
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Ak sa ti paci ten napis Terror Machine, tak si take tricko daj spravit, ale bez toho podtitulu Combat 18, to by uz malo byt v pohode.
Kde by sa take nieco dalo dat spravit??
Napísať odpoveď