Kód: Vybrať všetko
http://www.ns88.com/shop/product_info.php?products_id=211Kód: Vybrať všetko
http://www.ns88.com/shop/product_info.php?products_id=211
boborko napísal:dotaz...preco chces prave taketo tricko?/odpovedaj iba ak niesi fasista/
Inak podobne tema tu uz jeD3m1 napísal:nvm niekto mi dal zlu karmu ze vraj som nacista ale vobec nim nesom ani to nepodporujem proste sa mi paci ten napis Terror Machine ....
jaaj cize ty mas vyholenu hlavu iba nahodou a tie znacky nosis len preto ze sa ti pacia a nackov neznasas co?Pinhead napísal:A keď už sme u toho...... značky Thor Steinar a Grassel nosím vo voľnom čase aj ja. A dokonca mám aj holú hlavu. Ale žiadnu politiku nech nikto za tým nehľadá, lebo za tým ani žiadna nie je.....
to je samozrejme ved je demokracia nie komunizmus ale podporovat hnutie ktore chladnokrvne vrazdilo miliony ludi je myslim chorePinhead napísal:Čakal som takú nejakú reakciu......... Moje politické postoje sú irelevantné.... ale ak by ťa to zaujímalo....... som zástanca tradičných občianskych práv a slobôd....... a tam nespochybniteľne patrí aj právo na slobodu prejavu..... To znamená, tolerujem nacistov, komunistov, náboženských fanatikov, kapitalistov, anarchistov, maoistov, pacifistov, militaristov a podobne. To, že sa nestotožňujem ani s jedným z vyššie spomínaných hnutí je druhá vec....... nech si kto chce hovorí a hlása, čo chce, ak sa mu to páči...... A pokiaľ siaha tá tolerancia???? Tá siaha po tú mieru, že ak príslušník/ci akéhokoľvek spomínaného hnutia príde hociakým spôsobom škodiť mojím blízkym alebo mne, tak potom nastupuje ďalšie tradičné občianske právo....... a síce právo na použitie zbrane........
rytmusa myslim ze netreba riesit ten by na seba dal aj tricko s hakovym krizom a myslel by si ze je to bossPinhead napísal:Z toho čo píšete mi to potom vychádza tak, že aj Rytmus a Miki Mora sú asi nacisti, keď nosia Thor Steinar.......
no vo vnútry ani nie, ale rozdiel je hlavne v tom, že keď si kúpiš hodvábnu košeľu, tak vačšinou tým nepodporíš nemeckých neonacistovPinhead napísal: Pokiaľ mám na sebe na mieru šité sako a hodvábnu košeľu, tak som iný človek ako keď si vo voľnom čase dám tričko Grassel a na to mikinu Thor Steinar?