Nezabudnuteľný zážitok: "Uspávanie" / omdletie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nezabudnuteľný zážitok: "Uspávanie" / omdletie

Príspevok od používateľa forgottten »

Na toto so musel založiť nový topic, lebo som to práve urobil znova po dlhšom čase a neopísateľné čosi...

Tento proces som už spomínal v inom topicu, nemusíte to čítať, ako na to opíšem pod tým, tu dnu je len opísané, čo všetko som zažil, keď som to urobil:
MimKoRn napísal:Pinhead páči sa mi, že si sa naučil ceniť si svoj život, ale Tvoj zarytý ateizmus mi nie je veľmi po chuti...

No tak ako mne sa nestalo nič, z čoho by som bol mimo tak dlho, alebo niečo podobné... len raz, keď som bol menší, tak bola taká nezvyčajná hojdačka, ktorú ste isto nikto nevideli, lebo bola iba tam a ja v živote som nikde inde takú istú nevidel... štyri stĺpy, z nej štyri reťaze, ktoré išli k doske, ktorá bola v strede... rozhombeš sa veľmi málo, ale sakra dynamicky. No a mňa sestra zhodila, že som už dlho. som sa urazil (šak mi zobrali hračku ne?) a som si sadol jak debil presne tam, kde mala hojdačka jazdnú dráhu. A oni sprvej si nevšimli a naplno to rozdali a dalo mi to po hlave. "Zobudil" som sa asi 100 metrov od tej hombačky, jak mnou dačo trasie (mimochodom aj ja som videl len pouhou čereň nič iné.) a to sestra ma držala na rukách a utekala so mnou domov. Mi tiekla krv z čela do oka a po oku stekala po tvári no masakerné xichty hádzali okolo ľudia :D

No dajak ma zachránili blabla to je jedno. Ale nemal som žiaden spirituálny zážitok... Ten som mal v súvislosti s niečím iným...

Na jednej chate sa mi totiž stala krásna vec... Viem, že je to obrovský hazard podľa niektorých, pravdepodobne ma niektorí obdaríte aj negatívnou karmou, ale ja to príjmam, lebo viem, že riskujem a že to nie je správne.. Jeden môj kamarát mi povedal, že ma uspí. A ja som bol v riti z toho. Milujem takéto veci. Tak som mu povedal ok! (Teraz možno niektorí pridu na to, o čo ide)

Svetlo... Svetlo.... Otváram oči a ... tráva (ne húlení, ale tráva)... Ležím na zemi a pozerám sa na trávu a... lol kto som pre boha!

"Ha... haló?" zavolal som (neviem prečo, ani si to dobre nepamätám, to mi povedali iní) Kto som do riti? (Teraz som sa začal rozpomínať. Celý ten humbuk netrval viac než 10-15 sekúnd od zobúdzania sa. O chvíľu som vedel, že som Šimon (napadlo ma medzi tým andrej)) a postupne som si spomenul, že som aj na chate a ...

rehoooooot... neskutočne som sa začal smiať... viem že vám to príde možno neprirodzené, ale mne sa zdalo všetko zrazu taaaak vtipné!! Smial som sa a smial. Už som vedel.. No proste ma "uspali". Začal som si spomínať ako sa to aj stalo... Rehotal som sa jak smrť asi dve tri minútky a počas toho sa na mňa pozerali ostatní daktorí úsmevy, daktorí ani bars ne.. Vykoktal som otázku, že to bolo ono? To bolo to uspanie? EŠTE RAZ!!!!

Teraz už aj ostatní sa zvíjali.

No vlastne spomenul som si na celý proces. Tento môj kamoš (mimochodom strašne super človek) mi povedal, aby som si čupol a položil pravú ruku na ľavé rameno a ľavú na pravé. Lakte boli tým pádom na sebe na hrudi. Mal som dychčať v čupnutí o sto šesť. Veľmi veľim rýchlo a veľa. Povedal, že keď sa ma dotkne, mám prudko vstať (ruky stále v tej polohe) a nadýchnuť sa najviac ako som sa v živote nadýchnuť mohol. Tak ma klopol, prudko som vstal, dobre že nevyskočil a počas vstávania som nahlas vdychoval. Potom som už len cítil, ako ma objal a stlačil. Mocne. To, že ma držal 5-7 sekúnd si nepamätám. Možno po druhej sekunde som len ovisol a on ma ešte podržal a položil na zem (musel opatrne, lebo keď sme to robili my... proste človek je mimo, keď sme robili my, spadla hlava dakomu na zem a ten daný človek sa riadne udrel. Nepamätal sa, ale po zobudení ho bolela hlava dosť.)

Urobili mi to druhýkrát. Aaa super, dali sme pauzu a po nejakej hodinke zas. No a keď mi to urobili štvrtýkrát (na tej chate posledný krát)... vtedy som začal vidieť. Nejaké halušky... Vtedy som bol aj najdlhšie mimo.

(Medzi rečou, pravdepodobne ide o (ak sa nemýlim klinická smrť je zástava srdca nie?) to, že keď sa veľim nadýchnem a ešte ma aj stlačia, vlastne tak stenčím priestor srdcu na bytie, že nestíha dokrviť mozog a ten bez krvi je mimo. Prestane na ten krátky čas fungovať a nastáva stav mozgovej neaktivity, teda neaktivity vôbec... to sa nedeje ani keď človek spí, lebo mozog stále pracuje, takže je to výnimočný stav. Keď ide človek omdlieť, je to to isté, ale väčšinou to je oveľa slabšie a človek je nazad takmer okamžite ešte pred tým, než drbne na zem.)

Pýtal som sa profesorky biológie na túto záležitosť a povedala, že ak človek neupadne do dlhodobej kómy, čo je povedala strašne nepravdepodobné, tak mozog vydrží nedokrvený 3 minúty, kým začnú odumierať prvé bunky, no nepôsobila, že si je istá...

Nuž a tie imaginácie... Po ďalších uspávaniach som ich už videl stále (ak bolo dostatočne silné) Väčšinou viem veľmi dobre, čo vidím, ale len keď som mimo (neviem to vysvetliť, ale proste viem, že som to vedel vtedy). Vidím keď sa vraciam do reality. Tesne pred zobudením (človek "spí" nie dlhšie ako 5-9 sekúnd po položení na zem, no zdá sa, že je to taká polhodinka). No keď som z toho von, už to nevidím tak dobre. Vlastne skoro vôbec. Len si pamätám, že tam bolo strašne veľa obrazov. Veľmi veľa obrazov. Nejde o to, že to bolo niečo vizuálne. Jednoducho myšlienky, situácie vyobrazené. Idú veľmi rýchlo a je to veľmi vzrušujúce. Tak rýchle a emocinálne. Pamätám si na húsenkovú dráhu aj. Ale nesedel som v nej alebo čo.. :D Ale preletela mi pred tým "obrazom" jednoducho bola jedným z obrazov. Alebo to mohlo byť aj metro, neviem.

No a stalo sa mi veľmi veľa extra zaujímavých vecí PO uspaniach a aj počas zobúdzania som zo tri razy vyvádzal, čo mi hovorili. Napríklad aj to, že som nabral nehumánne sebavedomie po zobudení. Šlo o to, ako som sa správal pri dievčatách, keď boli na blízku (to už osm nebol mimo, ale po tom uspaní sa vždy strašne smejem a hodinku po ňom mi je všetko veľmi jedno, cítim, akoby som si mohol dovoliť všetko). Len tri krát sa stalo, že bola baba atraktívna nablízku... Nemôžem hovoriť za ne, ale môžem hovoriť za seba a za iných a aj za výsledky (alebo rovno poviem, čo povedali ony). Žiadna namyslenosť, ja tak nechcem pôsobiť, nikdy také výsledky nemám, za to nemôžem ja, ale ten stav, ale s jednou som sa dal na krátky čas do kopy (poznali sme sa aj predtým ale vtedy nič také nebolo možné, nepripadalo to do úvahy). Ďalšia bola potom istú dobu presne tak isto v riti ako prvá, ale ja som o ňu nemal záujem (nie môj typ) a tretia ma pozná veľmi veľmi dlho a som u nej v kategórií "kamoš nebo homoš" ak viete čo to znamená, takže smola, ale o mesiac na to, keď sme sa o tom bavili, povedala, že bola pri mne veľmi zmätená, nevedela, čo má robiť a že sa ma skoro bála, ale že aj napriek tomu, aká bola vtedy zima jej až zo mňa stáli bradavky :D z toho som nemohol, total death :D Samozrejme že nikto netušil, že sa to bude diať, ani ja nie... nič také, že "hej baby pozerajte, či budete z neho v zadku" alebo čo, to boli všetko náhodné situácie a náhodné okolnosti a moje ani mnou triezvo neočakávané reakcie ... (Čo je zaujímavé, vždy som pri nich urobil skoro presne to isté...) Festy pecky, ale už som aj tak napísal strašne veľa a rekord, keď niekto došiel až po tiaľ.
V podstate ide o to, že si čiastočne pozastavíte, resp. spomalíte chod krvi a mozog nestihne byť dokrvený a omdliete ako keď ste veľa nepili a prudko vstali a podobne, no je to oveľa intenzívnejšie a keď to nerobíte prvý krát, začnú prichádzať halucinácie.. zvyknú prichádzať stavy niekoľkosekundové akože neviete kto a kde ste, neviete čo sa stalo, máte pocit, že ste polhodinu spali, jeden známy sa správal asi 15 minút ako nepríčetný...

Sú dva spôsoby, jeden je silnejší a efektívnejší, ten druhý menej, ale ten druhý môže robiť človek aj sám.

1. spôsob: Len pre mužov a ženy a lá dosky (ospravedlňujem sa za hánlivé pomenovanie):

1. Čupnite si a ľavú ruku položte na pravé rameno a s druhou na druhé.
2. Dychčite rýchlo a silno asi 30 sekúnd.. mala by sa začať krútiť hlava.
3. Prudko vstaňte a počas vstávania nasávajte vzduch. Hore by ste mali už byť nasatý vzduchom čo najviac. Proste nadýchnutý pľúcami naplno. Niekto za vami vás musí stisnúť tak, aby lakte, ktoré sú vlastne na hrudi stlačili hrudník.
4. Drží Vás také 5 sekúnd (nie viac, uvidíte video, keď viac...)
5. Položí opatrne na zem, tak aby sa neudrel
6. Ak nezačne prejavovať známky života do 20 sekúnd volať RZP

Thats all.

Druhý spôsob je ten istý, ale po prudkom vstaní a nadýchnutí nahmatať na krku tepny a stlačiť... Pripraviť si za sebou priestor mekky. Napr postel a umyselne sa nahnut do zadu aby pri páde ste spadli na postel. Potom sa zobudíte.

Aké sú následky? Čítajte quote, alebo vyskúšajte a dajte vedieť.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Prave som dopisal prispevok do jednej temy, kde prispievajuci nevie, co so zivotom a uz je tu nieco dalsie :D Z toho by som skonstatoval, ze vam poriadne je*e z tych letnych prazdnin a zjavne treba dat navrh na Ministerstvo skolstva, aby ich skratilo aspon o mesiac, tak vas aspon prejdu mentalne napady a podobne absurdne kusky.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

netreba dodržovať celý postup, stačí len riadne pritlačiť na tepny na krku..čo sa pamatám spolužiaci to robili tak v 13-14tich..mňa osobne by na to nenahovoril nikto ani vtedy ani teraz..ale s tou hodinkou si to viac menej namýšľaš myslím..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

taku temu som uz raz zalozil... hladaj.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nuz zrovna o tebe som si nemyslel ze si dement, ale co uz, nazory sa menia.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Raz este niekedy davno na ZDS-ke to skusali kamosi a jednu spoluziacku potom len tak tak prebrali...povie mi vlastne niekto, naco je to dobre tak blbnut?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

vojtk napísal:Raz este niekedy davno na ZDS-ke to skusali kamosi a jednu spoluziacku potom len tak tak prebrali...povie mi vlastne niekto, naco je to dobre tak blbnut?
Lacna nahrada za drogy?
Inak sa to oficialne vola tusim holotropne dychanie.
Ja som to skusil asi iba raz pred mnohymi rokmi a prebral som sa akurat tak o meter dalej ako to zacalo - nic vynimocne.
http://www.koxo.sk/koxo/generate_page.php3?page_id=698
Gangy
Darca
Darca

vojtk napísal:Raz este niekedy davno na ZDS-ke to skusali kamosi a jednu spoluziacku potom len tak tak prebrali...povie mi vlastne niekto, naco je to dobre tak blbnut?
Pre nic, zabavka pre debilov, podobne ako ked 7rocne deti vyzvanaju na panelakovych zvoncoch.
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

to uz by som radsej zacal fetovat jak toto
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nj to smeskusali ket sme boli deti ale nahodov som bol na tej chate ket tam bol aj mimkorn :D no akoze fakt po tom co ho prvykrat v zivote uspali tak mal asi polhodinu pritepleny hlas hovoril o tom ze v nebi je krasne a zbalil na to jednu fest fajnu holku :D ale podla mna to bola pretvarka :D :D :D
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Raz som videl ako to jeden znamy skusal, ale mna by na to nikto nikdy nenahovoril, to radsej si vypijem ako hentak si ohrozovat zivot.
to Mimkorn: raz sa nepreberies a budes spokojny ;) a druha vec Mozog je velmi nachylny na nedostatok kysliku tak ti z toho moze dobre prepnut.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

No hej, akurat pre 12 rocne deti...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mne sa toto stalo raz ked ma mama srihala omylom

ked ma dostrihala postavil som sa do vane ze sa osprchujem
lenze mama este cistila strojcek tak som sa pozeral do zrkadla a napol som hrud, obzeram sa obzeram sa (s napnutou hrudou a zadrzanym dychom) zabudol som dychat. vydychol som nadychol sa znova ale poriadne a zrazu som padol cez kraj vane (poznate to ked to dakto prezenie s chlastom, proste kozene nohy :D ) udrel som si holennu kost a hlavou som dopadol asi 2 cm od ostrej hrany nedorobenej zarubne. svetko sa to stalo tak rychlo mama nestihla zareagovat. vraj som jej poza chrbtom padol ze nevedela co je.

prebral som sa skoro hned
sprvu som mal cierno
zrak sa mi pomaly vracal
nevedel som kto som a kde som
po case som si spomenul ale nevedel som ako som sa tam dostal
co robim na zemi?
preco sa mi trasu ruky? pomaly som sa zdvihal zo zeme. mama pomahala. postupne som si spominal na to co som robil pred tym nez som padol. ked som si uvedomil ze som v podstate uplne nahodou flashol
zacal som sa smiat aky som sprosty ze som zabudol dychat :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

mne sa tiez stalo ze som dostal flash ale myslim ze to nemalo nic spolocne z dychanim.
Raz v obchodnom dome som chcel zdvihnut z dolnej police a musel som si "kvoknut" a ked som vstal tak sa mi stalo nieco podobne ako kolegovi vyssie. Ze by slaby krvny tlak?
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

hmm

Príspevok od používateľa Fondo »

ja savzdy musim zdvihat pomaly ked dlhsie lezim lebo sa mi zatoci hlava a neudrzim sa na nohach :Dkamarati sa mi smeju ked lezim na chate postavim sa a drb na dlazku :D ale niekedy si to neuvedomim ale prudko vstanem arovno sa dam do kroku tak uz len dupocem k najblizsej stene kde sa zaprem :P ale tieto veci s tym dychanim neskusam bojim sa toho
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

niečo podobné sme robili aj my ked sme boli malí.. celkom si to nepamatám už ako ale točili sme sa nejak a pak o stenu ma pritlačili..
ked som to videl prvý raz tak som si myslel chudáci ako sa dorábajú a ja že to zvládnem do pohody ni? tak ako ma týpek pustil už som bol na zemi nevládny a pekných pár sekund (som sa na to až moc pripravil kedže som videl čo to robí z ostatnými a chcel som dokázať že sa dorábajú) nepamatám si nič iba ako som po chvilke začul hlasy a presne jak vo filme sa mi zaostroval zrak a brácho ma facká nech sa preberiem.. ked som bol už ok a sedím tak na zemi rozhliadol som sa že pfuu čo kde som a ked som videl tie udivené ksichty dookola (zlakli sa moc) tak som si uvedomil že tí predomnou sa nedorábali.. druhý krát som už nechcel radšej
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

kámoši na základke robili čosi podobné. dvaja v lavici boli a jeden "škrtil" druhého - držal mu tepny na krku. ale vždy, keď už prestával vidieť, tak do neho drgol, aby nezaspal. a potom si úlohy vymenili :D
mne sa tiež občas stane, že pri prudkom vstatí sa mi zatemní pred očami, ale už som si zvykol. celkom haluz :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Niekedy sa mi pri velmi prudkom vstani nie ze zotmavi pred ocami ,ale vstko je biele :D ... Musim sa niecoho chytit aby som sa nezje**l
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Očakával som reakcie aké mal gangy... nuž ako som povedal, nemyslím si, že je to niečo rozumné. Netvrdím nič. Len som opísal niečo, čo som zažil a taktiež som povedal svoj vlastný názor na vec, teda to, že je to nezabudnuteľný zážitok. A myslím si, že tí, ktorým sa to stalo, či už naschvál alebo nedostatkom vody a prudkým vstaním a pod. vedia, že omdletie je zvláštny stav.

Každopádne, je to mimo tému, ale na obranu: mám určitú životnú filozofiu, ktorá možno nie je v súlade s filozofiou ľudí poväčšine (to neznamená jednoduchých. Jednoducho tak žije veľa ľudí.) Ja nie som úplne normálny, lebo sú prázdniny a ja som bol vonku možno štyri krát, na internete som tak hodinku denne a stále niečo robím. Čítam si duchovné knihy, filozofie a chodenie do spoločnosti je teraz minimálne. Aj to je chyba. Ale aby som si povedal, že som dement, to nie. To mi príde veľmi povrchné. Len sa nesprávam normálne. A aj to je prechodný stav. Okrem toho, mám 17 rokov, som v štádiu vývoja zo dňa na deň, takže rýchlé pritiahnutie sa ku hocičomu, čo je "sticky" je úplne prirodzené. Nuž môžeme teda ale povedať aj, že puberta = demencia, každý má iný slovník.

Ďakujem za príspevky, ktoré hovorili o téme, nie o tom, že som dement kvôli tomu, že vyhľadávam stavy, na ktorých nemôžem byť závislý a teda si život posrať (ale oň prísť = moja viera je taká, že keď umriem, žiadna prehra, koniec, keď som debil, tak som debil, ale idem ďalej. To či niekto verí v niečo ďalšie po srmti snáď rozoberať nemusíme, každý bude mať aj tak svoj názor)
Gangy
Darca
Darca

Si ozajstny nedospely kreten ak tu ides tieto kraviny obhajovat s tym ze na nich nemozes byt zavisly.

Nikdy nevies ci sa nepridusis moc, ci sa ti neprejavi srdcova vada o ktorej si nevedel, ci sa nezrutis niekam na zem a nejebnes si hlavu o hranu, nevies ci si nesposobis permanentne mozgove poskodenie a to vsetko ides riskovat kvoli tomu aby si si mohol par sekund zabluznit?

Ano, tomu ja vravim demencia.

Duchovny zazitok? Ked som chory mam horucku a prepne mi z toho trocha tak to mam nazvat duchovnym zazitkom a behat v zime holy aby som to uzasne dobrodruzstvo mohol zazit znova? Nie dakujem, to uz radsej fakt dam tych par kilo na travu a pojdem ju na chatu zfajcit. Budem sediet pri ohni s kamaratmi a smiat sa tak ako ty ked ta drhne znamy, s tym rozdielom ze ja nebudem riskovat svoje zdravie a nebudem ostatnym rozpravat ze to bol dolezity duchovny zazitok a dostal som sa tak blizsie k bohu. Proste som sa skuril.

Ty tiez nepodavas bohovi ruku, nevidis buducnost ani ziadne skryte vyznami veci ktore by si v normalnom stave nepochytil, niesi v inej dimenzii a neprezivas nic duchovne. Proste si sa pridusil.

Uvedom si to.
Napísať odpoveď