Xsim karta

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Xsim karta

Príspevok od používateľa stanulik »

mam problem, kupil som si nokiu n95 8gb v zahranici dostal som aj XSIM kartu co dam medzi telefon a kartu a odblokuje mi sim kartu. len je tu problem, ze mozem volat ale nemozem prijat hovor. resp. ked mi niekto vola ani o tom neviem ze vola, lebo mne nic nezobrazi a jemu len povie ze som nedostupny alebo ze mam obsadene. neviete co s tym alebo ze kto by mi mohol s tym pomoct ?? vdaka
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Xsim karta

Príspevok od používateľa jackb »

stanulik napísal:mam problem, kupil som si nokiu n95 8gb v zahranici dostal som aj XSIM kartu co dam medzi telefon a kartu a odblokuje mi sim kartu. len je tu problem, ze mozem volat ale nemozem prijat hovor. resp. ked mi niekto vola ani o tom neviem ze vola, lebo mne nic nezobrazi a jemu len povie ze som nedostupny alebo ze mam obsadene. neviete co s tym alebo ze kto by mi mohol s tym pomoct ?? vdaka
xsim cip? ja som to dako dokaslal a neslo to nalepit na simku, takze som si kupil odblokovaci kod na BB5... mas ten telefon kupovany zo zahranicia?
z UK a IRL, plus vacsiny kontinetalnej EU by sa na ebay mali dat kupit kody, ale zalezi to od operatora u ktoreho to bolo kupene...
stanulik
Light Professional
Light Professional

kupoval som mobil z holandska, na telefone je znacka vodafoneu, cize bude to patrit pod nich
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som mal stastie na britsky, lebo na telefony od neho sa daju kody bezne kupit...
skus pohladat na ebay, ale asi tomu nepomozes... potom uz asi len odblokovanie cez box... :?
stanulik
Light Professional
Light Professional

jackb napísal:ja som mal stastie na britsky, lebo na telefony od neho sa daju kody bezne kupit...
skus pohladat na ebay, ale asi tomu nepomozes... potom uz asi len odblokovanie cez box... :?
nj, ale ktory servis ma ten box ? v okoli presova, kosic
jackb
Redeemer
Redeemer

tak to fakt netusim. jedine ist a opytat sa :(
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

stanulik napísal:nj, ale ktory servis ma ten box ? v okoli presova, kosic
Myslim, ze velka vacsina tych, co za nieco stoja. Rozdiel bude skor vsak v cene, ktora moze byt o stovky rozdielna.
stanulik
Light Professional
Light Professional

no tak telefon odchadza do viedne na odkodovanie, posielaju mi ho tam cez jeden servis a v piatok bude naspat :)

// mobil uz mam doma a slape jak hodinky ;) uz ziadne problemy s volanim.. tie xsim karty su bludy, najlepsie si je dat telefon odblokovat aj ked si clovek za to priplati, ale ten co si kupi blbost za 700-1000sk (myslim tu universal kartu) tak by nemal mat problem si ho dat odblokovat, je to ovela lepsie riesenie
Napísať odpoveď