mam problem, kupil som si nokiu n95 8gb v zahranici dostal som aj XSIM kartu co dam medzi telefon a kartu a odblokuje mi sim kartu. len je tu problem, ze mozem volat ale nemozem prijat hovor. resp. ked mi niekto vola ani o tom neviem ze vola, lebo mne nic nezobrazi a jemu len povie ze som nedostupny alebo ze mam obsadene. neviete co s tym alebo ze kto by mi mohol s tym pomoct ?? vdaka
stanulik napísal:mam problem, kupil som si nokiu n95 8gb v zahranici dostal som aj XSIM kartu co dam medzi telefon a kartu a odblokuje mi sim kartu. len je tu problem, ze mozem volat ale nemozem prijat hovor. resp. ked mi niekto vola ani o tom neviem ze vola, lebo mne nic nezobrazi a jemu len povie ze som nedostupny alebo ze mam obsadene. neviete co s tym alebo ze kto by mi mohol s tym pomoct ?? vdaka
xsim cip? ja som to dako dokaslal a neslo to nalepit na simku, takze som si kupil odblokovaci kod na BB5... mas ten telefon kupovany zo zahranicia?
z UK a IRL, plus vacsiny kontinetalnej EU by sa na ebay mali dat kupit kody, ale zalezi to od operatora u ktoreho to bolo kupene...
ja som mal stastie na britsky, lebo na telefony od neho sa daju kody bezne kupit...
skus pohladat na ebay, ale asi tomu nepomozes... potom uz asi len odblokovanie cez box...
jackb napísal:ja som mal stastie na britsky, lebo na telefony od neho sa daju kody bezne kupit...
skus pohladat na ebay, ale asi tomu nepomozes... potom uz asi len odblokovanie cez box...
nj, ale ktory servis ma ten box ? v okoli presova, kosic
no tak telefon odchadza do viedne na odkodovanie, posielaju mi ho tam cez jeden servis a v piatok bude naspat
// mobil uz mam doma a slape jak hodinky uz ziadne problemy s volanim.. tie xsim karty su bludy, najlepsie si je dat telefon odblokovat aj ked si clovek za to priplati, ale ten co si kupi blbost za 700-1000sk (myslim tu universal kartu) tak by nemal mat problem si ho dat odblokovat, je to ovela lepsie riesenie