Hodiť si mašlu?
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
preboha nech sa tu vsetci zastrelia teda tie decka pod 13 lebo to je strasne to tu citat co sa tu deje tie ich problemy ako ich zivot nebavi v tom to odporucam uz iba jedine
ak ta zivot nebavi a stava sa ti peklom zavri sa do zachoda a prikry sa deklom...
alebo
ak ta zivot nebavi a nic ti nejde sadni si na dialnicu ono ta to prejde...
ak ta zivot nebavi a stava sa ti peklom zavri sa do zachoda a prikry sa deklom...
alebo
ak ta zivot nebavi a nic ti nejde sadni si na dialnicu ono ta to prejde...
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
Vigor
King
http://www.hokej.sk/spravy/?id=57808&forum=show
Toto je clovek, co si vazi zivot. Od neho nech sa ucia vsetci uboziaci co to nedokazu. Nelutovat sa. Zit.
Toto je clovek, co si vazi zivot. Od neho nech sa ucia vsetci uboziaci co to nedokazu. Nelutovat sa. Zit.
-
tonken
Medium Expert
krasny prikladVigor napísal:http://www.hokej.sk/spravy/?id=57808&forum=show
niekto ma taky krasny dar ze zije je zdravy a nevazi si to a niekto bojuje o kazde nadychnutie cely zivot a je stastny... ah jaj
ja som stastny ze zijem a este nikdy som neuvazoval ukoncit si sam zivot a to uz boli casy ked som sa nemal o koho opriet ked obor ako ja plakal lebo sa citil tak sam tak beznadejne sam a co? zivot je strasne relativny raz si hore raz dole... ked si myslis ze si na tom najlepsie tak si na tom najhorsie
a navyse nikdy by som to nespravil uz iba preto lebo mi raz prisla sms od jednej osoby kde sa pisalo ze sa ide zabit... viem ako som sa citil a nechcem aby sa tak niekto trapil pre mna... nie som sebec