Hodiť si mašlu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Nebojte sa, on sa tu objavi zase :D .
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak dúfam že príde s nejakým novým nápadom ako upútať. Milujem nevyriešené záhady :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

heh... hod si tu maslu, ked uz nad tym rozmyslas tak ukazujes ze ti je zivot lahostajny... z beznej veci si vnucujes problem, teraz sa asi vsetci poskladame :roll:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

preboha nech sa tu vsetci zastrelia teda tie decka pod 13 lebo to je strasne to tu citat co sa tu deje tie ich problemy ako ich zivot nebavi v tom to odporucam uz iba jedine

ak ta zivot nebavi a stava sa ti peklom zavri sa do zachoda a prikry sa deklom...

alebo

ak ta zivot nebavi a nic ti nejde sadni si na dialnicu ono ta to prejde...
lekoklatik
VIP
VIP

Tak ako teda? Do témy už nepíše tak ho to snáď omrzelo, alebo som ho postrašil tým postrčením z piateho poschodia :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lekoklatik: Ak narazas na zakladatela temy, tak este pred par dnami pisal nieco na forum, ale nakolko si nedal povedat a nepochopil princip fora a slusneho spravania, tak som tohto uzivatela zablokoval.
lekoklatik
VIP
VIP

hojko napísal:lekoklatik: Ak narazas na zakladatela temy, tak este pred par dnami pisal nieco na forum, ale nakolko si nedal povedat a nepochopil princip fora a slusneho spravania, tak som tohto uzivatela zablokoval.
jop na neho som narážal.
takźe predsa len nám prakticky zomrel :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

http://www.hokej.sk/spravy/?id=57808&forum=show

Toto je clovek, co si vazi zivot. Od neho nech sa ucia vsetci uboziaci co to nedokazu. Nelutovat sa. Zit.
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

Vigor napísal:http://www.hokej.sk/spravy/?id=57808&forum=show

Toto je clovek, co si vazi zivot. Od neho nech sa ucia vsetci uboziaci co to nedokazu. Nelutovat sa. Zit.
krasny priklad :)

niekto ma taky krasny dar ze zije je zdravy a nevazi si to a niekto bojuje o kazde nadychnutie cely zivot a je stastny... ah jaj
ja som stastny ze zijem a este nikdy som neuvazoval ukoncit si sam zivot a to uz boli casy ked som sa nemal o koho opriet ked obor ako ja plakal lebo sa citil tak sam tak beznadejne sam a co? zivot je strasne relativny raz si hore raz dole... ked si myslis ze si na tom najlepsie tak si na tom najhorsie :-D a ked si myslis ze horsie ani byt nemoze doslova vanok moze zmenit vsetko k dobremu tot moje skusenosti
a navyse nikdy by som to nespravil uz iba preto lebo mi raz prisla sms od jednej osoby kde sa pisalo ze sa ide zabit... viem ako som sa citil a nechcem aby sa tak niekto trapil pre mna... nie som sebec
Napísať odpoveď