Vlado6230 napísal:lekoklatik tak na tomto som sa pobavil

! pekne si to napisal. ked si to tak zhrniem tak toto by mohlo byt kludne sfilmovane - mozno aj ominovane na oscara.
Ale trochu to zacina byt mimo temy.
Sprava pre lekokokokokotlatika-UZ MI JE JEDNO CI TO JE OD TEMY ALEBO NIE.
Moj zasrany zlaty kolega z fora pozorne citaj co pisem oki?
Moj bicykel ano sused na nho robi sabotaznu cinnost,momentalne s tym prestal-je regnuty na tomto fore asi nahliadol do tamtej temy,mozno sa zlakol neviem. Polovnik nie som ale keby som cchel tak skusky mozem robit aj teraz. Moj dedo je polovnik. zatial jasne milacik? dufam ze hej.
Kde chodievam na bicykli? Neviem mj zlaty dokial si ci ti tieto veci budu daco hovorit. V nasom okrese je skupina chlapcov ktori behaju na bicykloch v noci alebo podvecer. Vyhody? Neni tolko aut na ceste,nie je horuco a celkovo sa ide prijemne. Kazdy vsak beha sam. Teda bicykluje. Robia sa okruhy po SLANSKYCH VRCHOCH(ja),VIHORLATE,okolo DOMASE a SIRAVY tak isto v herlanskych lesoch. Moja trasa sa zacina 20 km od mesta takze by ti uz malo byt aj jasne odkial mozno som. Dalsia vec,ked by si siel mojou trasou vedel by si ze tamad kade chodim je obora-to je ohranicena a oplotena lesna oblast kde je vojne pobehujuca zver. Preco? Pretoze to je revir polovnikov,maju tam posedy a oni to tam radi chodia strielat diviajkov a kade co ine. Je tam zakaz vstupu a zavora. Ale ja to na bicykli obidem. Neni tam signal-ani na nudzove volania takze sa treba spoliehat na seba ked sa nieco stane.
Dalsia vec. diviaky a jelene si chcel vediet. Cesta ktora tamad ide je cez kopce. To znamena ze ides po lese po rozbitej asfaltke ktoru prejde traktor a este nejake SUV cko. PO jednej strane mas svah smerom hore a po druhej smerom dole. Ked som sa zastavil lebo vodu som mal v rupsaku a bolo to podvecer takze som este VIDEL,diviak bol smerom hore na kopci a zbehol dole na cestu a siel (tak rychlejsie ) smerom na mna. PREPAC BRATU a ja som sa ho v danej chvili pytat nesiel ze pan diviak to za mnou idete? Chcel by som vidiet teba sameho ci by si nezdupkal ako ja a bolo by ti jedno ci siel presne po tebe alebo len tvojou cestou.
Jelene? Bola noc - mal som stare svetlo moznoze ti to nieco hovori AUTHOR - HALOGEN. Slona styri tuzkove baterky a malo vadu asi taku ze ked si poriadne skocil na nejaky kamen tak na chvilu vypadlo. No tak si predstav ze sa rutim dole rozbitou cestou asi tak 35km/h -svietim pred seba a naraz na tej hrbolatej ceste mi to svietit prestane. Chvilku idem po totalnej tme stale dolu kopcom-stale po lese a naraz mi svetlo zase nahodilo(trasie s tebou cely cas aj so svetlom na takej ceste) a na mna behali tri jelene-ano na mna oproti mne. Tak som okamzite stlacil zadnu brzdu a dostal smyk-spadol som tak ze bicykel bol predo mnou,vytrepal som sa na travu a hlinu ktora sa tiahne stredom tejto cesty takze mi nebolo nic a tie jelene preskocili tesne vedla mna -jednoducho nespreskocili rovno mna ale z pravej strany mna.-To som videl uz preto pretoze mi z jednej strany presvitalo svetlo mesiaca - ktore mi stacilo nato aby som nieco videl - svetlo bolo mimo provoz zase.
Preco som ich nepocul? Pretoze mam vzdy sluchatka na usiach a pustenu hudbu-sluchatka EP 630 ked ti to nieco vravi a prehravac CREATIVE ktory ked vyhulis na plnu hlasitost pri tychto sluchatkach tak vazne nepocujes nic.

Svetla mam teraz nove - 2x Longus 8 diod jedno a 8 diod druhe. Jedno mi svieti daleko predo mna a druhe rovno predo mna tak isto mam na hlave na cele ako bannik dalsie svetlo-takze taky uzasny zrak v tme nemam ale co mi treba teraz uz vidim celkom dobre.
STACI ? a nabuduce ma neser so somarinami ked o mne nevies co stvaram - neni vela takych ludi co na take daco maju odvahu - ale zopar sa najde.
sorry ze mimo temy ale tak nebudem mu pisat SS ku ked ma zosmiesnuje na fore a sam by sa v lese posral.....