Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: wow-wrath of the lich king

Príspevok od používateľa Hotwire »

Dzibo napísal:pls ludia su uz na wrath of the lich king free servery ??? pls ak hej poradte :)
niesu
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Dzibo napísal:pls ludia su uz na wrath of the lich king free servery ??? pls ak hej poradte :)
HH by si moc chcel ... WotLK vyda Blizz len v polke septembra abo tak nejak takze chvilu potrva aby aj schopne Blizzlike nabehli na ten datadisk,budu mat strasne vela roboty ,treba to vsetko naspawnovat, otestovat.atd. a o bugoch uz ani nehovorim takze si urcite este pockame ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jukaza napísal:HH by si moc chcel ... WotLK vyda Blizz len v polke septembra abo tak nejak takze chvilu potrva aby aj schopne Blizzlike nabehli na ten datadisk,budu mat strasne vela roboty ,treba to vsetko naspawnovat, otestovat.atd. a o bugoch uz ani nehovorim takze si urcite este pockame ;)
vychadza v novembri :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jukaza napísal:HH by si moc chcel ... WotLK vyda Blizz len v polke septembra abo tak nejak takze chvilu potrva aby aj schopne Blizzlike nabehli na ten datadisk,budu mat strasne vela roboty ,treba to vsetko naspawnovat, otestovat.atd. a o bugoch uz ani nehovorim takze si urcite este pockame ;)
oni spawnovat urcite nic nebudu
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Prosim pekne su free serveri na WotLK leaknutu alphu...staci zadat do googla Mangos wotlk server a par navodov na spravenie serveru je (odkusane) a hral som na par este pred vydanim bety (search google for pixs) :wink:
Sheep
Addict
Addict

ale co mas dpc z toho ze budes chodit kdesi po freeckach kde je aj tak este len nejaka naburana verzia wotlk a jak prides na ofik po vydani tak to bude uplne ine
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Sheep napísal:ale co mas dpc z toho ze budes chodit kdesi po freeckach kde je aj tak este len nejaka naburana verzia wotlk a jak prides na ofik po vydani tak to bude uplne ine
ked hras na oficialnom aj teraz tak je to uplne ine tak potom o com ? Proste nedockavci si to uz chcu odskusat a ja im to neberem.
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:oni spawnovat urcite nic nebudu
No tak potom mi vysvetli ako nahodia NPC do hry?? hm? iba spawnom na ofiku kde hras nato maju ludi takze tam to problem nebude ale na free serveroch to problem urcite bude ... Teraz hram na ofiku. ale hraval som aj na neofiku a ked som sa tam bol minule pozret tak akurat nahadzovali 2.4.0 a s tym mali jake problemy a nebol to zas nejaky "supacki"server;)
Sheep
Addict
Addict

jukaza napísal:No tak potom mi vysvetli ako nahodia NPC do hry?? hm? iba spawnom na ofiku kde hras nato maju ludi takze tam to problem nebude ale na free serveroch to problem urcite bude ... Teraz hram na ofiku. ale hraval som aj na neofiku a ked som sa tam bol minule pozret tak akurat nahadzovali 2.4.0 a s tym mali jake problemy a nebol to zas nejaky "supacki"server;)
celkom nerozumiem tomu naco by mali kazdeho bota spawnovat, sak nainstaluju ten patch a ono sa to do hry prida automaticky, ak s tym mali nejake problemy to uz neviem ale free servery su rozne, na roznych systemoch a emulatoroch, rozne customizovane a nastavene a preto tie patche nemusia vzdy sediet
Kesoman napísal:ked hras na oficialnom aj teraz tak je to uplne ine tak potom o com ? Proste nedockavci si to uz chcu odskusat a ja im to neberem.
myslel som to tak ze po vydani oficialnej to bude uplne ine
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

bacil napísal:WoW je hra ktora fakt stoji za to. Neoplati sa ti vsak hrat na neoficalnych serveroch. Maximalne tam najdes 200 ludi. Takze je to ako keby si tam bol sam. Na official serveroch moze byt aj 6000 ludi takze najst niekoho na q a instance nie je problem. Navyse na serveroch Dragonmaw Shadowmoone a Drak´thul je silna cz/sk komunita takze dostat sa do cz/sk guildy nie je problem. ja osobne sa skladam s kamaratom lebo inac to je dost drahe.
skus inac www.worldofwarcraft.sk (main pre cz/sk)
www.wow-europe.com (official)
www.thottbot.com (ak chces o questoch itemoch a pod)
www.allakhazam.com (prepni sa na WoW iste ako predosle)
www.wowguru.com (to iste)
drahe pri dnesnom kurze 12 eur mas tak do 360 sk par krat si odrieknes chlast a cigarety a ficis
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

No tak spawnu sa urcite nevyhnu,a dalej je tu skusanie vsetkych creepov,instancii,BG,atd... je s tym hodne vela roboty.Ale myslim si ze urcite na free-ckach nenahodia WotLK hned ako nabehne na ofik;)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

jukaza napísal:No tak spawnu sa urcite nevyhnu,a dalej je tu skusanie vsetkych creepov,instancii,BG,atd... je s tym hodne vela roboty.Ale myslim si ze urcite na free-ckach nenahodia WotLK hned ako nabehne na ofik;)
Ano to je uplna samozrejmost, ale budu sa to snazit spravit co najskorej lebo ich hracksa komunita "zozerie".
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

zdravim ,

nechce sa mi citat 200stranok tak ak viete tak poradte ako najrychlesie a najlahsie, popripade kde nafarmit 5k g na 280% mounta :) som Arcane+pyro, mage.

dikz
Sheep
Addict
Addict

:-) napísal:zdravim ,

nechce sa mi citat 200stranok tak ak viete tak poradte ako najrychlesie a najlahsie, popripade kde nafarmit 5k g na 280% mounta :) som Arcane+pyro, mage.

dikz
daily Q a farmenie v low level dungoch
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

zalezi ake mas profesie trebars ako enchanter si zarobis slusne prachy,
herbal,mining alebo skinning ti zarucia prisun penazi , na daily by som sa nespoliehal minule som nafarmil viac ako za tie daily ktore som robil tak hodinu , priklad hodinove farmenie primalov ti prinesie tak 300g+ samozrejme musi sa ti to predat .... odporucam pocekovat na nete nejake guidy :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Grond napísal:zalezi ake mas profesie trebars ako enchanter si zarobis slusne prachy,
herbal,mining alebo skinning ti zarucia prisun penazi , na daily by som sa nespoliehal minule som nafarmil viac ako za tie daily ktore som robil tak hodinu , priklad hodinove farmenie primalov ti prinesie tak 300g+ samozrejme musi sa ti to predat .... odporucam pocekovat na nete nejake guidy :)
tak na realme kde hram sa primaly neoplatia lebo vsetky miesta pravidelne okupuju hordaci, a aj ta to tam pada dost malo vsade, a navyse v poslednom case ide cena niektorych primalov dost dolu. ja by som mu poradil skor to minovanie/skinovanie/herbovanie v kombinacii s daily questami no....ja som v tomto lucker, furt dropnem nejaku kktinu napr recept za 1000g a mam postarane o gemy/enchanty na nejaky cas
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:-) napísal:zdravim ,

dikz
No tak ja som zarobil tak ze mam Min+Jewel.. a s tym nemas problem staci ist do jednej bane v Netherstorme myslim ze sa vola Manaforge Ultris abo tak nejak.Tam natazis Adamanite Ore a ked to prospektnes tak ja som zarabal na jeden "zatah" okolo 200g to si myslim ze je celkom fajn;)
Potom este mozes predavat recepty,na tom sa da tiez dobre zarobit.. ale vsetko sa zaklada na tom ci tam budu ludia co ti kupia recept za 500g+ :?
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

a na co potrebujes 5K Gold? Ti nestaci len 60% litak :) Ja myslis ze hej sak do Tempest Keepu doletis sice pomalsie ale doletis...

Ale ked ho tak chces je este jedna moznost....

V Shadowmoon Valley je Q sice je dost dlhy ale dlho by si aj 5K na mounta zarabal... Ked ho spravis ziskas nadherneho modreho draka 280% zadarmo :)

Problem je v tom ze potrebujes asi 2 schopnejsi pomocnikov k tomu aby si to urobil...

Inak nic a este ako je vyssie uvedene nado mnou je samozrejme Profesiami... Myslis ze JWC teraz fici a je vo velkej oblube a myslim ze sa to oplatni skillnut ak uz nemas nieco ine...

A teraz pridavam moju otazku...

Hravam na pirate a chcel by som prejst na ofik... PLs nevie kolko by ma to vsetko dokopy stalo + pripocitajte predplatenie acc na nejake 3 mesiace?

//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 15:25 )
Sheep napísal:ale co mas dpc z toho ze budes chodit kdesi po freeckach kde je aj tak este len nejaka naburana verzia wotlk a jak prides na ofik po vydani tak to bude uplne ine
Ma absolutnu pravdu. Ked vynde WOTLK ako ked vysiel BC freecko bolo o hovne... Nic neslo nic nefungovalo ako malo a bolo lepsie hrat este stare wow ako BC co bola uplne novinka. Za to ofik tamim to predsa fachci vsetko tak ako ma ked sa nieco pokazi do 1 hodiny je to fixute :D

//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 15:27 )
Sheep napísal:myslel som to tak ze po vydani oficialnej to bude uplne ine
A este nieco ked uz som pri tom . Mas vlemi dobre nazory vyznas sa :) Rad by som ti dal karmu ale zial som 2 puntiky v zapore :) Ja to totiz zbieram :D Nedal by mi este niekto?
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

no mam tailor+ench, cize zato dake money idu ale zeby som mal na tom zarobit 5000g tak to ne...

btw ten q je len na mounta - ja potrebujem aj riding skill....

daily q su dost o nicom - najme ak vezmem ich casovu narocnost, popripade opravy...

farmit - low lvl dungeony napr ? sam s magom je problem prejst zulfarak uz.

skor som mal na mysli nieco ine - nejaku oblast alebo tak.
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

potrebujes riding skil :) 800G zarobis enchom nie? Vyber z GB :D ale nie... POzicaj si od nakeho full t6 co Goldy uz nepotrebuje neviem...
Napísať odpoveď