niesuDzibo napísal:pls ludia su uz na wrath of the lich king free servery ??? pls ak hej poradte
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: wow-wrath of the lich king
-
jukaza
Medium Expert
HH by si moc chcel ... WotLK vyda Blizz len v polke septembra abo tak nejak takze chvilu potrva aby aj schopne Blizzlike nabehli na ten datadisk,budu mat strasne vela roboty ,treba to vsetko naspawnovat, otestovat.atd. a o bugoch uz ani nehovorim takze si urcite este pockameDzibo napísal:pls ludia su uz na wrath of the lich king free servery ??? pls ak hej poradte
-
Hotwire
Addict
vychadza v novembrijukaza napísal:HH by si moc chcel ... WotLK vyda Blizz len v polke septembra abo tak nejak takze chvilu potrva aby aj schopne Blizzlike nabehli na ten datadisk,budu mat strasne vela roboty ,treba to vsetko naspawnovat, otestovat.atd. a o bugoch uz ani nehovorim takze si urcite este pockame
oni spawnovat urcite nic nebudujukaza napísal:HH by si moc chcel ... WotLK vyda Blizz len v polke septembra abo tak nejak takze chvilu potrva aby aj schopne Blizzlike nabehli na ten datadisk,budu mat strasne vela roboty ,treba to vsetko naspawnovat, otestovat.atd. a o bugoch uz ani nehovorim takze si urcite este pockame
-
undertaker35
Expert
ked hras na oficialnom aj teraz tak je to uplne ine tak potom o com ? Proste nedockavci si to uz chcu odskusat a ja im to neberem.Sheep napísal:ale co mas dpc z toho ze budes chodit kdesi po freeckach kde je aj tak este len nejaka naburana verzia wotlk a jak prides na ofik po vydani tak to bude uplne ine
-
jukaza
Medium Expert
No tak potom mi vysvetli ako nahodia NPC do hry?? hm? iba spawnom na ofiku kde hras nato maju ludi takze tam to problem nebude ale na free serveroch to problem urcite bude ... Teraz hram na ofiku. ale hraval som aj na neofiku a ked som sa tam bol minule pozret tak akurat nahadzovali 2.4.0 a s tym mali jake problemy a nebol to zas nejaky "supacki"server;)Sheep napísal:oni spawnovat urcite nic nebudu
celkom nerozumiem tomu naco by mali kazdeho bota spawnovat, sak nainstaluju ten patch a ono sa to do hry prida automaticky, ak s tym mali nejake problemy to uz neviem ale free servery su rozne, na roznych systemoch a emulatoroch, rozne customizovane a nastavene a preto tie patche nemusia vzdy sedietjukaza napísal:No tak potom mi vysvetli ako nahodia NPC do hry?? hm? iba spawnom na ofiku kde hras nato maju ludi takze tam to problem nebude ale na free serveroch to problem urcite bude ... Teraz hram na ofiku. ale hraval som aj na neofiku a ked som sa tam bol minule pozret tak akurat nahadzovali 2.4.0 a s tym mali jake problemy a nebol to zas nejaky "supacki"server;)
myslel som to tak ze po vydani oficialnej to bude uplne ineKesoman napísal:ked hras na oficialnom aj teraz tak je to uplne ine tak potom o com ? Proste nedockavci si to uz chcu odskusat a ja im to neberem.
-
Grond
Medium Professional
drahe pri dnesnom kurze 12 eur mas tak do 360 sk par krat si odrieknes chlast a cigarety a ficisbacil napísal:WoW je hra ktora fakt stoji za to. Neoplati sa ti vsak hrat na neoficalnych serveroch. Maximalne tam najdes 200 ludi. Takze je to ako keby si tam bol sam. Na official serveroch moze byt aj 6000 ludi takze najst niekoho na q a instance nie je problem. Navyse na serveroch Dragonmaw Shadowmoone a Drak´thul je silna cz/sk komunita takze dostat sa do cz/sk guildy nie je problem. ja osobne sa skladam s kamaratom lebo inac to je dost drahe.
skus inac www.worldofwarcraft.sk (main pre cz/sk)
www.wow-europe.com (official)
www.thottbot.com (ak chces o questoch itemoch a pod)
www.allakhazam.com (prepni sa na WoW iste ako predosle)
www.wowguru.com (to iste)
Ano to je uplna samozrejmost, ale budu sa to snazit spravit co najskorej lebo ich hracksa komunita "zozerie".jukaza napísal:No tak spawnu sa urcite nevyhnu,a dalej je tu skusanie vsetkych creepov,instancii,BG,atd... je s tym hodne vela roboty.Ale myslim si ze urcite na free-ckach nenahodia WotLK hned ako nabehne na ofik;)
-
Grond
Medium Professional
zalezi ake mas profesie trebars ako enchanter si zarobis slusne prachy,
herbal,mining alebo skinning ti zarucia prisun penazi , na daily by som sa nespoliehal minule som nafarmil viac ako za tie daily ktore som robil tak hodinu , priklad hodinove farmenie primalov ti prinesie tak 300g+ samozrejme musi sa ti to predat .... odporucam pocekovat na nete nejake guidy
herbal,mining alebo skinning ti zarucia prisun penazi , na daily by som sa nespoliehal minule som nafarmil viac ako za tie daily ktore som robil tak hodinu , priklad hodinove farmenie primalov ti prinesie tak 300g+ samozrejme musi sa ti to predat .... odporucam pocekovat na nete nejake guidy
-
Hotwire
Addict
tak na realme kde hram sa primaly neoplatia lebo vsetky miesta pravidelne okupuju hordaci, a aj ta to tam pada dost malo vsade, a navyse v poslednom case ide cena niektorych primalov dost dolu. ja by som mu poradil skor to minovanie/skinovanie/herbovanie v kombinacii s daily questami no....ja som v tomto lucker, furt dropnem nejaku kktinu napr recept za 1000g a mam postarane o gemy/enchanty na nejaky casGrond napísal:zalezi ake mas profesie trebars ako enchanter si zarobis slusne prachy,
-
jukaza
Medium Expert
No tak ja som zarobil tak ze mam Min+Jewel.. a s tym nemas problem staci ist do jednej bane v Netherstorme myslim ze sa vola Manaforge Ultris abo tak nejak.Tam natazis Adamanite Ore a ked to prospektnes tak ja som zarabal na jeden "zatah" okolo 200g to si myslim ze je celkom fajn;):-) napísal:zdravim ,
nechce sa mi citat 200stranok tak ak viete tak poradte ako najrychlesie a najlahsie, popripade kde nafarmit 5k g na 280% mountasom Arcane+pyro, mage.
dikz
Potom este mozes predavat recepty,na tom sa da tiez dobre zarobit.. ale vsetko sa zaklada na tom ci tam budu ludia co ti kupia recept za 500g+
a na co potrebujes 5K Gold? Ti nestaci len 60% litak
Ja myslis ze hej sak do Tempest Keepu doletis sice pomalsie ale doletis...
Ale ked ho tak chces je este jedna moznost....
V Shadowmoon Valley je Q sice je dost dlhy ale dlho by si aj 5K na mounta zarabal... Ked ho spravis ziskas nadherneho modreho draka 280% zadarmo
Problem je v tom ze potrebujes asi 2 schopnejsi pomocnikov k tomu aby si to urobil...
Inak nic a este ako je vyssie uvedene nado mnou je samozrejme Profesiami... Myslis ze JWC teraz fici a je vo velkej oblube a myslim ze sa to oplatni skillnut ak uz nemas nieco ine...
A teraz pridavam moju otazku...
Hravam na pirate a chcel by som prejst na ofik... PLs nevie kolko by ma to vsetko dokopy stalo + pripocitajte predplatenie acc na nejake 3 mesiace?
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 15:25 )
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 15:27 )
Rad by som ti dal karmu ale zial som 2 puntiky v zapore
Ja to totiz zbieram
Nedal by mi este niekto?
Ale ked ho tak chces je este jedna moznost....
V Shadowmoon Valley je Q sice je dost dlhy ale dlho by si aj 5K na mounta zarabal... Ked ho spravis ziskas nadherneho modreho draka 280% zadarmo
Problem je v tom ze potrebujes asi 2 schopnejsi pomocnikov k tomu aby si to urobil...
Inak nic a este ako je vyssie uvedene nado mnou je samozrejme Profesiami... Myslis ze JWC teraz fici a je vo velkej oblube a myslim ze sa to oplatni skillnut ak uz nemas nieco ine...
A teraz pridavam moju otazku...
Hravam na pirate a chcel by som prejst na ofik... PLs nevie kolko by ma to vsetko dokopy stalo + pripocitajte predplatenie acc na nejake 3 mesiace?
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 15:25 )
Ma absolutnu pravdu. Ked vynde WOTLK ako ked vysiel BC freecko bolo o hovne... Nic neslo nic nefungovalo ako malo a bolo lepsie hrat este stare wow ako BC co bola uplne novinka. Za to ofik tamim to predsa fachci vsetko tak ako ma ked sa nieco pokazi do 1 hodiny je to fixuteSheep napísal:ale co mas dpc z toho ze budes chodit kdesi po freeckach kde je aj tak este len nejaka naburana verzia wotlk a jak prides na ofik po vydani tak to bude uplne ine
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 15:27 )
A este nieco ked uz som pri tom . Mas vlemi dobre nazory vyznas saSheep napísal:myslel som to tak ze po vydani oficialnej to bude uplne ine
no mam tailor+ench, cize zato dake money idu ale zeby som mal na tom zarobit 5000g tak to ne...
btw ten q je len na mounta - ja potrebujem aj riding skill....
daily q su dost o nicom - najme ak vezmem ich casovu narocnost, popripade opravy...
farmit - low lvl dungeony napr ? sam s magom je problem prejst zulfarak uz.
skor som mal na mysli nieco ine - nejaku oblast alebo tak.
btw ten q je len na mounta - ja potrebujem aj riding skill....
daily q su dost o nicom - najme ak vezmem ich casovu narocnost, popripade opravy...
farmit - low lvl dungeony napr ? sam s magom je problem prejst zulfarak uz.
skor som mal na mysli nieco ine - nejaku oblast alebo tak.