Nezabudnuteľný zážitok: "Uspávanie" / omdletie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Gangy napísal:...
gangy ty si to nikdy neskúsil? ked si bol mladší
mladícka sprostosť my sme to tiež robili a smiali sme sa na tom .. mladícka sprostoť..

(tým nechcem povedať že mimKoRn je srostý)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Gangy napísal:Si ozajstny nedospely kreten ak tu ides tieto kraviny obhajovat s tym ze na nich nemozes byt zavisly.

Nikdy nevies ci sa nepridusis moc, ci sa ti neprejavi srdcova vada o ktorej si nevedel, ci sa nezrutis niekam na zem a nejebnes si hlavu o hranu, nevies ci si nesposobis permanentne mozgove poskodenie a to vsetko ides riskovat kvoli tomu aby si si mohol par sekund zabluznit?

Ano, tomu ja vravim demencia.

Duchovny zazitok? Ked som chory mam horucku a prepne mi z toho trocha tak to mam nazvat duchovnym zazitkom a behat v zime holy aby som to uzasne dobrodruzstvo mohol zazit znova? Nie dakujem, to uz radsej fakt dam tych par kilo na travu a pojdem ju na chatu zfajcit. Budem sediet pri ohni s kamaratmi a smiat sa tak ako ty ked ta drhne znamy, s tym rozdielom ze ja nebudem riskovat svoje zdravie a nebudem ostatnym rozpravat ze to bol dolezity duchovny zazitok a dostal som sa tak blizsie k bohu. Proste som sa skuril.

Ty tiez nepodavas bohovi ruku, nevidis buducnost ani ziadne skryte vyznami veci ktore by si v normalnom stave nepochytil, niesi v inej dimenzii a neprezivas nic duchovne. Proste si sa pridusil.

Uvedom si to.
Hmm.. Páči sa mi, ako si sa oprel do toho slova "duchovný" ako tu na mňa hulákaš, akoby som tvrdil, že som sa spojil s bohom... Poprosím o citáciu, kde som sa hral na mnícha z hôr, ktorý robí rituály, aby sa spojil s vyššími silami.

Povedal som, že podávam bohu ruku? Povedal som,ž e vidím budúcnosť? povedal som, že vidím skryté význami? Povedal som, že som v inej dimenzií? Povedal som, že som sa nepridusil? Hmm.... Kde som spomenul že ide o spirituálny či duchovný zážitok? Mám pocit, že som hore spomenul, keď som ešte citoval, že to nie je žiaden spirituálny zážitok.

"Neznášam keď si niekto serie do huby"... :roll:

Dodávam k Tvojej otázke, že či som ochotný riskovať len kvôli takému dristu svoje zdravie: Tak ako vidíš, keď to robím, zrejme som bol ochotný, aj urobiť risk. Žijem, som zdravý a nič sa mi nestalo.

Ak si spájal to "duc-hovno" s tým, čo som napísal v poslednom poste, tak si si ten posledný post nesprávne vysvetlil. Chcel som v ňom naznačiť, že som presvedčený o iných hodnotách a vďaka tomu nemám problém riskovať. Ja som totiž zmierený s čímkoľvek, čo má prísť. Ak sa niečo kedykoľvek stane, viem, že sa to stalo, lebo som tak vykonal a nič s tým neurobím. Všetko sa deje v jednom momente. A ja sa spolieham na to, že ak by sa mi aj niečo stalo, tak je to stále len o tom, že sa mi to stalo v tomto živote a všetko je v jednom cykle, teda nezostanem zmrzačený "večne". A ak by tam bolo tak extrémne riziko, tak to nerobím. Riziko nie je malé, ale vôbec nie je veľké. Robia to stovky ľudí, nepoznám nikoho, komu by sa niečo stalo. Netvrdím, že sa nemôže, ale nestalo sa a ani mne sa nestalo. Nerobím to často, nepokúšam osud, ale pár krát som si to dovolil.

Ale pokojne, ukameňuj ma gangy, keď si presvedčený o svojej dokonalosti a správnosti jedine Tvojho názoru, tak poď, ešte mi nagebzi trochu penetraku na xicht, poprekrúcaj zopár mojich viet a namixuj mi - karmový koktejl, veď všetky deti Ťa tu budú aj tak nasledovať :)
fateless
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fateless »

no..asi pred 4 alebo 5 rokmi este na zakladke sme to skusali, len sme to robili tak ze typek bol v predklone a rychlo dychal.. tak tych 30 sekund asi, potom sa zhlboka nadychol a oprel chrbtom o stenu zatial co mu dalsi tlacil na hrud...
no, boli sme demente deti, seci sme mali tak 13-14, spoluziak si skoro hlavu rozbil bo ked omdlel tak ho nikto nezachytil a on narazil hlavou do lavice...
dalsieho spoluziaka chalani dokopali ked bol v bezvedomi, a dalsieho sme nevedeli prebrat, pri tom nas nacapala ucitelka, jak sme ho fackali a chceli prebrat, nakoniec sa prebral, ale mali sme z toho strasne problemy seci...

fakt je to zabavka pre malych a vobec.. je to uplna blbost fakt sa takto zahravat so zivotom, vobec sa z toho clovek nemusi prebrat...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak ale na následky hlúpe decká nemyslia - je to fun pre nich ako aj pre nás bola
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

mimkorn napísal:Ja som totiž zmierený s čímkoľvek, čo má prísť
ale tvoji blizki s tym nemusia byt zmiereni.

Ja osobne som to neskusal a ani ma to nelaka.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Ja ked som chodil na zakladku a bol som este sprosty tak som neco take vyskusal isly sme zo skoly a pri jednom obchode som sa oprel o stenu a zacal dychat jak o zivot zadrzal som dych a vtom mi zatlacil kamarat na hrud potom si uz len pametam jak lezim na zemi nedycham a kukam do blba vsetko som videl take biele asi neviem uz si dobre nepametam po 20-30 sekundach som sa prebral proste nevnimal som svet len cumel do blba taky divny pocit uz je to davno moc dobre si to nepametam ale nic dobre to urcite nieje uz by som do toho 2 krat nesiel :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Co je dementnejsie, nez ked niekto vie, ze daco je nebezpecne, vie, ze je to zbytocne a napriek tomuto to tak ci tak robi. 4krat pocas chaty, to uz radsej nekomentujem.

Omdlel som velakrat a nie je to nic uzasne, a nie som taky dement, aby som si to sposoboval sam. A bud si isty, ze vyraz dement som tu pouzil vo vyzname, aky pozna a chape kazdy. Na pubertu zval hadky s rodicmi, podrazdenost ci j*baky na ksichte ale nie vlastnu nezodpovednost a hlupost.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Co je dementnejsie, nez ked niekto vie, ze daco je nebezpecne, vie, ze je to zbytocne a napriek tomuto to tak ci tak robi. 4krat pocas chaty, to uz radsej nekomentujem.

Omdlel som velakrat a nie je to nic uzasne, a nie som taky dement, aby som si to sposoboval sam. A bud si isty, ze vyraz dement som tu pouzil vo vyzname, aky pozna a chape kazdy. Na pubertu zval hadky s rodicmi, podrazdenost ci j*baky na ksichte ale nie vlastnu nezodpovednost a hlupost.
Ty si použil výraz dement? Ty si tu vôbec prispieval? Gangy a Vigor je ten istý človek? ... ?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ach, omyl . Dement akoze v prvej casti prvej vety druheho odstavca...

Alebo, ktovie, mozno ja a Gangy sme naozaj ta ista osoba. To "g" v nicku nemoze byt nahoda :wink: .
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

MimKoRn napísal:moja viera je taká, že keď umriem, žiadna prehra, koniec, keď som debil, tak som debil, ale idem ďalej.
Toto trošku nechápem. Máš pocit že keď umrieš, nabehne respawn v tvojom dome a skúšaš ďalej koľko zdržíš?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

MimKoRn napísal:Ale pokojne, ukameňuj ma gangy, keď si presvedčený o svojej dokonalosti a správnosti jedine Tvojho názoru, tak poď, ešte mi nagebzi trochu penetraku na xicht, poprekrúcaj zopár mojich viet a namixuj mi - karmový koktejl, veď všetky deti Ťa tu budú aj tak nasledovať
Ze nieco prekrucam je tvoj nazor a nema zmysel ti to vyvracat. Ja som ti nedal jedinu k- tak naozaj neviem o com rozpravas a ten kto v tomto zdiela moj nazor nemusi byt decko, staci ze nema v hlave nasrate.

Neviem preco si tu z toho robis nejaku osobnu vojnu, uprimne mi je totalne u riti ci ty pre zabavu chcijes z balkona, pchas si tampony do zadku alebo naschval nedychas. Ide mi o to ze si natolko drbnuty, aby si tu o tom zalozil temu este aj s navodmi ako na to. Chod sa dusit kolko chces a kludne si pri tom skap, ved pre teba to bude len dalsia etapa a smrti sa nebojis (to ze si myslis ze tvoja smrt sa tyka len teba je dalsia vec ktora dokazuje tvoju obmedzenost), ale nenavadzaj na to inych ludi tu na fore. Chodi sem X deciek denne a kazde druhe co si to tu od teba precita to bude chciet skusit a ja nepotrebujem vecer vidiet v spravach dalsi revucu matku ako nezrozumitelne mumle "ja nechapem, nechapem preco to robil", ci sa dozvediet ze si tu niekde v okoli decko doma samo rozbilo hlavu, uz sa neprebralo a nikdo nevie ako sa to stalo. Preto si taky tupy, lebo absolutne nerozmyslas ako nad nasledkami toho co robis, ale ani toho co sem pises a je ti to uplne jedno.

A ano, ja a Vigor sme rovnaky clovek, to si odhalil ked si bol minule v druhej dimenzii nie?
triple napísal:gangy ty si to nikdy neskúsil? ked si bol mladší
mladícka sprostosť my sme to tiež robili a smiali sme sa na tom .. mladícka sprostoť..
Nie neskusil, v bezvedomi som stravil dost casu na to aby mi odpadnutie neprislo nicim zaujimave.
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

fizz napísal:A okrem toho, normalne dieta nezacne robit kktiny kvoli tomu, ze o nich citalo na nete.
normalne nie, ale nenormalne hej. Ved ked uz niekto zavrazdi podla hry tak je vsetko mozne.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Toto trošku nechápem. Máš pocit že keď umrieš, nabehne respawn v tvojom dome a skúšaš ďalej koľko zdržíš?
Nie, ale to je na dlhšiu debatu a určite to nie je záležitosť topicu...

Okey gangy, beriem, myslím, že máš pravdu, moja chyba. Nepremýšľal som nad ostatními.
Gangy
Darca
Darca

fizz napísal:Gangy: Snad nechces tvrdit, ze si mame vsetci pred napisanim prispevku rozmysliet, ci je to naozaj vhodne, pretoze co ked sem dojde nejake 12 rocne decko a nahodou urobi nieco podla nasho prispevku.
A okrem toho, normalne dieta nezacne robit kktiny kvoli tomu, ze o nich citalo na nete. Pokial hej, je to jedno, raz by sa o nich dozvedelo inak a skusalo by ich tak ci tak.
Ano, presne to chcem tvrdit. A myslim ze vyrok "normalne dieta nezacne robit kktiny kvoli tomu, ze o nich citalo na nete" vobec nieje na mieste v dobe, ked ludia vrazdia taxikarov a vykradaju obchody lebo to videli v GTA, napodobnuju videa podpalenych a inak tyranych zvierat uverejnenych na internete, a tak dalej...

A normalne dieta to mozno neskusi ani ked to vidi, avsak niekedy mam pocit ze sem chodi viac ty nenormalnych...
MimKoRn napísal:Nie, ale to je na dlhšiu debatu a určite to nie je záležitosť topicu...

Okey gangy, beriem, myslím, že máš pravdu, moja chyba. Nepremýšľal som nad ostatními.
To som naozaj rad.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jezis tu robitevedu ztoho uspavania poznam xmilion ludi co to robili ket som bol krpec tato skusal kazdy ale fakt nepoznam nikoho kto by na to zomrel alebo samu cokolvek stalo.. (sry vlastne hej.. kamaratka namiesto aby spadla dozadu spadla dopredu a skoro si zlomila nos :D )
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy s tebou tazko, vyjadrim ti suhlas, potom ma spi*ujes a oplatis karmu, tak to sme sa uz do dobrych sraciek dostali.

Kedze je toto uz nie je povodny post tak sem este raz napisem ze je to blbost, nic viac nic min.

MimKoRn, dopis tam ze kazdy skusa na vlastnu zodpovednost :D .
Gangy
Darca
Darca

spi*oval som ta za tvoj totalny OT ktory si si nasledne zmazal, je*ol mi minuskovu karmu ze sa nikam nevtieras a tak som ti ju aj oplatil.

Podla mna uplne logicke. Ale taketo modely spravania by si sa asi musel naucit od ludi, chapem ze u NPC je to ine.

//Ja si predsa mozem riesit cokolvek chcem nie? A ak by ten post nebol ot tak by si ho asi nevymazal :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy napísal:spi*oval som ta za tvoj totalny OT ktory si si nasledne zmazal, je*ol mi minuskovu karmu ze sa nikam nevtieras a tak som ti ju aj oplatil.

Podla mna uplne logicke. Ale taketo modely spravania by si sa asi musel naucit od ludi, chapem ze u NPC je to ine.
ale co mas ty riesit ci sa dakde vtieram alebo nie, si tu nato ty alebo modi? ovsem post nebol ziadny OT to len si ho asi nepochopil, a bol mysleny v style ze mas pravdu, bohuzial si sa v tejto teme tak rozbehol ze si este nestihol vydychnut a vtedy som napisal prispevok tak si ho dorazil, ale ta co uz, mvp
a ten prispevok som zmzal preto aby sa vymazal tvoj report

inak od NPC trainera sa ucim len nove schopnosti a kuzla alebo dalsie prikazy, oni ale nic viac neucia
//pis si kde chces a co chces ale riesit take pi*ov***, mal som o tebe inu mienku...

a este k tej karme co som dostal nepodpisanu som nepochopil vobec :lol:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Gangymu vrelo odporúčam prečítať si knižku Netrápte sa pre maličkosti, lebo všetko sú maličkosti a hlavne tie kapitoly, v ktorých sa píše o kritike a najmä o diplomacii. Čiste kamarátska rada. Posunie Ťa to na vyšší level. :P

Mimochodom, keď sme sa ešte bavili o topicu... Jak mindwirm písal. Proste keď nie sú ľudia sprostí, tam je tak minimálna pravdepodobnosť, aby si niekto ublížil.. už sa nechcem brániť, povedal som, že je pravda, čo Gangy hore napísal, ale nedusíme sa minútu, ale len niekoľko sekúnd, čo spôsobuje úplne najklasickejšie a prvotriedne odpadnutie z prudkého vstávania a spol. Tie veci, čo boli písané mi prišlo dosť masaker, že ho tiskali k stene naplno a tak. Ak sa proste zabráni dostatočne rýchlemu dokysličeniu, tak je to len úplne klasické odpadnutie. Dokonca tu nejde ani o bezkyslíkový mozog, pretože dotečenie krvy do mozgu sa nedá zabrániť úplne. Ide len o to, že mozog "nestíha". Má krv, tá tam ide stále, ale krv nie je dostatočne okysličená a nejde dostatočne rýchlo (oproti rýchlosti, ktorá bola umelo vytvorená na začiatku = dychčanie). Jeden môj známy, chudák, nezávidím mu, on odpadáva v jednom kuse, má taký nejaký problém, že mozog musí mať furt veľa kyslíka a keď len kus mešká, tak už je rozčapený na zemi. On je ten, komu tu hrozí asi najväčšie nebezpečenstvo. Dostáva sa z toho veľmi rýchlo (ako pri procese), lenže on keď odpadáva, nie sú tam dvaja ľudia, ktorí pomaly ukladajú telo na zem a pridržia hlavu. Tam to lieta do skríň, stien, hrán stolov, stoličiek... Opakujem, netvrdím, že týmto chcem povedať, že to robte naďalej, len trochu zmierniť slová Gangyho, lebo mám pocit, že všetko čo napísal hovoril ku odstreľovaniu mozgu a nebezpečenstvá tým sprevádzané a nie ku odpadávaniu...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

akoze nic v zlom ale vy sa uz vazne musite nudit toto sme robili v skole ked sme mali 9 rokov ... :roll:
Napísať odpoveď