Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi
-
in your world
Light Star
to, že mi ostatných kamarátov nahradili psi, to som vôbec nepísala. len som napísala, že mám len jednu naj kamarátku. mám dosť kamarátov, aj vďaka psom. samozrejme, že nie je zdravé sa venovať len zvieraťu. len hovorím, že je to dobrý prostriedok na spoznávanie ďalších nových ľudí a máš pri tom pocit, že ťa naozaj na tomto svete má rád.Gangy napísal:Ty si v tvojom prvom prispevku pisala ze mas len jedneho priatela a ostatnych ti nahradili psy. Tym je podlozena moja teoria asociala a myslim ze celkom presvedcivo.
lekoklatik: nemyslím len psíčkarov,ja mám zvláštne plemeno tak sa pri mne každý zastaví a pýtajú sa ma na to. tak spoznám veľa zaujímavých ľudí. myslím, že aj kvôli nim nie som utiahnutá. bavím sa s kopou ľudí.
-
lekoklatik
VIP
Takže sa kamarátiš so psíčkármi? Njn. Spôsobov je množstvo. Lenže čo máme napísať keď nevieme čo chlapca v živote bavilo.in your world napísal:to, že mi ostatných kamarátov nahradili psi, to som vôbec nepísala. len som napísala, že mám len jednu naj kamarátku. mám dosť kamarátov, aj vďaka psom. samozrejme, že nie je zdravé sa venovať len zvieraťu. len hovorím, že je to dobrý prostriedok na spoznávanie ďalších nových ľudí a máš pri tom pocit, že ťa naozaj na tomto svete má rád.
in your world napísal:ja tiež nemám veľa kamarátov,nemám s kým mám ísť večer von,nemám s kým ísť na bike. už mám len jednu kamarátku. mne pomohli psi.
Neznasam ludi co si seru do huby.in your world napísal:to, že mi ostatných kamarátov nahradili psi, to som vôbec nepísala. len som napísala, že mám len jednu naj kamarátku. mám dosť kamarátov, aj vďaka psom.
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
boa nech sa rovno chlapec zastreli,,, fakt by tu niektorym pomohlo keby na chvilu vypli pocitac a isli si na lavicku sadnut do mesta kolko ludi tam je... dokonca viac ako tu online... pani to ste chlapci este nevideli tolko NAOZAJSTNYCH ludi pokope ze... max tak na pokeci
preboha ludia kde to sakra zijeme ked toto daky fagani zacnu pisat... to s tymito deckami fakt geht es bergab akoze ide dolu kopcom...
preboha ludia kde to sakra zijeme ked toto daky fagani zacnu pisat... to s tymito deckami fakt geht es bergab akoze ide dolu kopcom...
zajimave, pozeranie sa na okolo iducich ludi mu fakt prida na sebavedomiJeremy napísal:boa nech sa rovno chlapec zastreli,,, fakt by tu niektorym pomohlo keby na chvilu vypli pocitac a isli si na lavicku sadnut do mesta kolko ludi tam je... dokonca viac ako tu online... pani to ste chlapci este nevideli tolko NAOZAJSTNYCH ludi pokope ze... max tak na pokeci
-
forgottten
Medium Star
-
in your world
Light Star
je to tvoja vec, ale nepochopil si to moc. možno sa dajú moji (naj) kamaráti spočítať na dvoch rukách, ale aj tak nemôžem s nimi tráviť voľný čas. ani jeden nezdiela také záujmy ako ja tak samozrejme nebudem nútiť niekomu moje hoby. každý z nich má iné plány ako ja. jedine cez víkend si s nimi môžem sadnúť. no myslím, že táto téma nie je omneGangy napísal:Neznasam ludi co si seru do huby.
-
Jeremy
Medium Professional
pozri ja kazdy den ked idem z kancelarie na obed si sadnem s notasom v centre na lavicku ak je slnecno teplo zapnem wifi a kukam co robia ludia. keby si vedel kolko srandovnych ludi je vonka tak sa rehoces dva dni co ty ludia stvaraju napr vcera som mal 2hodinovy rozhovor s 4rocnymchlapcom ja v obleku on iba tak a bavili sme sa a to prisiel ku mne sadol si a kukal do pocitaca a jeho mamka sa nanas rehotala ako sme sa bavili ...Sheep napísal:zajimave, pozeranie sa na okolo iducich ludi mu fakt prida na sebavedomi
alebo si iba tak sedim a ked si niekto prisadne tak sa zarozpravam
proste iba sedis divas sa na to aky su ludia uponahlany co stvaraju a bavis sa .. vzdy je to lepsie ako sediet cely den za pc a byt taky debil aby napisal nieco ako v prvom prispevku
Spravne, som uponahlany taktiez a obycajne idem vonku s nejakym cielom, takze videm kde mi treba vyriesim a vraciam sa domov, tym to hasne. Ale ajtak nechapem nacom si sa bavil, sak co ludia chodia sem a tam...normalna vec ne?Jeremy napísal:pozri ja kazdy den ked idem z kancelarie na obed si sadnem s notasom v centre na lavicku ak je slnecno teplo zapnem wifi a kukam co robia ludia. keby si vedel kolko srandovnych ludi je vonka tak sa rehoces dva dni co ty ludia stvaraju napr vcera som mal 2hodinovy rozhovor s 4rocnymchlapcom ja v obleku on iba tak a bavili sme sa a to prisiel ku mne sadol si a kukal do pocitaca a jeho mamka sa nanas rehotala ako sme sa bavili ...
alebo si iba tak sedim a ked si niekto prisadne tak sa zarozpravam
proste iba sedis divas sa na to aky su ludia uponahlany co stvaraju a bavis sa .. vzdy je to lepsie ako sediet cely den za pc a byt taky debil aby napisal nieco ako v prvom prispevku
Sakra sak prestante pisat ko*ot, a hlavne ty, ked mi to napise dakto o kom viem ze fakt za tym kompom vela nesedi tak pochopim ale ty? Ty za tym sedis viac ako ja, si tiez zavisly tak neviem co prave ty uz asi v 3 teme pises ptakoviny. Za dalsie niesi nikto kto moze alebo vie sudit ci je moj zivot ubohy alebo nie.t0m4s3 napísal:A prave preto, ze v tom nic nevidis mas taky biedny zivot ako mas ...
A miesto toho aby si s tym nieco robil, tak drzkujes do ostatnych co z toho nieco maju.