Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

bude to znieť divne.. dofajči sa nájdeš si hned priateľov- no neviem či to budú priatelia ale spoznáš nových ludí..

a vážne: stačí ked pôjdeš von s jedným frendom on má dalších a oni dalších a ak niesi nejaký postrach tak sa s nimi spriatelíš
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Gangy napísal:Ty si v tvojom prvom prispevku pisala ze mas len jedneho priatela a ostatnych ti nahradili psy. Tym je podlozena moja teoria asociala a myslim ze celkom presvedcivo.
to, že mi ostatných kamarátov nahradili psi, to som vôbec nepísala. len som napísala, že mám len jednu naj kamarátku. mám dosť kamarátov, aj vďaka psom. samozrejme, že nie je zdravé sa venovať len zvieraťu. len hovorím, že je to dobrý prostriedok na spoznávanie ďalších nových ľudí a máš pri tom pocit, že ťa naozaj na tomto svete má rád.

lekoklatik: nemyslím len psíčkarov,ja mám zvláštne plemeno tak sa pri mne každý zastaví a pýtajú sa ma na to. tak spoznám veľa zaujímavých ľudí. myslím, že aj kvôli nim nie som utiahnutá. bavím sa s kopou ľudí.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

in your world napísal:to, že mi ostatných kamarátov nahradili psi, to som vôbec nepísala. len som napísala, že mám len jednu naj kamarátku. mám dosť kamarátov, aj vďaka psom. samozrejme, že nie je zdravé sa venovať len zvieraťu. len hovorím, že je to dobrý prostriedok na spoznávanie ďalších nových ľudí a máš pri tom pocit, že ťa naozaj na tomto svete má rád.
Takže sa kamarátiš so psíčkármi? Njn. Spôsobov je množstvo. Lenže čo máme napísať keď nevieme čo chlapca v živote bavilo.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

in your world napísal:ja tiež nemám veľa kamarátov,nemám s kým mám ísť večer von,nemám s kým ísť na bike. už mám len jednu kamarátku. mne pomohli psi.
in your world napísal:to, že mi ostatných kamarátov nahradili psi, to som vôbec nepísala. len som napísala, že mám len jednu naj kamarátku. mám dosť kamarátov, aj vďaka psom.
Neznasam ludi co si seru do huby.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nemas do riti ani spoluziakov? so spolusediacim musis vychadzat aj keby si nechcel ... chodte von
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

boa nech sa rovno chlapec zastreli,,, fakt by tu niektorym pomohlo keby na chvilu vypli pocitac a isli si na lavicku sadnut do mesta kolko ludi tam je... dokonca viac ako tu online... pani to ste chlapci este nevideli tolko NAOZAJSTNYCH ludi pokope ze... max tak na pokeci

preboha ludia kde to sakra zijeme ked toto daky fagani zacnu pisat... to s tymito deckami fakt geht es bergab akoze ide dolu kopcom...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Jeremy napísal:boa nech sa rovno chlapec zastreli,,, fakt by tu niektorym pomohlo keby na chvilu vypli pocitac a isli si na lavicku sadnut do mesta kolko ludi tam je... dokonca viac ako tu online... pani to ste chlapci este nevideli tolko NAOZAJSTNYCH ludi pokope ze... max tak na pokeci

preboha ludia kde to sakra zijeme ked toto daky fagani zacnu pisat... to s tymito deckami fakt geht es bergab akoze ide dolu kopcom...
zajimave, pozeranie sa na okolo iducich ludi mu fakt prida na sebavedomi :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

náhodou je to fáza.. sedieť na lavičke a kukať sa na okoloidúcich ludí.. skús vieš koľko pekných žien uvidíš
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Gangy napísal:Neznasam ludi co si seru do huby.
Asociácia. Myslím, že preháňaš. Záleží od toho, v ktorej vete bolo aké merítko na slovo veľa... ani ja to nemusím, ale žeby som niekoho kvôli tomu neznášal...

Vyjadril si sa zakladateľ vôbec, od kedy sa tu rozvíjajú odpovede?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Nemam vela / mam dost / len jednu, sú úplne odlišné merítka :wink:
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Gangy napísal:Neznasam ludi co si seru do huby.
je to tvoja vec, ale nepochopil si to moc. možno sa dajú moji (naj) kamaráti spočítať na dvoch rukách, ale aj tak nemôžem s nimi tráviť voľný čas. ani jeden nezdiela také záujmy ako ja tak samozrejme nebudem nútiť niekomu moje hoby. každý z nich má iné plány ako ja. jedine cez víkend si s nimi môžem sadnúť. no myslím, že táto téma nie je omne
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ukonči to šialenstvo...

(obrázok otvor v novom okne)
Prílohy
dog.gif
(1.48 MiB) 250 stiahnutí
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Sheep napísal:zajimave, pozeranie sa na okolo iducich ludi mu fakt prida na sebavedomi :roll:
pozri ja kazdy den ked idem z kancelarie na obed si sadnem s notasom v centre na lavicku ak je slnecno teplo zapnem wifi a kukam co robia ludia. keby si vedel kolko srandovnych ludi je vonka tak sa rehoces dva dni co ty ludia stvaraju napr vcera som mal 2hodinovy rozhovor s 4rocnymchlapcom ja v obleku on iba tak a bavili sme sa a to prisiel ku mne sadol si a kukal do pocitaca a jeho mamka sa nanas rehotala ako sme sa bavili ...

alebo si iba tak sedim a ked si niekto prisadne tak sa zarozpravam

proste iba sedis divas sa na to aky su ludia uponahlany co stvaraju a bavis sa .. vzdy je to lepsie ako sediet cely den za pc a byt taky debil aby napisal nieco ako v prvom prispevku
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

inak v tomto musim s Jeremym uplne suhlasit. Niekedy aj ked clovek ide sam cez mesto, alebo proste len niekde sedi sa mu mzoe prihodit viac veci ako by siel na planovanu party s kamosmi. Odskusane mnohokrat.
Sheep
Addict
Addict

Jeremy napísal:pozri ja kazdy den ked idem z kancelarie na obed si sadnem s notasom v centre na lavicku ak je slnecno teplo zapnem wifi a kukam co robia ludia. keby si vedel kolko srandovnych ludi je vonka tak sa rehoces dva dni co ty ludia stvaraju napr vcera som mal 2hodinovy rozhovor s 4rocnymchlapcom ja v obleku on iba tak a bavili sme sa a to prisiel ku mne sadol si a kukal do pocitaca a jeho mamka sa nanas rehotala ako sme sa bavili ...

alebo si iba tak sedim a ked si niekto prisadne tak sa zarozpravam

proste iba sedis divas sa na to aky su ludia uponahlany co stvaraju a bavis sa .. vzdy je to lepsie ako sediet cely den za pc a byt taky debil aby napisal nieco ako v prvom prispevku
Spravne, som uponahlany taktiez a obycajne idem vonku s nejakym cielom, takze videm kde mi treba vyriesim a vraciam sa domov, tym to hasne. Ale ajtak nechapem nacom si sa bavil, sak co ludia chodia sem a tam...normalna vec ne?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A prave preto, ze v tom nic nevidis mas taky biedny zivot ako mas ...
A miesto toho aby si s tym nieco robil, tak drzkujes do ostatnych co z toho nieco maju.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:...
toto si sem davat nemusel ... :(
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:A prave preto, ze v tom nic nevidis mas taky biedny zivot ako mas ...
A miesto toho aby si s tym nieco robil, tak drzkujes do ostatnych co z toho nieco maju.
Sakra sak prestante pisat ko*ot, a hlavne ty, ked mi to napise dakto o kom viem ze fakt za tym kompom vela nesedi tak pochopim ale ty? Ty za tym sedis viac ako ja, si tiez zavisly tak neviem co prave ty uz asi v 3 teme pises ptakoviny. Za dalsie niesi nikto kto moze alebo vie sudit ci je moj zivot ubohy alebo nie. :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Za dalsie niesi nikto kto moze alebo vie sudit ci je moj zivot ubohy alebo nie. :roll:
sheep nechcem ho brániť ale ak si dobre pamatám to si povedal sám ty .. dokonca si tu o mal topic že?
Napísať odpoveď