PS: ked zapojim mobil na repraky hraju normalne !
Repro 2.1 - nejde dobre zvuk
-
D34Dlife
Star
- Kontaktovať používateľa:
Repro 2.1 - nejde dobre zvuk
Vzdy mi idu iba 2 repraky a jeden nejde. Ked mam normalne zapojene kable na repraku tak hraju iba predne a sabufer nejde a ked vymenim dake kable tak zase hra sabufer a jeden reprak ale nikdy nehraju spolu. Esta vcera isli dobre
. Pls help
-
D34Dlife
Star
skusil som vymenit kabel z repra v zadu vo zvukovej ... mal som to v zelenej dierke a ked som to dal do modrej tak to hralo normalne ... hudba hrala dobre ale napr. na youtube nebolo pocut zvuk tak som do zelenej dierky zapojil sluchadal a isiel zvuk zo sluchadiel (youtube) a pesnicka isla aj z repra aj zo sluchadiel ... chcem sa spytat ze naco je potom ta modra dierka ? iba na hudbu ? a este ze ci sa neda nastavit vo winampe aby mi isiel zvuk iba z repra a nie aj zo sluchadiel kebyze sa to dako dalo tak by to bolo super
-
D34Dlife
Star
skusil som to vymenit vsade tak ako ma ( na repraku aj na zvukovej ) a daco som ponastavoval a uz to ide normalne
ale dik za rady K+
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 16:58 )
a este pls da sa dako napojit ku reprakom este jeden ? bo mam taky velky reprak a hra super no a chcel by som si ho zapojit do mojich 2,1 tak ze ci sa to dako da Dik
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 16:58 )
a este pls da sa dako napojit ku reprakom este jeden ? bo mam taky velky reprak a hra super no a chcel by som si ho zapojit do mojich 2,1 tak ze ci sa to dako da Dik
-
DjBass
Darca
dalo by sa ti to napojit ako pravy kanal, lavy kanal alebo subwoofer... ked ne nejaky kanal tak rozrezes kabel ku satelitu a pripojis nanho este ten reprak.. ale ten satelit nebude hrat tak hlasno, ako by mal.. ked by si to chcel ako subwoofer tak by si musel tie repraky rozobrat a pripojit to na kabel.. ked si hovoril ze ti ide zvuk aj z modrej dierky tak by som si zohnal nejaky zosilovac a napojil to tam 
Re: Repro 2.1 - nejde dobre zvuk
mam presne ten isty problem ako si mal ty ako si to vyriesil? skusal som nastavenia v zvukovke ale nemam tam 2+1 nastavenie len stero a 5+1 a viac a na strero to mam terza a jeden satelit nehra