Repro 2.1 - nejde dobre zvuk

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
D34Dlife
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Repro 2.1 - nejde dobre zvuk

Príspevok od používateľa D34Dlife »

Vzdy mi idu iba 2 repraky a jeden nejde. Ked mam normalne zapojene kable na repraku tak hraju iba predne a sabufer nejde a ked vymenim dake kable tak zase hra sabufer a jeden reprak ale nikdy nehraju spolu. Esta vcera isli dobre :( . Pls help

PS: ked zapojim mobil na repraky hraju normalne !
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

sry ale napisal si to ako dmnt.. skus viac popisat ako to mas zapojene...
ked vymenim dake kable
ake kable?...ake mas repro?
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tu je foto tych kablov ... su na sabufery z boku a su od prednych reprakov

znacka reprakov je TEAC XT-2
Prílohy
repro
repro
kable
kable
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ked vravis ze ti to ide cez mobil dobre tak chybu by som hladal niekde v PC.. ked mi odisla zvukovka tak mi hral len jeden kanal.. skusil by som nieco ponastavovat ohladom zvukovky, dobre dotlacit konektor... popripade vyskusat inu zvukovku ak to je mozne
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

skusil som vymenit kabel z repra v zadu vo zvukovej ... mal som to v zelenej dierke a ked som to dal do modrej tak to hralo normalne ... hudba hrala dobre ale napr. na youtube nebolo pocut zvuk tak som do zelenej dierky zapojil sluchadal a isiel zvuk zo sluchadiel (youtube) a pesnicka isla aj z repra aj zo sluchadiel ... chcem sa spytat ze naco je potom ta modra dierka ? iba na hudbu ? a este ze ci sa neda nastavit vo winampe aby mi isiel zvuk iba z repra a nie aj zo sluchadiel kebyze sa to dako dalo tak by to bolo super
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ta modra dierka je "Line In" cize vstup zvukovych zariadeni ale da sa to prepnut na priestorovy zvuk, cize bude fungovat ako vystup na zadne repro skus ist do nastaveni zvukovky a daj si to len na 2.0 (2.1) a zapoj repraky ze ako ti to pojde :)
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

skusil som to vymenit vsade tak ako ma ( na repraku aj na zvukovej ) a daco som ponastavoval a uz to ide normalne :) ale dik za rady K+

//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 16:58 )
a este pls da sa dako napojit ku reprakom este jeden ? bo mam taky velky reprak a hra super no a chcel by som si ho zapojit do mojich 2,1 tak ze ci sa to dako da Dik
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dalo by sa ti to napojit ako pravy kanal, lavy kanal alebo subwoofer... ked ne nejaky kanal tak rozrezes kabel ku satelitu a pripojis nanho este ten reprak.. ale ten satelit nebude hrat tak hlasno, ako by mal.. ked by si to chcel ako subwoofer tak by si musel tie repraky rozobrat a pripojit to na kabel.. ked si hovoril ze ti ide zvuk aj z modrej dierky tak by som si zohnal nejaky zosilovac a napojil to tam :P
nigaa
Novice
Novice

Re: Repro 2.1 - nejde dobre zvuk

Príspevok od používateľa nigaa »

mam presne ten isty problem ako si mal ty ako si to vyriesil? skusal som nastavenia v zvukovke ale nemam tam 2+1 nastavenie len stero a 5+1 a viac a na strero to mam terza a jeden satelit nehra
Napísať odpoveď