Mozilla Firefox 3.0.1
Mozilla Firefox 3.0.1
Mam mensi problem s Firefoxom.
Lista do ktorej sa zadáva adresa ma byt vo Firefoxe 3 zaoblena. Ja som si instaloval aj rozne alphy grandparadisa a teraz vo verzii 3.0.1 ju mam hranatu. Nejde mi len o vzhlad listy ale mozem tam mat aj nejake ine funkcie zostate z 2. Uz niekolkokrat som ho preinstaloval (aj vycystil registre, aj restartoval) a ked som ho znovu nainstaloval zasa bola lista hranata.
Pozn.: Pozri prilohu
Chcem sa opytat ci by mi niekto nevedel poradit jak to mam vyriesit. (Pri odinstalovani som dal aj vymazat sukromne udaje a po odinstalovani som kompletne vycistil registre, povymazával vsetky Tempy a nepomohlo.)
Lista do ktorej sa zadáva adresa ma byt vo Firefoxe 3 zaoblena. Ja som si instaloval aj rozne alphy grandparadisa a teraz vo verzii 3.0.1 ju mam hranatu. Nejde mi len o vzhlad listy ale mozem tam mat aj nejake ine funkcie zostate z 2. Uz niekolkokrat som ho preinstaloval (aj vycystil registre, aj restartoval) a ked som ho znovu nainstaloval zasa bola lista hranata.
Pozn.: Pozri prilohu
Chcem sa opytat ci by mi niekto nevedel poradit jak to mam vyriesit. (Pri odinstalovani som dal aj vymazat sukromne udaje a po odinstalovani som kompletne vycistil registre, povymazával vsetky Tempy a nepomohlo.)
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nemáš nainštalovanú nejakú tému? Spúšťa sa ti naozaj FF 3.0.1?Timothy napísal:...
Tlačidlá majú nový tvar v téme pre Windows (a Mac OS X). V Linuxe sa vzhľad prispôsobuje použitej téme v grafickom prostredí. Ak chceš takú tému, ako je pre Windows, budeš si ju musieť doinštalovať.existpierre napísal:...
-
existpierre
Medium Star
-
Šu-Do
Redeemer
zmaz si zlozku Mozilla v priecinku C:\Documents and Settings\Su-Do\Application Data
zaroven s tym zmazanim sa ti zmazu vsetky nastavenia, rozsirenia, temy, historia, cookies.. proste vsetko...
budes mat default FF.. teda mozes si tu zlozku zalozit niekde ak by si chcel mozes ju potom nahodit naspät a bude vsetko ako bolo
zaroven s tym zmazanim sa ti zmazu vsetky nastavenia, rozsirenia, temy, historia, cookies.. proste vsetko...
naozaj neviem preco to niekomu ide a niekomu nie ale viem to ze mne to urcite nejde a teraz pisem z roboty a tu to ide uplne normalne. podla mna to moze byt aj tym ze som si to pokazil tymi alphami a betami granparadisa... fakt neviem co s tym ale asi sa nato vykaslem a pockam na 3.1 ale dik za rady Su-Do...
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2008, 15:23 )
Uz som to vyriesil... problem bol v tom ze som mal vistovu temu na XP...
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2008, 15:23 )
Uz som to vyriesil... problem bol v tom ze som mal vistovu temu na XP...