Mozilla Firefox 3.0.1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Timothy
Amateur
Amateur

Mozilla Firefox 3.0.1

Príspevok od používateľa Timothy »

Mam mensi problem s Firefoxom.

Lista do ktorej sa zadáva adresa ma byt vo Firefoxe 3 zaoblena. Ja som si instaloval aj rozne alphy grandparadisa a teraz vo verzii 3.0.1 ju mam hranatu. Nejde mi len o vzhlad listy ale mozem tam mat aj nejake ine funkcie zostate z 2. Uz niekolkokrat som ho preinstaloval (aj vycystil registre, aj restartoval) a ked som ho znovu nainstaloval zasa bola lista hranata.

Pozn.: Pozri prilohu

Chcem sa opytat ci by mi niekto nevedel poradit jak to mam vyriesit. (Pri odinstalovani som dal aj vymazat sukromne udaje a po odinstalovani som kompletne vycistil registre, povymazával vsetky Tempy a nepomohlo.)
Prílohy
Firefox lista
Firefox lista
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

to akoze kvoli tomu ze mas hranate boky tej danej listy tu robis rozruch? :D vsak ja ani nevnimam na mozille tvary ..aby som kvoli tomu nieco robil tak to by som mal asi moc vela casu..stiahni inu temu a mas po probleme :) mozno 3.0.1ka dostala novy vzhlad..
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Aj tak je to cele divne, Chvalili sa tlacidlami, ktore maju novy tvar, aj tymto, no na ubuntu to mam stale to iste. Ale ako napisal Soviet, nezalezi imo na tom, hlavne je ze trojka je ovela rychlejsia a ma par skvelych ficuriek
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Timothy napísal:...
Nemáš nainštalovanú nejakú tému? Spúšťa sa ti naozaj FF 3.0.1?
existpierre napísal:...
Tlačidlá majú nový tvar v téme pre Windows (a Mac OS X). V Linuxe sa vzhľad prispôsobuje použitej téme v grafickom prostredí. Ak chceš takú tému, ako je pre Windows, budeš si ju musieť doinštalovať.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Sice ikonky mam asi ine, ale tlacidlo sa menit nemalo :) ale mam defaultnu temu pre ubuntu, ale ako vravim, mne to nevadi, zit s tym mozem.
Timothy
Amateur
Amateur

No sak ja som napisal ze mna vzhlad netrapi az tak jak nejake funkcie a rychlost, ale ked mi ostal vzhlad z dvojky a ma byt zaoblena lista tak to je divne nie? A nemam ziadne temy ani ziadne vylepsenia. Mam Mozillu Firefox stiahnutu z mozilla stranky.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Aký OS máš? Naozaj si skontroloval, či sa ti spúšťa FF3?
Timothy
Amateur
Amateur

mam windows XP SP2 a fakt je to mozilla este som aj skontroloval o programe a je tam 3.0.1 a skontroloval som aj novsiu verziu nic...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zmaz si zlozku Mozilla v priecinku C:\Documents and Settings\Su-Do\Application Data
zaroven s tym zmazanim sa ti zmazu vsetky nastavenia, rozsirenia, temy, historia, cookies.. proste vsetko... :wink: budes mat default FF.. teda mozes si tu zlozku zalozit niekde ak by si chcel mozes ju potom nahodit naspät a bude vsetko ako bolo
Timothy
Amateur
Amateur

no prave ja mam ten problem ze ja som vsetko take povymazaval aj tempy aj aplication data aj prefetch aj z program files mozillu a aj registre som od nej komplet vycistil a nepomohlo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nwm no.. ale ja to mam take iste ako ty a tiez mam najnovsi FF
Prílohy
Schránka01.jpg
Timothy
Amateur
Amateur

naozaj neviem preco to niekomu ide a niekomu nie ale viem to ze mne to urcite nejde a teraz pisem z roboty a tu to ide uplne normalne. podla mna to moze byt aj tym ze som si to pokazil tymi alphami a betami granparadisa... fakt neviem co s tym ale asi sa nato vykaslem a pockam na 3.1 ale dik za rady Su-Do...

//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2008, 15:23 )
Uz som to vyriesil... problem bol v tom ze som mal vistovu temu na XP...
Napísať odpoveď