problem so zobrazovanim
-
jacko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
problem so zobrazovanim
cavte mam taky problem zatial som to zistil iba na firefoxe a menej badatelne je to na IE ze ako nahle posuniem kolieskom dole strankou tak mi zacne stranku posekavat neposunie mi ju plnyule a neviem cim to je sposobene, dalsie co sa mi nevidi ze pisem spravu na qipe niekomu a mam slovo uz vytukane na klaveske ale do qipu to zapisuje s oneskorenim ako keby lag alebo daco take nechapem cim to je a ako sa to da odstranit, pomozte ak viete, dik...
-
jacko
Medium Expert
ja tiez nemam neviem aky procak ale mam zapnuty qip a winamp a robi mi to takze ma to jemne sere lebo kolko ramok a ake zatazenie na procesor je ked mas zapnute qip+winamp? = minimalerik_tt napísal:to s tym qipom robieva aj mne a davam to za vinu mojmu procak (AM2 3400) a mam vzdy vela spustenych procesov takze najskor to bude tym a k tej druhej veci ti neviem radu
-
jacko
Medium Expert
skusil som to resp som to zaskrkol nemal som to a ide mi to dobre, takze diki moc za pomoc dal by som ti K ale mam akurat velkeho chu*a takze ti nedam sorry, ale dik anywayrobbiee napísal:No vo Firefoxe mas mozno zapnuty Smooth scrolling, a ten mozno 'neutiahne' tvoj komp...
Skus nastavit v Tools > Options > Advanced > General a tam odskrtni funkciu Smooth scrolling...
-
forgottten
Medium Star
že skáče myška? Tak mne to robila po dlhšom čase jedna a potom druhá tiež po dlhšom čase, ale nebola to záležitosť prehliadača, ale môjho kolieska. Lebo to robil aj pri UT pri prehadzovani zbrani a všetkom možnom kde sa scroll užíval. Pokazené koliesko. Neviem si predstaviť, aby bol chodenie raz hore raz dolu softwerová záležitosť... Ibažeby ten smooth scrolling videl, že scrolluješ dolu a raz za čas Ti ide hore, tak ho odignoruje to hore a podľa toho, čo je väčšinové podľa toho scrolluje. Upovedomte ma, keď drístam..