problem so zobrazovanim

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem so zobrazovanim

Príspevok od používateľa jacko »

cavte mam taky problem zatial som to zistil iba na firefoxe a menej badatelne je to na IE ze ako nahle posuniem kolieskom dole strankou tak mi zacne stranku posekavat neposunie mi ju plnyule a neviem cim to je sposobene, dalsie co sa mi nevidi ze pisem spravu na qipe niekomu a mam slovo uz vytukane na klaveske ale do qipu to zapisuje s oneskorenim ako keby lag alebo daco take nechapem cim to je a ako sa to da odstranit, pomozte ak viete, dik...
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

to s tym qipom robieva aj mne a davam to za vinu mojmu procak (AM2 3400) a mam vzdy vela spustenych procesov takze najskor to bude tym a k tej druhej veci ti neviem radu
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

erik_tt napísal:to s tym qipom robieva aj mne a davam to za vinu mojmu procak (AM2 3400) a mam vzdy vela spustenych procesov takze najskor to bude tym a k tej druhej veci ti neviem radu
ja tiez nemam neviem aky procak ale mam zapnuty qip a winamp a robi mi to takze ma to jemne sere lebo kolko ramok a ake zatazenie na procesor je ked mas zapnute qip+winamp? = minimal
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

No vo Firefoxe mas mozno zapnuty Smooth scrolling, a ten mozno 'neutiahne' tvoj komp...

Skus nastavit v Tools > Options > Advanced > General a tam odskrtni funkciu Smooth scrolling...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

na vine je CPU
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

robbiee napísal:No vo Firefoxe mas mozno zapnuty Smooth scrolling, a ten mozno 'neutiahne' tvoj komp...

Skus nastavit v Tools > Options > Advanced > General a tam odskrtni funkciu Smooth scrolling...
skusil som to resp som to zaskrkol nemal som to a ide mi to dobre, takze diki moc za pomoc dal by som ti K ale mam akurat velkeho chu*a takze ti nedam sorry, ale dik anyway
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

že skáče myška? Tak mne to robila po dlhšom čase jedna a potom druhá tiež po dlhšom čase, ale nebola to záležitosť prehliadača, ale môjho kolieska. Lebo to robil aj pri UT pri prehadzovani zbrani a všetkom možnom kde sa scroll užíval. Pokazené koliesko. Neviem si predstaviť, aby bol chodenie raz hore raz dolu softwerová záležitosť... Ibažeby ten smooth scrolling videl, že scrolluješ dolu a raz za čas Ti ide hore, tak ho odignoruje to hore a podľa toho, čo je väčšinové podľa toho scrolluje. Upovedomte ma, keď drístam..
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no ako na mozile mi to ide stale na hovno ale stiahol som operu a ked idem cez nu tak ide plynule takze asi treba porehodit mozilu a will see
Napísať odpoveď