co vsetko si pred tym druhym dovolim = vazny vztah?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tomPD
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Hovorim sa ze ak si pred svojim partnerom mozem bez problemov "prdnut" alebo "grgnut" jedna sa uz o vazny vztah. Co si o tom mysliet, dokazete take nieco pred svojim parnerom, ako ste dlho spolu.
Mozno divna tema, ale podnietil ma k tomu triple tymto prispevkom: http://www.hojko.com/post943939.html#943939
R_A_S_T_O.
Novice
Novice

Príspevok od používateľa R_A_S_T_O. »

no fakt divna tema no podla mna je to trochu nechutne no ked ta ma rada tak ti povie nerob to alebo sa zatvari znechutene podla mna je to riadna blbost ja by som to pred peknou zenou nikdy nezrobil 8)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

No v skutku zaujímavá téma.. :D Tak, keď sa nad tým zamyslím, skutočne je to asi tak.. :) Pred tým, teda keď sme spoli boli krátko, tak som si to nedovolil.. A raz za čas, keď nikto nie je na ulici a ideme len tak a jeden začne grgať, tak grgáme obaja.. :D a robíme si jeden z druhého srandu.. Proste to patrí k životu, tak čo sa budeme tváriť. Keby náhodou, sme spolu rok a pol.. :) :wink: :lol:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

hmm fakt zaujimava tema :D tak ja neviem ci by to bolo normalne :D pred kamaratmi je to pohode, ale aj to iba pred chalanmi.. mozno keby som sa s mojou babou len tak haluzil, ze sutaz kto viac prdne alebo grgne a bude to sranda, ale inak len tak z nicoho nic ked pri nej sedim a vychutnavame si romantiku tak isto by som si to nedovolil :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

heh mi mame grgaciu stupnicu 1-10 , najlepsie som od nej dostal 7
ona je uplny amater najviac slaba 5 ka.. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak na prvom rande by to bolo asi trochu divne. Po dlhsom case je to uz normalne, ved to patri k zivotu. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

skus neprdiet a negrgat a prasknes... baba je tiez clovek - musi to pochopit omg... kazdopadne ani ja som sa zozaciatku tymto verejne neprezentoval a po case to uz bolo normalne...
Melisko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Melisko »

jasne neboj, staci sa zatvarit ze si to nebol ty a ona ta nezbada
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jasné že si to nedovlím na prvém rande.. skôr na tom 244-tom

ked som bol malý tak môj nebohý starký mi dal jednu múdrost ked som si prdol v spoločnosti.... povedal: "tomy ked si už grgneš alebo prdneš pred dievčaťom tak už je svadba istá"
tým vlastne vysvetlil, že sa to nerobí a je to fakt zatial som nemal ani jeden taký vážny vzťah aby som si to pri dievčati dovolil (nechcem si ju vziať)- medzi známymi do pohody dokonca im aj poviem heh prdol som si..
ked som ako malý videl ako si fotrík pustil pri mamči tak som pochopil že na to aby to človek robil treba trochu viac ako sa len poznať.. neviem už som sa zmotal tak dúfam že ste ma pochopili
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

ja myslim ze je to normalne napr ja osobne serem ako lion jasne ze ju nato najprv upozornim nech sa nato psychicky pripravi :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nezmyselná téma. Autor témy, zamysli sa nad tým čo si napísal do svojho prvého príspevku. Nezhadzuj dobrovoľne svoju dôstojnosť, keď nemusíš.
Zamknuté