co vsetko si pred tym druhym dovolim = vazny vztah?
Hovorim sa ze ak si pred svojim partnerom mozem bez problemov "prdnut" alebo "grgnut" jedna sa uz o vazny vztah. Co si o tom mysliet, dokazete take nieco pred svojim parnerom, ako ste dlho spolu.
Mozno divna tema, ale podnietil ma k tomu triple tymto prispevkom: http://www.hojko.com/post943939.html#943939
Mozno divna tema, ale podnietil ma k tomu triple tymto prispevkom: http://www.hojko.com/post943939.html#943939
-
R_A_S_T_O.
Novice
no fakt divna tema no podla mna je to trochu nechutne no ked ta ma rada tak ti povie nerob to alebo sa zatvari znechutene podla mna je to riadna blbost ja by som to pred peknou zenou nikdy nezrobil 
-
Začiatok Konca
Professional
No v skutku zaujímavá téma..
Tak, keď sa nad tým zamyslím, skutočne je to asi tak..
Pred tým, teda keď sme spoli boli krátko, tak som si to nedovolil.. A raz za čas, keď nikto nie je na ulici a ideme len tak a jeden začne grgať, tak grgáme obaja..
a robíme si jeden z druhého srandu.. Proste to patrí k životu, tak čo sa budeme tváriť. Keby náhodou, sme spolu rok a pol..

hmm fakt zaujimava tema
tak ja neviem ci by to bolo normalne
pred kamaratmi je to pohode, ale aj to iba pred chalanmi.. mozno keby som sa s mojou babou len tak haluzil, ze sutaz kto viac prdne alebo grgne a bude to sranda, ale inak len tak z nicoho nic ked pri nej sedim a vychutnavame si romantiku tak isto by som si to nedovolil 
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jasné že si to nedovlím na prvém rande.. skôr na tom 244-tom
ked som bol malý tak môj nebohý starký mi dal jednu múdrost ked som si prdol v spoločnosti.... povedal: "tomy ked si už grgneš alebo prdneš pred dievčaťom tak už je svadba istá"
tým vlastne vysvetlil, že sa to nerobí a je to fakt zatial som nemal ani jeden taký vážny vzťah aby som si to pri dievčati dovolil (nechcem si ju vziať)- medzi známymi do pohody dokonca im aj poviem heh prdol som si..
ked som ako malý videl ako si fotrík pustil pri mamči tak som pochopil že na to aby to človek robil treba trochu viac ako sa len poznať.. neviem už som sa zmotal tak dúfam že ste ma pochopili
ked som bol malý tak môj nebohý starký mi dal jednu múdrost ked som si prdol v spoločnosti.... povedal: "tomy ked si už grgneš alebo prdneš pred dievčaťom tak už je svadba istá"
tým vlastne vysvetlil, že sa to nerobí a je to fakt zatial som nemal ani jeden taký vážny vzťah aby som si to pri dievčati dovolil (nechcem si ju vziať)- medzi známymi do pohody dokonca im aj poviem heh prdol som si..
ked som ako malý videl ako si fotrík pustil pri mamči tak som pochopil že na to aby to človek robil treba trochu viac ako sa len poznať.. neviem už som sa zmotal tak dúfam že ste ma pochopili