FIFA 09
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Předpokládaná hardwarová náročnost !josti223 napísal:Ake su hw naroky....
Hardwarová náročnost je jeden z hlavních problémů nových, skvěle graficky vytvořených her. V našem případě to ještě tak není, ale tento ročník fify bude podle světových odborníků zřejmě tím přelomovým rokem s náročností hardwaru. Je možné že borci z vytvářecího studia ve Vancouveru dají do hry prvky Direct10. V mém případě bych byl rád, kdyby fifa 09 měla prvky DX10 a grafiku asi tak jak Crysis. Ve vašem případě by jste asi chtěli DX9 ale doba se mění a tak je možné, že to bude právě DX10. Jestliže fifa 09 má být podle hlavního producenta virtuální fotbal plný emocí tak budou muset chlapi ze studia zabrat! Konečné hodnocení je že budoucí hardware by jste si měli pěkně nadupat protože budoucí a některé i přítomné hry budou chtít opravdu slušnou obsluhu aby jste si mohli třeba i na celý den zapařit (s přestávkami).
PŘEDPOKLÁDANÉ HARDWAROVÉ NÁROKY:
1024MB RAM
256MB grafická karta
3,4 GHZ procesor
DVD ROM optická mechanika
DX10?DX9,Windows XP
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 14:17 )
FIFA 09 - Hlavné funkcie (PC)
* Detailná, autentická hrateľnosť - Hráči si budú môcť vychutnať roky tvrdej práce pri zlepšení a inováci hrateľnosti zo strany vývojárov. Detaily ako rýchle rozohrávanie priamych kopov, vynovené animácie kolízií či lepšie pokrývanie Vás obohatia o plnohodnotný futbalový zážitok.
* Vysoká vizuálna kvalita - FIFA 09 Vám prinesie na žiadosť PC hráčov po celom svete skok v kvalite. Najnovší Pixel Shader a kvalita hi-spec grafických kariet vytvoria nádhernú hru.
* Špecifické PC ovládanie - Upraviteľné ovládanie pomocou myše a klávesnice vytvára špecifické ovládanie, ktoré nemá v histórii počítačových športových hier žiadnu obdobu. Určte presne kam chcete loptu poslať kliknutím tlačidla na myši.
* PC Online zážitky - Do menu bol zaradený jedinečný a plne upraviteľný widget. Vy si sami určíte čo dostanete priamo cez hru: či už online renkingy Interaktívných líg alebo správy z reálneho futbalu.
* Pro Skill pohyby - Pomocou Vašej myši budete vo FIFE 09 môcť spraviť jeden z 32 skill pohybov
* EA SPORTS™ Interactive Ligy - Reprezentujte Váš klub online v Barclays Premier League, Bundeslige, Serii A, Orange Ligue 1 a mexickej 1. divízii. Hraj proti svojim rivalom ešte častejšie vďaka novej možnosti Match-up!
* Manager Mode - Ako manažér budete môcť vo FIFE 09 hrať predsezózne prípravaky a vytvor vlastné rozostavenie vhodné pre svoj klub.
* Tournament Mode - Hraj 61 turnajov, vrátane 41 licencovaných alebo si vytvor svoj vlastný.
* Challenge Mode - Prijmi výzvu prehrávajúceho tímu a splň úlohu, ktorú ti klub dá. Ak splníš úlohy tak sa teš na odmenu v podobe odomknutých vecí.
* Kompletná autentickosť - Vo FIFA 09 nájdeš viac ako 500 tímov a 30 líg s kompletnými licenciami vrátane reálnych dresov a znakov.
No tak mame sa naco tesit
Grafika FIFA 09 a Pro Evolution Soccer 2009
Sice jej nemůžete brát příliš vážně, ale fanoušky vyrobené srovnání z dosud vydaných "screenshotů" je prozatím jediným dostupným měřítkem grafické vyspělosti obou chystaných fotbalů. Pořád ale jde jen o oficiální materiály z bůhvíjaké verze hry, takže než o reálné grafice hry vypovídají spíš o tom, který výrobce dovede šikovněji vyumělkovat oficiální screenshoty.
FIFA 09 vyjde v říjnu pro PC (opět old-gen-verze), PS3, Xbox360 a Wii - více v dřívějším zpravodajství. - Dátum vydania: 14. Október 2008
Pro Evolution Soccer 2009 vyjde v říjnu pro PC, PS3, Xbox360, Wii a PS2 - více v posledních článcích. - Dátum vydania: Október 2008
digs nerozumiem tomu ,preco mi to seka ,ked dam na plne dataily a pes8 v pohode.
no ale vidim ze graficky sa to polespilo ,lubia sa mi aj pohyby hracov a tvare.
hratelnost moc nemozem hodnotit lebo to laguje jak uje*ane.ale zatial vidim pokrok,no ked niak nevyriesim to sekanie tak to hrat nebudem,nechapem aj fifa 07 co malo tragicku grafiku tiez sekala.
no ale vidim ze graficky sa to polespilo ,lubia sa mi aj pohyby hracov a tvare.
hratelnost moc nemozem hodnotit lebo to laguje jak uje*ane.ale zatial vidim pokrok,no ked niak nevyriesim to sekanie tak to hrat nebudem,nechapem aj fifa 07 co malo tragicku grafiku tiez sekala.
Cez čo sťahuješ? Klasický downloader čo je v prehliadači? Ak áno, tak skús stiahnuť FlashGet a cez to sťahovať. Ja cez to sťahujem stále a ešte sa mi ani raz nestalo aby sa download zastavil (prednedávnom som sťahoval 4,2 GB link a úplne v pohode).hatamrc napísal:asi som jediny komu nejde stiahnut to demo ,dam download a zakazdym po case prestane tahat a ukaze ze hotovo a stiahnute je napr 200mega