FIFA 09

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

aj tak to bude to iste ,hlavne na PC
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pauli: PS2 nikdy nestarne :D
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

hatamrc napísal:aj tak to bude to iste ,hlavne na PC
Už sa trochu opakuje ale PC verzia bude také next-old-gen..... Minimálne bude lepšia grafika....Teda vyzerá celkom dobre....
hatamrc
Light Professional
Light Professional

no podla mna nakoniec vsetko ostane tak ako minuly rok a nic s tym nespravia ,zatial som nevidel ziadne rukolapne dokazy ze sa mylim
josti223
Novice
Novice

Príspevok od používateľa josti223 »

Ake su hw naroky....
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

josti223 napísal:Ake su hw naroky....
Předpokládaná hardwarová náročnost !
Hardwarová náročnost je jeden z hlavních problémů nových, skvěle graficky vytvořených her. V našem případě to ještě tak není, ale tento ročník fify bude podle světových odborníků zřejmě tím přelomovým rokem s náročností hardwaru. Je možné že borci z vytvářecího studia ve Vancouveru dají do hry prvky Direct10. V mém případě bych byl rád, kdyby fifa 09 měla prvky DX10 a grafiku asi tak jak Crysis. Ve vašem případě by jste asi chtěli DX9 ale doba se mění a tak je možné, že to bude právě DX10. Jestliže fifa 09 má být podle hlavního producenta virtuální fotbal plný emocí tak budou muset chlapi ze studia zabrat! Konečné hodnocení je že budoucí hardware by jste si měli pěkně nadupat protože budoucí a některé i přítomné hry budou chtít opravdu slušnou obsluhu aby jste si mohli třeba i na celý den zapařit (s přestávkami).

PŘEDPOKLÁDANÉ HARDWAROVÉ NÁROKY:
1024MB RAM
256MB grafická karta
3,4 GHZ procesor
DVD ROM optická mechanika
DX10?DX9,Windows XP

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 14:17 )
FIFA 09 - Hlavné funkcie (PC)
* Detailná, autentická hrateľnosť - Hráči si budú môcť vychutnať roky tvrdej práce pri zlepšení a inováci hrateľnosti zo strany vývojárov. Detaily ako rýchle rozohrávanie priamych kopov, vynovené animácie kolízií či lepšie pokrývanie Vás obohatia o plnohodnotný futbalový zážitok.
* Vysoká vizuálna kvalita - FIFA 09 Vám prinesie na žiadosť PC hráčov po celom svete skok v kvalite. Najnovší Pixel Shader a kvalita hi-spec grafických kariet vytvoria nádhernú hru.
* Špecifické PC ovládanie - Upraviteľné ovládanie pomocou myše a klávesnice vytvára špecifické ovládanie, ktoré nemá v histórii počítačových športových hier žiadnu obdobu. Určte presne kam chcete loptu poslať kliknutím tlačidla na myši.
* PC Online zážitky - Do menu bol zaradený jedinečný a plne upraviteľný widget. Vy si sami určíte čo dostanete priamo cez hru: či už online renkingy Interaktívných líg alebo správy z reálneho futbalu.
* Pro Skill pohyby - Pomocou Vašej myši budete vo FIFE 09 môcť spraviť jeden z 32 skill pohybov
* EA SPORTS™ Interactive Ligy - Reprezentujte Váš klub online v Barclays Premier League, Bundeslige, Serii A, Orange Ligue 1 a mexickej 1. divízii. Hraj proti svojim rivalom ešte častejšie vďaka novej možnosti Match-up!
* Manager Mode - Ako manažér budete môcť vo FIFE 09 hrať predsezózne prípravaky a vytvor vlastné rozostavenie vhodné pre svoj klub.
* Tournament Mode - Hraj 61 turnajov, vrátane 41 licencovaných alebo si vytvor svoj vlastný.
* Challenge Mode - Prijmi výzvu prehrávajúceho tímu a splň úlohu, ktorú ti klub dá. Ak splníš úlohy tak sa teš na odmenu v podobe odomknutých vecí.
* Kompletná autentickosť - Vo FIFA 09 nájdeš viac ako 500 tímov a 30 líg s kompletnými licenciami vrátane reálnych dresov a znakov.
No tak mame sa naco tesit :!:

Grafika FIFA 09 a Pro Evolution Soccer 2009
Sice jej nemůžete brát příliš vážně, ale fanoušky vyrobené srovnání z dosud vydaných "screenshotů" je prozatím jediným dostupným měřítkem grafické vyspělosti obou chystaných fotbalů. Pořád ale jde jen o oficiální materiály z bůhvíjaké verze hry, takže než o reálné grafice hry vypovídají spíš o tom, který výrobce dovede šikovněji vyumělkovat oficiální screenshoty.
FIFA 09 vyjde v říjnu pro PC (opět old-gen-verze), PS3, Xbox360 a Wii - více v dřívějším zpravodajství. - Dátum vydania: 14. Október 2008
Pro Evolution Soccer 2009 vyjde v říjnu pro PC, PS3, Xbox360, Wii a PS2 - více v posledních článcích. - Dátum vydania: Október 2008
Prílohy
pes09fifa1x.jpg
pes09fifa2x.jpg
pes09fifa3x.jpg
pes09fifa4x.jpg
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa master23 »

akurat som kukal na fifa.cz tie poziadavky, a tam bolo napisane :
takze kebyze mam SP3 tak by to pravdepodobne neslo?
akurat som stahoval SP3, ked som si to precital , tak som to radsej prerusil.
tak co si myslite? mozem mat SP3?
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Myslím že SP2 je minimálna požiadavka, takže so SP3 podľa mňa nebude žiadny problém.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

digs nerozumiem tomu ,preco mi to seka ,ked dam na plne dataily a pes8 v pohode.
no ale vidim ze graficky sa to polespilo ,lubia sa mi aj pohyby hracov a tvare.
hratelnost moc nemozem hodnotit lebo to laguje jak uje*ane.ale zatial vidim pokrok,no ked niak nevyriesim to sekanie tak to hrat nebudem,nechapem aj fifa 07 co malo tragicku grafiku tiez sekala. :?
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

No mne ide v pohode to Demo. Najviac ma zaujal ten mód Be a Pro. Ináč to vyzerá celkom v pohode, ale je tam málo týmov takže na nejaký väčší test je to nič moc, ale zatiaľ hodnotím celkom pozitívne.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Mali by ste si vyskusat nove ovladanie mysou! :wink:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Idem vyskúšať, zatiaľ som hral len klávesnici a celkom v pohodičke, určite zlepšenie oproti 08, avšak pohyby hráčov sa mi často zdajú ťažkopádne, niekedy ako keby spomalené.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Paul napísal:Idem vyskúšať, zatiaľ som hral len klávesnici a celkom v pohodičke, určite zlepšenie oproti 08, avšak pohyby hráčov sa mi často zdajú ťažkopádne, niekedy ako keby spomalené.
presne toto,laguje to jak spomalene sceny z matrixu do pi*e
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no aj mne sa zda ze to akokeby sekalo...a ja ze mam slaby PC :D inac to ovladanie s myskou je fajn,ale pohyb mam na klavesnici...sa mi to paci,hlavne ked chcem uz vystrelit,nevystrelim dostredu,ale tam,kde budem ja chciet...uz sa tesim na plnu verziu,snad tam to sekanie fixnu
hatamrc
Light Professional
Light Professional

asi som jediny komu nejde stiahnut to demo ,dam download a zakazdym po case prestane tahat a ukaze ze hotovo a stiahnute je napr 200mega
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ubohe :roll: snazia sa dotiahnut na PSA ale proste na to nemaju ... kazdy rok je to skoro to iste... :?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no tak mne sa tato fifa paci viac ako PES 07...vacsina chvali psa,ale mne sa paci viacej fifa...tento rocnik im vysiel (aspon demo je dobre)
hatamrc
Light Professional
Light Professional

celkom ma to demo prekvapilo ,hlavn e po grafickej stranke to vyzera dobre ,hratelnost uvidime ked pride plna verzia, a hlavne ako na tom bude konkurent pro evolution soccer 09 ,som fakt zvedavy ..zatial mam kladne dojmy,to som fakt necakal 8)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

hatamrc napísal:asi som jediny komu nejde stiahnut to demo ,dam download a zakazdym po case prestane tahat a ukaze ze hotovo a stiahnute je napr 200mega
Cez čo sťahuješ? Klasický downloader čo je v prehliadači? Ak áno, tak skús stiahnuť FlashGet a cez to sťahovať. Ja cez to sťahujem stále a ešte sa mi ani raz nestalo aby sa download zastavil (prednedávnom som sťahoval 4,2 GB link a úplne v pohode).
Napísať odpoveď